Odessa

Sitter och inhalerar Tiger Lou, som vanligt kanske jag borde säga. Tänkte testa maxgränsen på högtalarna, så man inte längre hör hur falskt man sjunger eller längre kan kännas vid hur trött kroppen egentligen är. Och när man sedan efter några timmar stänger av musiken kan man känna hur allting runt omkring en plötsligt har sjunkit till en längre frekvens. Bedövade öron, bedövad själ.



Tiger Lou - Odessa

Kolla

Så, wow jag är tillbaka. Det har varit ganska mycket nu på sista tiden, och jag har inte haft någon större motivation till att skriva något. Därav mitt lilla upphåll. Inget mer, inget mindre.

Sitter och lyssnar på musik som vanligt, Ricky kanske kommer hit senare och då ska vi nog bara mysa och se på film. Annars får jag väl titta på film själv haha, film blir det oavsett. Känner bara för att vara hemma och mysa ner mig i sängen idag. Det är en sån dag.

Nu orkar jag inte skriva mer. Hejhopp!

Livstecken

Hej, jag lever! Jag mår braaa!
Det var allt. Okbai.

Väntaväntar

Sitter och väntar på att Ricky ska komma hit med bussen, och jaa jag bara väntar haha. Ikväll hade vi tänkt att se på Benjamin Buttons Otroliga Liv, jag har alltid tyckt att den har verkat lite löjlig. Liksom, åldras baklänges är för osannolikt och konstigt för att det ens ska verka bra. Sen så såg jag att underbare David Fincher har regisserat (samma regissör som till Fight Club!), så nu ser jag det åtminstone som en möjlighet att ändra sig till att tycka att filmen är bra. Vi får se!

Sen ville jag också bara säga att jag har så fina och duktiga hästaaaar, hihihih.

Tuffingarna

Har inget vettigt att säga, så lägger upp två seriösa videoklipp. Enjoy!




FiGHT CLUB:

Everything is a copy of a copy of a copy.

Sova sova, säng sängsäng!

Fin helg, indeed! Jag fick en ny säng i fredags, och det var fan på tiden. Det funkar att sova två i en nittiosäng, visst gör det, men det är ju inte så lätt att sova alla gånger. Nog för att det är mysigt med lite närhet och så, men jaaa ni fattar haha?

SÅ YES! Jag fick en lite tidig födelsedagspresent, sängen alltså. Den känns så galet stor att sova i haha, det är helt sjukt. Så eh, jag dedikerar ett inlägg till min nya säng. Säger väl ett och annat om mig som person, eller ptja, åtminstone om hur glad jag är för min nya säng haha. Hm. Men gott sov vi i alla fall! Ikväll ska jag prova att sova själv, kommer säkert drunka eller något. Eller så kommer jag inbilla mig att det är massor av folk i sängen. Helt normalt. 


PUSS, JAG ÄLSKAR DIG!

Top Notch hehehe

Tjingelingelingeling!

Nu är det såhärva, att jag sitter hemma en fredagkväll och bara lodar. Som vanligt kanske jag borde passa på att säga, för det är typ såhär mina fredagar ser ut. Antingen sitter jag hemma själv och jaaa, bara öh.. är, eller så är jag med Ricky typ haha. Idag är det en ensamfredag och jag roar mig med min nya addiction - Bejeweled Blitz - ett jättetöntigt spel på facebook. Ingen glömmer väl min tetrisfas som jag hade? Så, ni får ta och ursäkta mig så mycket. Och nyss så liksom, ja vad säger man, jag fick typ "One of the World's Best Scores"!!! COOLT.

ehe, okeej men lite stolt är jag faktiskt såatte. ENJOY


MVH / Töntig, men lycklig brud

CANDYLAND



Hahah, det är typ såhär spårat det alltid blir för oss förr eller senare.

Regards from Sweden!

Sitter och väntar på att världens bästa pojkvän ska komma hit, hehehe, äter lite godis medans jag väntar. Något måste jag ju ändå sysselsätta mig med. Usch måste börja bli lite nyttigare, det här är fan inte bra att käka så mycket skit som jag gör. Men det är ju så gooooott.

As for my very dear friend from Brazil, I must say it is a pleasure having you reading my blog. You really suprised me with your comment in my previous entry haha. Even though, as you mentioned, that it's really hard to understand what I'm writing at all. Well, you can at least enjoy my pictures and such. Wich actually is most boring ones, but anyway. I miss you terribly too, so please log on to MSN someday when it's night over here in Sweden!

