S&B


Var bara tvungen att slänga med den här gamla godingen också!

Strangle

Egentligen har jag inte ett piss att säga, så jag förstår inte varför jag sitter här och skriver ändå. Det är väl så att jag har lite för mycket fritid nu igen. Har faktiskt inte så himla mycket för mig, sitter mest och slöredigerar lite bilder. Men det är så tråkigt för jag tycker att alla mina bilder påminner så mycket om varandra. På sista tiden har det typ blivit 1000 closeups på olika delar av ansikten. Spännande förvisso, men folk vill se lite nytt nu. Får bli en sista ansiktsbild, för jag har inget annat att ladda upp för tillfället. Så det så!

Det var det.

SILLY AND BILLY HITS IT HARD

Hahaha, tittade på gamla filmklipp från min mobil och hittade några godingar från 2006.
GALET KLIPP VA?!

Good Shit

Okej, nu är jag på lite bättre humör. JAG LYCKADES FÅ BORT VIRUSET!!! Shit, jag är stolt, klarade det helt själv och grejer. Hade säkert gått att fixa på nolltid för värsta hackern, men nu är det ju bara mig vi snackar om här. But I did it, och jag är galet glad nu!

Som belöning har jag nu tagit värsta långduschen, och nu sitter jag och fixar naglarna. Verkligen tjejigt eller vad? Funderar på att kanske gå och hämta den där semlan som väntar i kylskåpet på mig. Skulle inte sitta så fel med en sån nu. Får se hur det blir med det.

Sitter också och funderar på arvikabiljett, till festivalen i sommar alltså. Är galet sugen på att åka, och blev ännu mer frestad när Fanny berättade att hon kan ordna en liten rabatt till mig och allt. Det kanske är ett tecken på att jag borde åka? Ska ta mig en liten funderare och försöka planera min sommar lite provisoriskt. Någon festival måste jag ju ändå åka på, och jag känner mig som hemma i Arvika.


Hahahah åh, letade runt lite bland mina bilder och hittade den här bilden. Vilka minnen! Det här är typisk "JessicaJennifer humor", vi tycker att sånt här är skitkul för att det är så likt oss. Det skulle mycket väl kunna vara jag eller Jessica, istället för White Ninja i serien här. För er som inte har hört talas om White Ninja förut tycker jag ska ta en liten titt här, för det är så jävla roligt. Skrattar hela tiden av dessa serier.

NOOOO

GAAAAH! Jag har lust att skriva ner typ alla fula ord jag kan här, för jag är så jävla irriterad. Idag har det verkligen inte varit min dag. Först att hästen blir sjuk, att jag inte får någon sömn och ser ut som fan i ansiktet. Som om det inte vore nog så får jag inte bort trojaneländet från datorn. Det går inte, min dator är finito. Slut. Jag är en sån där tjej som värderar min dator väldigt högt. Eftersom jag bor mitt ute i ingenstans är det den som är min portal ut till omvärlden när jag inte lyckas ta mig dit i fysisk form. Då kan kan åtminstone med datorns hjälp existera i omvärlden i psykisk form.

Och nu är min baby sjuk, och jag vet fasen inte hur jag ska få den frisk. Laddade ju som bekant ner massa verktyg och skit från Nortons hemsida, enligt hänvisningarna. Men det funkade ju fan inte. Helvete vad jag är irriteraaad, och ledsen. Snyft snyft, typ.

Vad som däremot ÄR bra, är att jag har fått semesterlön från mitt jobb. Hade ingen aning om att jag skulle få det, tills jag öppnade kuvertet i brevlådan idag. Så nu trillar det in massa extra cash, sweet. Jag behöver verkligen lite extra pengar just nu, så det var välbehövligt. Ångrar mig lite att jag inte ringde och frågade om de behövde någon hjälp på jobbet, nu när jag är ledig och allt. Ibland är man för lat och bekväm för sitt eget bästa. Vart ska det här sluta?

Nu ska jag fortsätta sura, hejdå.

Strikes Back

Hoooly, jag är inte direkt piggare idag. Mamma ringde och väckte mig 07.18 imorse, ena hästen har kolik. Vafan, vi hade ju nyss kolik hos en av de andra hästarna. Förbannat att de ska dricka så lite när det blir kallt fort, inte bra det.

