Nää-ä.

Nej, det blev inställt hos Frida idag. It's a crying shame, som Jack Johnson skulle ha sjungit.
Vad hittar man på nu? En torsdagskväll som mer känns som en fredag?

Torsdag som mer känns som fredag.

Ja, det känns verkligen inte som en torsdag idag, snarare fredag.
Kan vara bra att veta, inte sant?

Om 40 minuter ska jag gå ner till farmor, det blir piano idag med. Satte In My Place igår, och det kändes så jävla bra. Jag älskar farmors flygel, det blir så mycket mer ljud med en sådan, än synthen vi har här hemma. Jag tycker om att spela, speciellt när det går bra haha!

Var ute med Vidar i förmiddags också. Det var kallt som in i helvete, sitter fortfarande och typ fryser trots duschen. Det blåste jättemycket, och med bara 2 grader celsius så är det ganska självklart att man börjar frysa när man bara har tunna ridbyxor och en jacka. Måste skaffa mig ett par bättre vantar, det är viktigt! Men med Vidar gick det bra, har tappat lite på tölten men har istället fått en otroligt behaglig och fin form. Det är klart att föredra, tölten kommer att komma tillbaka igen utan massa passinslag. Ja, vi är verkligen på rätt väg!

Peppar ikväll hos Frida, det kommer bli kuuul!

Synen på ett Dygn

Vet inte riktigt hur du räknar det här med dagar, om du är mer utav en teoretiker som anser att en ny dag börjar då klockan har passerat 00:00? Eller om du är så som jag är, för mig börjar den nya dagen när jag har sovit på kvällen och vaknar morgonen därpå. Min dag pågår sålänge jag är vaken i ett sträck. Du fattar vad jag menar väl?

Så, när jag nu tänker berätta om dagens händelser så menar jag alltså IDAG, fast som egentligen teoretiskt sett är igår. Äsch så knepigt egentligen, ville mest bara klargöra så det inte blir några missförstånd här. Men det känns mest som att jag rörde till allt. Ber om ursäkt vid eventuella sådana fall.

Ja, hursomhelst... vart var jag?
Jo! Idag så har jag införskaffat mig kent's kompletta box bestående av tio skivor. Det kändes bra att köpa den, och fin är den ju också! Fast det var ett rent helvete att lägga in i datorn måste jag säga. Hade tänkt att vara lite hederlig och faktiskt ta bort alla låtar jag hade, och ersätta dem med låtarna på skivorna - det är ju precis samma låtar fast med bättre kvalitet. Och jag vet inte riktigt, det känns mer rätt att lägga in dem, när man nu har betalat massor med pengar för dem. Ja, det spelar egentligen inte så stor roll, men det var så det är.     Men jo, jag skulle lägga in skivorna, och så upptäcker jag att de flesta av skivorna inte är taggade. Med det menas att det inte står låtnamn, eller namnet på albumet heller för den delen. Så jag måste sitta och skriva i låt för låt, ja verkligen lyxproblem jag håller med. Att jag ens sitter och skriver om det här? Nej nu ska jag sluta om det.

Imorgon ska jag över till Frida på kvällen, det vankas lite trevligheter med annat roligt folk. Fast i väldigt liten skala, men det tycker jag om! Det känns så mysigt och bra. Så ja, det ska bli riktigt roligt. Längtar dit!

Egentligen känns det som att jag har så mycket att skriva och berätta, som inte är såhär ytligt och egentligen ganska meningslöst. Nej, jag har saker med innebörd, massor med tankar som så gärna vill dela med mig av, kanske få lite synpunkter och perspektiv på saker och ting. Men känns så naket att bara blotta ut allt såhär, man ställer sig i en ganska sårbar position och det tycker jag inte alls om. Så jag tror att jag hoppar över det, precis som alla andra gånger. Mycket mer tråkigt för dig som läsare, men avsevärt mycket mer tryggare och bekvämare för mig.

Så är det med det.

