The Greatness & Me


Musiken har blivit en del av den jag är.
Den har betytt så otroligt mycket för mig, och betyder fortfarande mer än vad jag nog egentligen förstår.
Jag skulle vilja hedra det på något vis, och jag tror jag vet vad jag vill göra.


Hej

Kära medmänniskor!
Jag har långhelg, det är helt underbart. Känner mest bara för att ta en promenad ute eller nåt, det är fint och varmt ute. Solen har gått ner, så nu är allt blått och grönt. Ljuvligt. Kanske det här blir lite mer inspirerande för fotograferandet? Man kan alltid hoppas.

Happy up here

Tänkte bara lämna ett litet märke här igen.
Mycket händer, och mycket är på gång. Jag är så jävla lycklig att jag håller på att spricka, tänk vad fantastiskt bra jag har det med alla underbara vänner, pojkvän och häst. Det kan inte bli så mycket bättre just nu.

Nu ska jag bädda ner mig i sängen och prata ett tag med Ricky innan jag somnar. Oturligt nog så är jag oförskämt pigg, något som inte direkt kommer att gynna mig i morgon bitti. Tur att jag är ganska mycket morgonmänniska ändå. Hahah, Frida och Hanna, kommer ni ihåg sista morgonen i Göteborg? Jag hoppade runt som en galning och ni var helt jävla däckade. Goda minnen, mina vänner, goda minnen.


Kärlek är...


Utan att ha bytt ett enda ord, men ändå förstå varandra så otroligt väl.


Suck

Blev hemma idag med..
Det suger, för jag blir så jävla rastlös efter ett tag. Allt man gör är att varva datorn med tvn. Det är mysigt i typ två-tre timmar. Men sen så blir man uttråkad. Då är det bättre att göra något vettigt tycker jag, som att jobba.  Jag hoppas verkligen att jag får åka ut till Vidar ikväll, men det ser mörkt ut. Stannar man hemma från jobb/skola så stannar man tydligen även hemma från stallet. Vi får väl se hur det blir med den saken!

Höhöh

Sitter hemma och är risig som fan. Sjuk igen.
Men å andra sidan får jag lite tid över till att skriva en rad eller två. Synd bara att jag inte har någon inspiration.

RSS 2.0