Så ja, nu på morgonen har jag promenerat en hel del, sitter och väntar på att veterinären ska ringa. Och nu sitter jag och äter av mitt torra godis i brist på annat. VIll så gärna bara lägga mig i sängen och somna om, den ser så inbjudande ut. Men nej! Jag ska vara tapper och vänta på veterinären, förmodligen hinner jag gå en till promenad med häststackaren innan någon hör av sig. Just typiskt, det var inte såhär jag hade tänkt mig min tisdag.

Men vem är jag att klaga?

What the F?

Gissa vad jag är? Jo, jag är trött. Som vanligt kanske man ska säga? Känns som att det är allt jag är nowadays, trött. Det är ju sådär lagom kul. Och ont i huvudet också, plus att jag är riktigt irriterad. Har suttit en tid nu och fightats med min dator, fast det är mitt eget fel. Skulle dra hem en låt, och så ba: "TJOHO HÄR FÅR DU EN TROJAN PÅ KÖPET!!!". Inte kul, någonstans. Fast jag har bara mig själv att skylla, man drar inte hem låtar sådär med LimeWire, jag vet ju bättre innerst inne. Så nu har jag suttit i felsäkra lägen och tittat på när något speciellt verktyg har eliminerat trojanen, jaa verktyget har letat igenom varenda sketen fil på min dator. Mäktigt måste jag medge. Men, det verkade inte riktigt ha gått vägen för när jag startar upp ur det felsäkra läget får jag fortfarande meddelande om den där jäääävla trojanen. Hatar det, hatar den. Nu kör jag en fullständig systemsökning, och så får vi se vad för smaskiga godbitar man kan fiska upp. Och så tar vi det därifrån sen. Jävlar vad jag inte är på bra humör just nu hahah.

Annars har dagen varit utan anmärkningar. Jag och Jessica svängde in på BarnensHus och köpte godis, det är billigast där. Men det var väl inte direkt vad man skulle kalla för färskt. Har typ träningsvärk i käkarna nu bara för att godiset var så jävla hårt. Ni vet de där små rosa skumsvamparna? Det knastrade när jag bet i en sån. Stört.

Imorgon vet jag inte riktigt vad jag tar mig för. Ut och träna med Vidar är redan en självklarhet. Kanske passar på att ringa farmor och fråga om jag kan få komma över och spela på flygeln litegrann? Det känns så mäktigt att sitta vid ett så pass sort instrument och faktiskt få fram några toner i samklang med varandra. Vackra toner.

Whacked Out

Nejmen hej, ser man på maken - det är jag som skriver igen! Värsta underbart ju, helt super. Men okej, jag erkänner; jag är tjejen med alldeles för mycket fritid såhär på kvällarna. Och för mycket fritid leder till att skriva här, som ett sorts dåligt (eller bra?) tidsfördriv. Alltså: För mycket fritid -> tråkigt -> fördriva tiden med nåt "kul" -> skriva ett inlägg i bloggen -> många inlägg. Ja, nåt sånt då. Så stör det dig kan du väl ta att sluta läsa just precis nu? Nä, juste tänkte väl det. Du läser fortfarande, sucker. Men det är sånt som gör mig glad, a win - win situation.

Tror att jag ska ta och stänga ner den här dumburken snart, är ju som bekant ganska trött och dessutom så siktar jag på att gå upp klockan åtta imorgon bitti. Alltså blir den tämligen simpla slutsatsen att jag måste dra en tidig slummer denna förtjusande afton. Shit vad jag svamlar, det är helt galet, roliga ord dock. För ord är något jag gillar, de ger en liksom såå många olika sorters möjligheter att uttrycka sig. Plus att jag tycker att man låter sådär lagomt smart om man använder sig av lite mer, så att säga, udda ord. Tänk att kunna uttrycka sig som en sann akademiker. Det skulle ju vara kolossalt nice. Fast, att man samtidigt har kvar sina egna chill-ord. Fasen vad ballt, jag måste ta och plugga mer ord. Känner mig som (och låter förmodligen också!) som en riktig tard. Fan vad underbart.

Sen måste jag bara tillägga, innan jag drar mig härifrån för den här gången, att jag saknar min gubbe, min Frida, galet mycket. Hon är i Götet och lever loppan under tiden jag sitter här och typ, ja, nördar sönder eller nåt. Kom hem snart är du gullig? Äh, passar på att slänga iväg ett sms i samma veva. Bara för att jag saknar dig så mycket, puss.

Chillin

Sitter här och bara chillar galet. Sov typ bara 4½ timme i natt, så jag är lite trött typ. Men inte är jag ledsen för det, sova kan jag ju göra alla andra dagar på looovet. Jag är så glad över det här lovet så det är inte klokt. Yes yes.