Höstmåndag

Idag är det den första dagen på mitt härliga höstlov! Firade det med att gå upp klockan åtta på morgonen, haha känns lite småironiskt att gå upp så pass tidigt på en ledig dag, det första man tänker (eller jag gör det iaf) är att man ska sova ut läge på morgonen, helst till elva eller så. Men, jag skulle passa tiobussen idag, för jag åkte nämligen till Jessica, och det var verkligen inte igår man åkte dit haha. Vi möttes på stationen för att sedan dra oss mot centrum lämna tillbaka ett par byxor och för att köpa hårfärg till Jessica. Hon är blond nu igen vill jag meddela. Haha, skitintressant för er andra att läsa vad jag har gjort hela dagen, verkligen!

Well, well vi färgade hår och sånt, allt blev bra och fint! Tack så mycket för den roliga dagen och såååå.

Vad mer kan jag säga? Känner för att skriva värsta satsarinlägget där jag resonerar om smarta saker, och verkar allmänt intressant. Men jag vet inte jag, går inte att tvinga fram sånt. Pretto! Jag borde skaffa mig bättre sysslor såhär på kvällskvisten, jag gör ju inte så jävla mycket egentligen. Ibland sitter jag här vid datorn, eller så gör jag nåt annat hemma. Jag borde dra mig mer utåt, men det är så kallt och jobbigt. Sen går ju aldrig det några bussar, och min familj har ledsnat på att skjutsa mig till saker och ting. Surt! Orkar inte lösa det där tramset nu, det är larvigt!

Och imorgon då?
Jo, imorgon kommer Frida hit! Wiiiho, det ska bli askul! Vi ska förhoppningsvis göra klart vår första låt ever, vi har ju några stycken halvfärdiga som ligger och väntar. När vi har gjort klart dem ska vi lägga ihop dem på en ep, och släppa för omvärlden att lyssna. Längtar jättemycket till den dagen, shit vad stolta vi kommer vara!

Ja, nej jag får nog inte så mycket mer skrivet just nu. Det blev ju ändå några dagar. VA?! Nej dagar skulle jag verkligen inte skriva, haha jag menade förstås rader! Fattar inte varför jag bara inte skrev om det, utan nu sitter och skriver den här långrandiga förklaringen till hur jag tänkte, och inte tänkte. Jag tror jag bara vill skriva längre och mer. Hm, sad.

Anyway, vi hörs!


Plugga

Plugga plugga plugga plugga plugga
Vaaaarför pluggar jag inte föööör? Har prov i naturkunskap B imorgon, det suger ganska hårt. Och inte fan får jag mig själv till att plugga heller. Jag måste verkligen, men det är så tråkigt och ointressant och jag suger på det dessutom.
Skit också.

Hm, men jag ska försöka sparka igång lite musik och faktiskt börja bläddra igenom anteckningarna.
Det här måste ju gå!

PEPPA OCH HJÄLP MIG JATACK!

Morgon

Jag sitter fortfarande med pyjamas, tåget går om en halvtimme vilket innebär att jag borde åka härifrån om typ 20 minuter. Men, så fort jag har skrivit klart här ska jag studsa upp och byta om och fixa allt annat som måste göras innan man kan gå till skolan. Lite tråkigt idag för både Frida OCH Fanny är borta, de är liksom de roligaste personerna tycker jag haha. Fast jag klarar mig faktiskt, shit.

På fredag ska mamma och jag ha myskväll, längtar redan nu.

Nej nu måste jag ta tag i min morgon, vi hörs senare!

I'm back

Okej, nu är det fan verkligen på tiden att jag tar och skriver nåt här igen!
Jag tänker inte dra ihop någon löjlig summering om vad jag har haft för mig när jag senast skrev, det orkar jag inte. Det hände typ inte ens nåt speciellt, så varför dra långrandiga förklaringar om vad mina dagar gick ut på när du ändå inte kommer orka läsa skiten?

Just nu sitter jag här och gör egentligen inte alls mycket, sitter och lyssnar på musik. Idag låter det extra bra, för min pappa har varit vänlig nog att koppla in subwoofern! Hurra, nu har jag äntligen lite bas igen, oj vad jag har saknat det. Mycket, mycket bra måste jag säga. Så jag tänker sända honom en liten glad tanke nu, haha tack.