Ikväll ska jag nog bara vara hemma tror jag, känner mig smått sliten och imorgon ska jag gå upp tidigt. Jag ska ta tiobussen till Jessica, och då ska vi hänga hon och jag. Vi ska soola, och snacka, och bara vara Jessica och Jennifer. Det vi gör allra bäst med andra ord. Ser fram emot det.

På onsdag ska jag följa med mamma och hennes häst till K1 i Stockholm som moraliskt stöd och guide. Hästen ska spattröntgas, inte så jätteroligt kanske. Men det känns bra att kunna vara till någon sorts nytta, och jag tycker jävligt bra om min mamma. Så det blir typ win på det. Får se hur det går att hitta bara, nog för att vi har GPS, men ändå. Köra omkring med en hästtransport inne i Stockholm City klingar inte helt rätt i mina öron. Det är galet fel, hästar ska vara ute på landet, inte i huvudstadens kärna typ. Hursomhelst så lär onsdag bli spännande, och jag ska försöka mig på att berätta hur det gick om det finns någon intresserad jävel därute.

Nu ska jag titta på ett avsnitt av Weeds, och sen får vi se.

My Very Own

JAG VILL HA MIN EGNA RASMUS KELLERMAN,
VART ÄR DU?!

Too Tired to Sleep

Alltså, vad är det med mig? Jag är gaaalet trött och klockan är bara kvart i tio. Skandalöst, och jävligt tråkigt. Men har man varit sjuk, så har man säger min kropp åt mig. Min kropp älskar att sova när den är trött (duh), så lika bra att göra den till viljes typ. Fast först ska jag läsa lite i "Ljudet av ditt hjärta" som är såååå bra. Yeah.

Vad mer kan jag säga?
Har faktiskt inte så mycket att säga, är för trött för att krysta fram några väl valda ord ur fingrarna. Otur kanske man kallar det? Hm, imorgon har jag träning med Vidar och sen ska jag hålla i en lektion. Hästar för hela slanten, men det är ju det jag lever för. En av mina passioner.

Och bilder, blir ju mest bara också på mig eftersom jag är såååå fascinerad av mitt utseende. Haha nej, skämt åsido. Egentligen så anser jag nog att jag borde slänga upp lite av mitt ambitiösa fotoarbete här, men det blir liksom aldrig av. Istället åker såna här bilder upp. Kanske inte så jävla värt. Men ja, vet inte riktigt vart jag vill komma med den här texten. Mer som ett sorts rättfärdigande till vad jag sysslar med här. Så nu vet ni det också. Nu har jag svamlat klart.
Puss.

Hooray

Vad kul att det är fler och fler som läser, det blir på något sätt lite mer motiverande att skriva då. Roligt att ni finner det givande att läsa mi n smörja med andra ord, för jag gillar att skriva den. Så nu har vi något sorts ömsesidigt utbyte av varandra, vi lever i någon sorts symbios. Coolt.

SEN SÅ HAR JAG LOOOOV NU!
Jag är sååååå glad, jag älskar lov. Inte för att jag har speciellt mycket inplanerat än så länge, men desto bättre. Nu kan jag hitta på massor av roliga saker och träffa människor. Har du lust att göra nåt någon dag är det bara att slå en pling eller att dra iväg en rad, jag svarar så gott som alltid serru. Annars hade jag tänkt att träna lite extra med Vidar, shoppa, sova osv. FETT KUL!

Imorgon fyller världens bästa Gill år, och hon har bett mig att ta lite mingelbilder. Haha, ska väl bli kul antar jag. Plåta massa fulla medelålders människor. Vem vet, nån kanske gör något sådär roligt fast ändå så pinsamt? It's a can't miss.

Coolfridge


Dagens vara på www.marrakezh.se är denna lilla minikyl,  är den inte bedårande? Ibland har jag tänkt på hur praktiskt det skulle vara att ha en minikyl. Sen så brukar jag tänka vidare, på vad jag skulle ha i den, det skulle nog bli mjölk som jag kunde ha till mina Oreos. Fett smart.

Sen att den här lille rackaren kostar bara 299:- plus frakt gör ju saken inte alls sämre, tvärtom. Hade jag haft lite mer cash hade jag slagit till på dirren. Men ja, nån av er andra kanske också skulle ha nytta av en minikyl? Det var åtminstone min tanke. Trevlig kväll folket.

50Hertz



Måste bara passa på att säga att 50Hertz är det skönaste bandet jag vet! Utan dem skulle jag inte vara lika glad.
SÅ DET SÅ!!

Lovebomb


Chaos

Hej hallå dagboken
Idag vaknade jag, typ klockan fyra.. PÅ MORGONEN! Jag menar, morronen. Ja ba klev upp och sprang ner till köke' och.. fixa en morot och en jääääävla massa vatten. Det var gott. Har ni nånsin smakat det? En bra kombo, som man brukar säga. <3<3<3<3<3 :D Efter ett tag så hade jag tråkigt, så jag gick till brorsans rum, ni vet, eskil?

aoegiuhwehgowgaåsdvbjvsd lvsnk sdsderbhweohpuweål',

Hehehe, oj Samuel tog visst datorn.
Eller, okej då jag bad honom att skriva nåt. Men grabben spårade ju dirr, så lika bra att jag tog tillbaka kontrollen.
VI ses sen.



Overplay

Jag har bestämt mig för att gå till skolan imorgon. Är förjävligt less på att bara sitta hemma och dega, nog för att man är trött så man bara orkar göra just det. Men imorgon går jag halvdag, så det kändes som ett passande tillfälle att sakta vänja sig tillbaka vid verkligheten. Och sen nästa vecka är det sportlov också! Ska passa på att träna massor med Vidar då, och träffa kompisar förstås. Har inte träffat en jämngammal själ på en vecka nu, förutom min lillebror (men han gills inte!), så jag peppar lite riktigt umgänge med andra ord.
 
Tänkte berätta lite kort om Twilightböckerna av Stepehenie Meyer, Anki undrade lite vad de handlade om och så. Böckerna handlar om Bella som flyttar till sin pappa i Washington, för att hennes mamma ska kunna följa med sin nya man på hans jobb - olika basebollmatcher. I den lilla staden Forks träffar Bella Edward och blir blixtförälskad. Det hon inte hade räknat med att Edward är en vampyr, och genast blir deras förhållande mycket mer komplicerat än vad de hade kunnat föreställa sig. Böckerna handlar om Bella och Edwards olika hinder, och hur de övervinner dem.

Det finns totalt fyra böcker i serien. Och trots att de låter kanske nästan lite barnsliga så måste jag sätta mig emot och hävda att det här är riktigt bra böcker, och jag är inte den enda - hela världen älskar dem! Så, ta och läs nu va!

Nu ska jag gå ner och spela lite piano, ligger lite efter på grund av min fucking sjukdom... eheheh.


Variated Day?

Idag var det första gången jag var uppe och gick omkring sådär "på riktigt", och jisses vad svag jag har blivit! Borde väl ha räknat med det, liksom minimalt med mat och bokstavligen bosatt i sängen i fem dagar brukar ju inte direkt stärka en. Har fortfarande feber, om någon nu är intresserad av att läsa vidare om min hälsa hahah. Räknar med att gå tillbaka till skolan på torsdag om allt går som det ska.

Annars idag har jag ägnat mig åt främst två saker:
- Titta på serier, både på datorn och tv
- Ätit

Har hunnit kolla ikapp en hel del på massor av serier, att man pallar följa så många egentligen hahah. Men idag har jag sett på  Prison Break, One Tree Hill, Weeds och Lipstick Jungle. Sjukt många timmar som går till att bara sitta och glo på en skärm, men ni får ta och ursäkta mig. Jag orkar inte göra något annat just nu, förutom att läsa. Har kommit till den tredje boken av Stephenie Meyer, "Ljudet av ditt hjärta", och hoppas bara på att den är lika bra som föregångarna. Hyser egentligen inga tvivel om det, såatte.

Beloved

jennifer säger:

seriöst, jag fattar inte vad som fick oss att välja den här skitskolan

Frida säger:

inte ja heller

jennifer säger:

allt talade emot den, och ändå så typ ba: ja här vill jag gå

Frida säger:

hahah eller hur

jennifer säger:

hahah läste i nåns blogg som ba: tur att jag inte går på den där iaf, jävla emoskola

jennifer säger:

jag ba; heh

Frida säger:

ja kom ihåg när mamma kom me en broschyr från sfg o ba denna skolan tror ja nog passsar dig perfa, ja be aldrig i livet att ja ska gå i sollentuna!!! o kolla bara poå människorna

jennifer säger:

HAHAHA

Frida säger:

HAHHAHAHHA'

Verkligen få skrattutbrott samtidigt av varandras berättelser hahaha, säkert bara jag och Frida som tycker att det är kul men ja. Kul att man kan skratta åt eländet då.