Imorgon åker Frida till NYC, roligt för henne - tråkigt för mig. Men nä, jag glädjs faktiskt åt henne, hon är lätt värd en cool resa dit. Det är hon om någon, om man säger så. Smörigt värre. Men hon är snart tillbaka igen, och då är allt tillbaka som vanligt igen. Tryggt och fint. Och veckan därpå ska vi ses, för då är det höstlov, och då fan ska vi repa så keyboarden ryker och ber om nåd.

Det var det osv.
Jag hör av mig!

Rycka upp sig

Jag lever fortfarande på fredagens lycka, det var helt otroligt galet bra! Det känslan alltså, jaa jag säger då det.

För övrigt är jag riktigt jävla förbannad på vår skola, hur saker och ting sköts och hur sjukt omotiverad den har gjort mig på att plugga. Ni som har känt mig lite längre vet att jag faktiskt inte hade så mycket emot att plugga, det var en utmaning att klara proven med fina betyg. Nu känns det mest som att jag inte bryr mig, liksom det är ju bara ett prov. Och förvisso, det är ju en sund inställning men just nu känner jag att jag behöver bli lite mer motiverad. Jag vill vara duktig och få fina betyg igen. Så eftersom skolan inte gör ett piss för att motivera eleverna tänker jag försöka på bästa möjliga sätt att göra det.

Jag har gjort en liten lista över vad jag bör göra under veckan, både med plugg och annat. Så idag ska jag plugga ikapp allt jag inte har orkat göra, det är inte så värst mycket än som tur är. Men det är ändå lite, så det ska bli skönt att ha dem ut världen. Men allra först ska jag städa rummet, man kan koncentrera sig mycket bättre om det är lugnt runt omkring en. Så önska mig lycka till eller nåt, för nu kör jag!

Vaaaaarför valde jag inte en annan skola för?
Förbannat.

Superfredag

Fredags var så jävla nice! Det var som bekant Kafé 44 med Frida som gällde, där vi även träffade massor med andra vänner såsom Nina, alla pojkarna osv. Asnice!

Det här var lätt det roligaste jag har varit med om på länge, alla spelningarna var grymma! Och det var jättekul att sitta i logen med alla och dricka typ ananasjuice och gud vet vad. Sen stiftades det nya bekantskaper, bland annat med det schweiziska electrobandet Chic and the Tramp, jävligt trevliga killar för övrigt. Jag fick en liten fin tygpåse av dem att ha med mig hem, och använda när jag behövde en tygkasse. Fin är den verkligen, thanks guys!

Målade på väggen gjorde vi också, Elias hade hittat någon sorts färg på burk som han hade till en tröja, men som vi sedan kom på att man kunde måla väggen med. Om mitt minne inte sviker mig alltför mycket så blev väggen bra mycket snyggare än innan, och mina händer fulla med färg som enkelt nog tvättades bort med vatten.

Så otroligt nice, tycker synd om alla som missade det här för det var verkligen galet grymt! Hände massor med roliga saker konstant och ååååh. Puss på er alla!

Argh.

Blablablabla, så mycket känslor på en och samma gång. FÖR mycket känslor på en och samma gång, och inte kan man avreagera sig heller. Man sitter bara snällt och tyst på sin stol, när man egentligen skulle vilja kasta tallrikar i väggen och bara gapa och skrika sådär riktigt omoget och fint. Det skulle vara grejer det. Så mycket besvikelse, frustration och ilska som man aldrig riktigt visar, utan bara samlar ihop till en stor klump och bär omkring på. Den börjar bli tung och otymplig, jobbig att bära på.

Men man vill ju bara vara alla till lags, och det är man ju för det mesta. Händer ofta att man offrar sina egna behov och önskningar för andras. Vilket man mer än gärna gör, för man gör det ju för personerna man älskar. Tror att de allra flesta känner igen sig i det här, man vill så förbannat gärna vara till lags, inte ivägen eller besvärlig. Det man själv vill ska ju inte vara något som andra tycker är jobbigt eller besvärigt. Då är man hellre den som själv tar på sig den rollen, man klarar att bära för två.