Style by Doutzen Kroes



Är den inte typ riktigt snygg vaa? Tror att jag ska ta och klicka hem den nu faktiskt.

Whateveeer

Hej medmänniskor!

Önskar att jag kunde säga att jag mår bättre idag, men icke. Jag har fortfarande feber, man kan ju just undra hur länge det här ska pågå? Kul, jättekul verkligen. Och sen att jag ligger här helt utslagen och äcklig på alla hjärtans dag, det tär på en vill jag meddela. Ursprungsplanen gick ut på att jag skulle dra till Sigtuna och mysa med Frida och Hanna, vi skulle äta semlor och kolla på Moulin Rouge och allt. Hade peppat det typ huuuur länge som helst. Värt liksom, värt.

Seen, så har jag funderat vidare lite och bestämt mig för att jag ska fixa en ny design här. Vitt ska det bli, ljust och vårigt och såå. Och finns det något bättre tillfälle än nu att fixa det på? Jag har sjukt mycket tid att slå ihjäl, det här kommer bli en lång dag. Lika bra att dra igång typ.

So long suckers.

Talk

blasrfagshrhhbwebwbblääääääääääääääääääääääääää!
Förvisso har jag inte haft feber på ett bra tag, (Y) på det liksom. Men jag känner mig ändå sjuk som ett jävla djur, hostar, snorar och sover omvartannat. Men det här är säkerligen en såndärt sällsynt tillfälle då man faktiskt varvar ner till 0 istället för att stressa runt i 110 som annars. Så om man ska se nåt positivt med mitt elände så är det väl fan det då. Känns så deppigt att bara sitta hemma och dega sönder när man kunde ha haft så mycket roligare. Men jaja, nu är det inte mycket mer med det, back on track nästa helg. Så det så!

Fick en smärre chock när jag tittade mig i spegeln i eftermiddags, dels för att mitt ansikte påminner om typ en blåsfisk eller nåt, helt svullet. Ögonen ser typ ut att ha krympt med en fjärdedel eller nåt, grymt snyggt ni borde prova på det nån gång eller så ahahah. Fast! Det som typ var, ptja det som chockade mig mest var inte hur uppblåst mitt ansikte var, utan hur lockigt mitt hår var. Jag fönar och plattar det efter varje dusch annars, men inte idag. Hahah, ofta att jag skulle göra det när jag bara ska ligga i sängen, finns säkert någon jävel därute som gör det, men inte jag inte. Hursomhelst, lockigt, riktigt fucking lockigt till och med. Jag hade glömt bort det, förut tyckte jag att det var fult som stryk, men nu såg det ganska så charmigt ut. Kan ju förvisso ha med mitt tillstånd att göra, men ändå. Får ta och prova fler gånger.

Åå egentligen skulle jag vilja se Let's Dance, har blivit sådär tantigt fäst vid det. Ska försöka övertala min mamma om att jag kanske kan få smyga mig ner och kika på det ett tag. Men, en skarp varning från min sida: börja aldrig titta på det där, det är inte bra för dig någonstans. Update: Jag fick inte, sitter fast i mitt rum som ett djur i bur. Yeah. Update 2: Hahah, stackars mamma fick skuldkänslor, jag får!!!!

Så ja, några riiiktigt intressanta livsåskådningar från min sida till er alla.
Men äsch, det här är ingen skoluppsats så jag skriver vad jag vill!

Over and out.

Fever

Anledningen till min frånvaro beror på att jag i onsdags gled in i någon sorts feberkoma. Jag har sovit, och sovit och sovit ända sen i onsdags fram tills nu. Igår hade jag 40,1 graders feber, riktigt jävla illa... Men nu så har jag tagit febernedsättande och en dusch, så jag kan vara vaken ett litet tag åtminstone. Har en riktigt äcklig hosta också, mamma trodde att det skulle ta lite drygt en vecka för mig att bli frisk igen, drygt.

Har sparkat igång min gamla laptop, så jag kan sitta kvar i sängen men samtidigt typ försöka hålla lite koll på vad omvärlden har för sig. Riktigt geeky att jag inte kan släppa datorn ens när jag är sjuk haha.

Fick en förfrågan om vad jag hade för mobil, och jag kan berätta att jag har en LG Renoir. Är riktigt nöjd med den, var lite tveksam till en början om jag skulle störa mig på touch-funktionen, men det är snarare tvärtom. Sen så finns det ju förstås saker som inte alls faller mig i smaken, såsom när man ska ut på internet, allt blir så grymt litet på skärmen så man måste zooma in och dra omkring bilden 24/7 för att man ska få någon sorts uppfattning om vad det står på skärmen. Sen så är kameran inte heller något att hänga i julgranen, 8.0 pixlar my ass typ haha.

Haven't You Heard I'm the New Cancer?


I've got more wit, a better kiss, a hotter touch, a better fuck
Than any girl you'll ever meet, sweetie you had me
Boy I was it look past the sweat, a better love deserving of
Exchanging body heat in the passenger seat?
No, no, no you know it will always just be, me

Let's get these teen hearts beating. Faster, faster




Weird Fishes

Jahapp, så sitter man här i skolan. Tråkigt som faaaeen, för vi gör inget haha bara sitter vid datorn och chillar galet. Ska egentligen ha projektarbete, skulle få lite feedback på det jag har gjort. Och det fick jag också, i 30 sek typ haha. So what to do? Jag hade ju kunnat vara hemma och sova. Men äh, det är ganska trevligt här. Lite klasskamrater, last.fm radio och blogg. Wihoo. 

Sen slutar jag redan 13.15, för vi har hemläsning sen. Fett värd dag, naaat. Men jag ska inte klaga, jag klagar typ alltid känns det som. Det är aldrig perfekt. Men jodå, man behöver inte ens anstränga sig, det bara flyter på - klagandet alltså. Shit vad jag snackar mycket smörja. 

Haha så sjukt också, jag hade på ljudet på min mobil i natt av lite olika anledningar. Och så får jag ett sms, mitt i natten. Men jag vaknar inte, istället drömmer jag typ att jag får sms hela tiden. Min mobil piper nämligen var femte minut om man inte läser smset. Ja, så drömmen blev typ helt spacead. Sen så vaknade jag lyckligtvis (?) vid tre och läste, och somnade om. Jappjapp. Haha jag är så glad att jag skriver så galet intressanta saker här, sånt som alla vill veta. 

Hejdå. 

Happiness A La Mode

Åh jag känner mig så nöjd just nu, jag har gjort alla saker jag hade planerat med att göra idag plus att jag har lite tid över att bara sitta och lata mig på. Jag har fixat alla Fridas saker, jag har planerat min torsdag med Jessica, jag har packat iordning alla saker för imorgon, jag har valt kläder och jag har redan tvättat bort sminket. You name it  - jag har kirrat det! Eller hm, jag borde uppdatera min iPod med lite ny musik, men det finns ju tid kvar för det. Intresseklubben på den.

Jag är också jävligt nöjd, för imorgon har jag sovmorgon. Jag får sova hela 1½ timme extra, och det är som medicin för kroppen, sover ritkigt taskigt nuförtiden. Måste passa sig så att man inte drar på sig en sväng av influensan eller så, brrr. Tror att jag ska gå upp en kvart tidigare och prioritera en skön frukost också, en frukost där man faktiskt sitter ner vid bordet och äter och bara sitter istället för att flänga runt mellan tuggorna och göra annat. Egentligen borde man göra så alla dagar, gå upp en kvart tidigare. Så jävla värt egentligen. Men jag är precis som de allra flesta andra, och prioriterar sömnen högst av allt sådär på morgonkvisten. Man är ju okristligt trött.

Äh, vem försöker jag lura? Är inte alls på skrivhumör.

Terrified

Idag har jag lyssnat på Anna Ternheim, känns som att jag mer och mer börjar fastna i det här nya svenska musikträsket. Bra eller dåligt? Ingen jävla aning, kanske ingetdera. Just nu är det här det jag behöver, musik, man rensar tankarna som allra bäst när man har något sådär lite i bakgrunden. Sen att man tycker att så många låttexter passar så otroligt bra in på en, det är en annan femma det. Det är bra skit det.

Hade egentligen sett mig själv sitta och gräma mig själv över hur otroligt naiv och känslig jag är. Och det gör jag till viss del, grämer mig alltså. Men naiv, nej det är jag inte. Jag kanske har svårt att säga nej, eller ger folk den där sista chansen, inte bara en utan minst tre gånger för mycket. Det är mina problem, och jag tänker fan inte sitta här och deppa sönder över det ena och det andra. Med risk för att låta självgod, men det är jag inte värd. Så är det med det.

Så det är jag, ensam. Eller nej inte ensam, jag har ju Anna Ternheim här i bakgrunden, så det är jag och Anna då. Men ja, ni fattar. Jag tänker inte låta mig beröras av andra, jag kör mitt egna race och jag gör det jävligt bra. Och på det stora hela mår jag bra. Jag tänker inte låta mig påverkas.