Fast ibland måste man nog tänka lite mer på sig själv, att få känna sig sådär lite lagom egoistisk. Folk utnyttjar att man är snäll, you know. Ibland lite mer än vad som egentligen är okej, men eftersom man är så dålig på att säga ifrån så uppfattas det ju som att det är helt okej.

Jag blir bara så oerhört irriterad på så många individer jämt och ständigt.
Otacksamma jävlar.

Coming Up

Nu är det bara en vecka kvar till Last Shadow Puppets på Ciruks, jag är så jävla pepp på det! Jag älskar Alex Turner det ska bli så härligt att få se honom in action igen. Jag, Frida och Hanna funderar på att ha klänningar på oss, dagen till ära, visst skulle det vara fint? En vecka går rasande fort, hurra!

Vad mer kan jag berätta?

Jo, när vi ändå är inne på musikspåret så kan jag ju passa på att berätta att på fredag är det dags för ännu en Stay Ali spelning, det ska bli jättejätteroligt! Det var så länge sen sist, har verkligen saknat det här kan jag känna. Självklart ska finaste Frida med, och vi ska ha så jävla roligt. Sen så har vi massa andra vänner och bekanta som ska dit, Nina tillexempel! Det ska bli jätteskoj, vi kanske kan fortsätta att diskutera våra storslagna framtidsplaner vem vet? Aja, hursomhelst så tycker jag att du är en dåre om du inte tittar förbi 44an på fredagkväll, det kommer bli grymt! Be there!

Snart ska jag nog kolla på avsnitten från Heroes säsong 3, lagomt trevligt tidsfördriv när man inte orkar annat än att bara sitta och slöa. Alla läxor och dylikt får jag göra imorgon, ett val jag förmodligen kommer ångra hårt imorgon. Men lev i nuet, right? Så idag tänker jag unna mig en slödag, det är jag värd!

Sen kan jag också tillägga att du har inte ett jävla piss att göra. Lägg dig inte i, jag vill inte ha nåt med dig att göra. Du tycker ju inte ens om mig, fast vi inte har ens har träffats. Jag blir bara så irriterad.


Jenny - Jenniferdagen

Idag har jag namnsdag! Wow, grattis till mig och alla andra Jennifers och Jennys därute. Blev förvånad över hur många som kom ihåg, liksom jag kommer ju inte ens ihåg min egen namnsdag, så förväntingnarna på att någon annan ska göra det är ganska låga. Tack till alla er, speciellt till Jessica som väckte mig med sms imorse. Puss!

Annars idag har jag varit på möte angående mitt projektarbete, ser ut som att jag kommer fota yrken. Vet inte varför, men det är fortfarande som att det är något som tar emot. Jag är inte helnöjd med upplägget, jag vill arbeta inom fria ramar. Varför går jag inte medialinje med foto? Jo, svaret är ju enkelt - bredare behörighet med sam. Men så sug!
 

Jag känner verkligen inte för att skriva haha, vi hörs imorgon!


Störiga listan ver. 2.0

Okej, här kommer den igen, Störiga Listan!
Jag framstår säkert som världens gnälligaste tjej när jag skriver såna här saker.
Woho!

Störiga listan ver. 2.0
- Folk som lägger upp bilder på bilddagboken typ måånader i förväg
- Folk som alltid ska vara värst
- Folk som låtsas om att det regnar
- Folk som avbokar i sista sekund
- Folk som alltid ska säga förlåt på sms, det gör man inte
- Folk som skojbråkar
- Folk som använder sig av :P heeeela tiden
- Folk som är korkade
- Folk som visar sin buttcrack på offentliga platser
- Folk som inte kan passa tider
- Folk som inte tror på en, fast att man talar sanning
- Folk som inte lyssnar, och sen säger va?

The Loyal



Jag fortsätter min hyllning till Rasmus Kellerman med en till video. Jag tycker att den är riktigt kusligt bra, tycker om sånt där som inte alltid är helt självklart. Videon är regisserad av den briljante Magnus Renfors.

Enjoy!