Dedicated to My Man



Frida säger:
mn kolla in detta..(jag slänger mig ner på knä på golvet o gör magdans)


Alltså, Frida du gör mig så otroligt glad, du får mig att skratta när jag vill gråta.
Hahaha, det är bara vi som kan låtsas att vi är på ACE när vi egentligen sitter och deppar sönder.
Tack för att du räddade min kväll än en gång gubbe!


Darts of Pleasure

Haha vafan, hade ju tänkt att jag inte skulle skriva och ändå sitter jag likförbannat här och knappar på tangenterna. Mina ursprunliga planer hade gått ut på att krypa ner i sängen och börja läsa på "Om jag kunde drömma" av Stephanie Meyer. Alla säger ju att böckerna är så fruktansvärt bra. Så det blir väl upp till bevis nudå.

Skollunchen idag var ett rent jävla helvete. Som alltid så skulle vi äta på "en av skolans närbelägna resturanger", tänker fan inte nämna något namn även om jag är sååå frestad, och som vanligt beställer vi våran vegetariska pasta. Och nej, jag är ju egentligen inte vegetarian men mitt sällskap har smittat av sig på mig, det känns inte fräscht att käka kött sådär i skolan. En mycket dum fix idé, börja inte med det det är bara jobbigt och otroligt onödigt. När väl vår mat kom så upptäckte vi snabbt att det var kött i, ja massor av jävla kött i vår vegetariska pasta. Jävligt lyckat. Men visst alla gör ju misstag. Att det sen händer samma sak, de två nästföljande gångerna de kommer ut med maten är en annan femma. Hur jävla svårt kan det vara att kränga ihop lite mat UTAN kött?! Så nej, de kunde inte fixa någon mat och vi fick vackert gå tillbaka till skolan och klaga. Inte för att det kommer hända något direkt, men ja.

Imorgonbitti har jag och Vidar träning på Husbyöhn som vanligt. Träningarna är som mitt syre, det här är det jag lever för. Det är något med dem som gör att man mår så otroligt bra.

Tänkte dessutom bifoga mitt lilla kollage på mina favoritmän, det här är mina favoriter.
Det finns fan ingen som klår dem! Kärlek.

Chris Martin av Coldplay, musiker. Alex Turner av Arctic Monkeys, musiker. Björn Nilsson av Slagsmålsklubben, musiker.
Ed Westwick, skådespelare. Rasmus Kellerman av Tiger Lou, musiker. Edward Norton, skådespelare.


 


High On You

mjauHm, nu har jag typ surfat runt på massa bloggar, då jag har haft alldeles för mycket fritid idag. GIck ju inte till skolan eftersom jag inte sov ett piss i natt. Har smått börjat fundera på att göra en ny design, kul och så satans jobbigt. Visst skulle det vara fräscht med bara vanligt svart/vitt? Ändra layouten lite, kanske fixa en riktig header och lite sånt. Ska fundera vidare lite, tycker ju om den jag har ju också som är smått Tiger Lou-inspirerad. Gäller att inte göra något förhastat. Kanske fixar lite mer till våren, vi får se.

Imorgon är det SollentunaRevyn igen... Halvsugen. Kommer komma hem så otroligt sent, och någon måste hämta mig. Någon som egentligen borde ligga och sova, hej dåligt samvete. Imorgon ska jag också på en liten pre-undersökning på Danderyds Sjukhus, de ska ju borra ut lite visdomständer. Åh så bra, jag är bara halvt ihjälskrämd. Fatta vilka hål jag kommer ha där mina vertikala tänder en gång satt, ser inte fram emot det. Ska åtminstone se till så att jag får något som gör mig lite lugn och glad, då kommer nog allt att gå bra. Helvete vad rädd jag är. Fast imorgon ska de ju bara liksom, kolla att allt är i sin ordning och berätta lite om proceduren. Ingen kommer att borra i min mun imorgon med andra ord. Lättnad, lycka.

Sen måste jag ta tag i min "efter gymnasiet-situation", börja leta lite utbildningar. Ta reda på vad det är som gäller egentligen. För jag har verkligen ingen aning, och jag är ju tjejen som gillar att ha koll på läget. Vill helst hitta något med foto, måste skrapa ihop en presentabel och värdig portfolio och hosta upp lite cash. För jag vill det här, jag vill jag vill jag vill. Och jag ska lyckas! Sug på den.

Annars är det fint. Fick mitt bussfoto publicerat i lokaltidningen, tjänade två biobiljetter på det. Och sen när är biobiljetter fel? Vet vilken film de kommer gå till, Pride and Glory. Med min favorit, Edward Norton, den bästa skådespelaren enligt mig. Sen vem jag kommer ta med mig vet jag inte, frivilliga? Vill ju helst gå med någon som uppskattar filmen, och ja allt. Så det blir en riktigt jävla bra upplevelse. Måste se den snart för fasen!

Nightwalks

Just typiskt, jag som var så strålande glad igår. Sen ringer pappa, och berättar att ena hästen ligger i hagen och inte vill resa sig, ingen aptit - nada. Efter mycket om och men så lyckas vi lirka honom till stallet och en veterinär kommer och gör en undersökning. Det visar sig vara kolik, så det blir till att vara uppe och knalla mitt i natten.

Nu mår alla bra igen, och så, vi är väl bara lite trötta och omtumlade.
Hade tänkt att skriva mycket mer, men jag orkar inte. Ciao!


Sunshine Fever

Ååå ljuva sovmorgon, solen strålar, jag har ätit bästa frukosten och har fortfarande massa tid kvar innan jag ska masa mig till skolan. Så här kommer det vara varannan tisdag under fem veckor, skoja inte om jag är lycklig! Sitter och filosoferar lite, på livet och sånt ni vet. Djupt.

Nu ska jag hämta min iPod och tanka in James Morrison's nya album Songs for You, Truths for me. Jag hoppas att det är lika bra som det förra, såndär riktig mysmusik som man mår bra av. Ska lyssna på tåget, när jag läser min bok vid ett fönster där solen strålar in. Galet lycklig tjej hahah!

Målade mina naglar igår, som alltid. Hade tänkt mig typ mörklila, det låter ju snyggt och ah. Igår såg det faktiskt fint ut också, lite väl mörkt kanske, but still. Men idag så ser det bara svart ut, svart med någon liten ton av brunt (?!). Svart, som en emo eller nåt, folk kommer säkert tro det när jag sitter där och läser min vampyrbok med mina svarta naglar och lyssnar på Tokio Hotel, istället för James Morrison. Nej fyfan i helvetet, jag kan bara försäkra er om att fallet inte är så. Inte för att det är värsta grejen, men jag hade inget bättre att säga. Det är spontana grejer som gäller baby.

Nu ska jag välja kläder och fixa håreeet!
Cya, don't wanna be ya!

Sparks

:))))))))Pusse pusse pusse pusse, vad jag är glad haha! Känns som att allt går ganska bra trots allt, och så har jag sovmorgon till 12.15! Det kan inte bli så mycket bättre just nu.

Fotograferingen rullar på ganska bra, trots att det i skolan suger ganska hårt. Får lite uppgifter här och där, knyter kontakter. Och med det här så måste jag säga att jag absolut inte hävdar mig som en färdig fotograf eller värsta skillade tjejen. Nej, snarare någon som hyser stor passion för fotograferandet och vill ta varje tillfälle i akt att öva sig på. Så är det med det, och den som säger annat kan gå och lägga sig någonstans för att ruttna.

Nu ska jag fortsätta läsa "Låt den rätte komma in", får du chansen att läsa den så lär du ju ta den. Den är faktiskt precis så bra som alla säger att den är, boken alltså, inte filmen. Tror faktiskt att jag ska bojkotta filmen, vill inte se den. Rädd att den ska förstöra boken för mig. Katastrof.

Jag mår bra, och jag tänker inte låta någon förstöra för mig.
PEPP SOM FAN FOLKET!

Trouble and Desire

fortsätt att bara kasta skit, jafan gör det.
jag tål det, jag är odödlig.

the more you give,
the less you have to carry.

Working 9-5

Om bara en liten stund ska jag bege mig till Sollentuna, ska jobba med Anna som servitris på Sollentuna Revyn. Det ska väl bli kul antar jag haha, om inte annat så får ju klassen massor av pengar, och det är ju inte dumt! Fast jag känner mig värsta uppklädd med vit skorta och svara shorts haha, men det hör ju till. Kommer komma hem sent ikväll förmodligen, sova uselt. Men äh, nu ska jag inte vara sådär jobbigt gnällig.

Annars har jag väl inte sådär fruktansvärt mycket att tillägga,
Så jag drar nu.

See ya, don't wanna be ya.


RSS 2.0