Försovning och Mössprov

Idag startade jag dagen med att försova mig, jag som aldrig annars försover mig. Just typiskt! Men det var inte mycket, jag hann fortfarande med det tåget jag skulle och jag kom i tid till skolan, smått omtumlad måste jag tillägga. Rusade runt som en galning i huset på den knappa tiden jag hade på mig. Menmen, jag hann och alla var lyckliga.

Vi hade mössprovning idag på skolan, det var roligt och jag fick äntligen lite 50 Hertz respons från en kille som sålde mössorna. Det är aldrig någon annars som vill prata 50 Hertz med mig, ingen vet ju vilka de är typ.. Men det var kul, och mössor provade vi minsann! Beställde gjorde vi också, men herrejävlar vad dyr en sån där stackars liten mössa blir! Trodde inte mina ögon, liksom allt det där onödiga, men ändå så roliga tjafset ruinerar oss. Det gillar vi! Man tar ju bara studenten en gång, och då tänker jag fan ha en snygg mössa på mig!

Har nyss suttit och spelat lite piano, håller på att lära mig In my Place av Coldplay. Den är verkligen jättefin! Tyckte att det gick så bra, och att det inte alls var lika svårt som jag upplevde det sist. Men så kollar jag lite extra på noterna, då jag har en tendens till att lära mig stycken utantill och strunta i noterna, så upptäckte jag att det inte alls var så lätt som jag trodde. Jag satt ju och spelade helt fel, eller helt och helt, det lät ju fortfarande som rätt låt. Men det var ett mycket finare ackompanjemang i noterna. Men nu kan jag det tror jag, övning ger färdighet!

Jag tycker om att spela, det är perfekt om man vill koppla bort tankarna och bara vara själv ett tag. När man inte orkar tänkta på alla saker som man är arg och/eller ledsen på. Då är piano rena medicinen, i alla fall för mig. Du kanske känner igen känslan?

Vad händer imorgon gott folk?


Blää

Vad hände med alla saker vi hade planerat, alla roliga grejer vi skulle göra?
Allt borta.


Det regnar som satan ute, ganska mysigt faktiskt. Man kan höra regnet mot taket, jag har snedtak i mitt rum också så det bidrar till den mysiga känslan. Jag gillar snedtak, man känner sig så trygg på något sätt, som att taket omsluter en och skyddar från allt ont. Funderar på att gå ner och göra mig en kopp te, det skulle inte alls sitta fel nu. Höstmys.

Jag borde verkligen, verkligen plugga. Har fortfarande inte ens öppnat word så att jag kan skriva synopsisen till mitt projektarbete. Det är illa, men det känns så svårt att koncentrera sig, tankarna flyger iväg till annat stup i kvarten. Fast det kan nog också delvis ha att göra med att jag inte är helt 100% nöjd med upplägget, jag ska fota livet med hästar, typ. Och fota, det vill jag ju verkligen, men egentligen skulle jag vilja göra mer konstnärliga foton. Nej, inte foton på hästmänniskor, sadlar och hästar som går i hagen. Det känns så simpelt och ytligt på något sätt. Fast å andra sidan så blir ju saker vad man gör dem till. Man kanske kan dra in någon sorts liten konstnärlig twist i det hela? Tips är varmt välkomna, jag måste verkligen bestämma mig för en riktning nu.  

Biljetter och dylikt

Idag har jag köpt biljetter, massor med biljetter! Två stycken till Keane den 1a November, varav den ena i vanlig ordning tillhör Frida. Sedan har jag också införskaffat två biljetter till Tiger Lou's spelning på Debaser i slutet av November, som jag tidigare har nämnt. Även här så går den andra biljetten till Frida om hon kan och vill ha den, annars är det bara att höra av sig. Är det någon annan som vill gå med mig?

Och ja, jag vet att det är åldersgräns, det visste jag redan när jag köpte biljetten. Men fan, have mercy. Det här är något jag vill se so bad, och jag tycker att en månad hit och dit på åldern inte alls spelar någon större roll. Som om jag plötsligt skulle bli mindre barnslig på bara en månad? Nej jag tror inte det. Så jag ber till allt som går, att vakterna har överseende och släpper in mig. Jag måste in dit, jag ska in!


RSS 2.0