Det blir så kul som vi gör det

Sminkkurs blev det ingen, det var strul med tider hit och dit och skit. Fast vi hade ju kul ändååå! Först hade vi tänkt att dra på bio, men det var ju fan ingen som gick klockan sju som var sevärd så vi sket i det och drog till Åhlens istället. Vi tillbringade säkert en timme därinne, och jag fick med mig en liten plånbok (hahah, Frida och Hanna köpte också den så nu har vi en officiell "trio-plånbok"). Sen så hittade jag ett schampoo som ska göra mitt hår ljusare också, så inte ett silverschampoo som tar bort gula toner, för det har jag redan, utan det har ska mer bara göra allt ljust! Liksom yees, precis som jag vill ha det. Hoppas att det funkar bra nu också..

Sen mot slutet så spårade det som vanligt för oss haha, fast nu var det liksom inget som gick fel det bara spårade ändå. Alla var så sjukt trötta, vilket senare eskalerade till en övertrötthet som medförde att vi fnissade hysteriskt åt det allra mesta. Det är livet det vill jag lova! Ska lägga upp en video sen när Frida leker med lite godis haha, men det får bli imorgon, för nu ska jag soooova.


Text och sååå

Jag är duktigt trött vid det här laget, trött men glad. Så jag räknar det ändå som en värd situation. Fast nu när jag tänker närmre på saken, när är jag inte trött? Det är då inte vilsamt att vara mig, jag menar det ppl, haha verkligen skryta om det också. NICE! Så nä, efter jag har skrivit klart här tänker jag gå och gosa ner mig i sängen.

Sen imorgon är det full rulle igen, först stallet som vanligt. Har lite dåligt samvete över att jag inte har motionerat Vidar något i helgen. I lördags hann jag verkligen inte för då skulle jag och familjen fira en väns födelsedag (usch vilken kass ursäkt haha) och nu idag har det ju inte varit direkt det bästa vädret så jag tänkte faktiskt bespara Ricky på att åka dit. Tror inte att han hade uppskattat det sådär vääärst mycket, synd... Så okej, det var min bikt om Vidar och motion.

EFTER stallet ska jag bege mig in mot huvudstaden för att gå på ytterligare en make up-kurs tillsammans med Frida och Hanna. Egentligen gick ju jag och Frida på en sån kurs i Januari, men vi tyckte att den var så värd och nu är det gratis och grejer. Vem tackar nej liksom? Inte fan är det vi i alla fall. Så dit ska vi imorgon, kul! Man uppskattar att få sminka sig så otroligt mycket mer när man typ inte har det som vana längre. Orkar ju inte direkt sminka mig för en dag i stallet, där är man skitig mest hela tiden och geggigt smink på det... ja, ni hör ju hur det låter? 

Nu blev det mycket text ändå, typiskt mig, jag som bara hade tänkt att skriva några rader haha.


<3




I'm falling even more in love with you
Letting go of all I've held on to
I'm standing here until you make me move
I'm hanging by a moment here with you



Walking on a Dream


Happy

Åå, det har varit en så fin och bra dag idag! Solen har verkligen varit riktigt generös idag och värmt gott. Haha, känner mig som en pensionär som sitter och skriver vykort från någon solig resort i medelhavet. Men det vet vi ju alla att jag varken är en pensionär eller befinner mig i medelhavstrakterna såatte. Nej, jag har bara varit i stallet som vanligt.

Det blev en mystur ut på eftermiddagen för mig och Eira tillsammans med Sandra, Hákur och Bubblan, vi red helt gaaalet långt. Märktes på hästarna att de tyckte att det var kul att komma iväg på lite nya äventyr. Kunde seriöst inte ha varit en bättre dag för en långtur. Haha, helt lycklig_tjej90 härborta.


Världens sötaste lilla tjej!

Kontrollbehov, någon?

Hittade denna tjusiga annons på facebook, nog för att det brukar vara lite udda annonser där men den här tar väl ändå priset? Eller så är det bara jag som inte fattar den otroligt fiffiga innebörden av att vi alla ska springa omkring likt små gps-signaler så våra nära och kära kan se till att vi inte försvinner(?). För mig känns det bara darvligt, jag behöver fan inte sätta en spårningstjänst för att ha koll på min pojk eller min familj.

Men det måste vara ypperligt för folk med extrema kontrollbehov! Reserverar mig dock för eventuella missförstånd här, men tycker inte ni också att det här är lite väääl?


Stolt

Inte nog med att jag jobbar i stallet ca 9 timmar om dagen, där det ingår att träna tre hästar hehehe, så har jag varit jättejätteduktig hemma idag också! Som imorse när jag vaknade så vek jag en tvätt, och bar upp massor av rena kläder till mig. Sen när jag kom hem ställde jag mig dirr och bakade chokladrutor (like MUMS!), varpå jag jag tvättade rent lite saker som var i desperat behov av lite uppfräschning. Nu ska jag lägga in alla kläder i garderoben, dammsuga lite och SEN unna mig en bit kaka.

Jag känner mig värsta duktig, ja!

Såhär är det:

Kanske borde lägga ner här med att skriva? Fast näää. Det blir bara mer sällan nuförtiden, vi får ta och klara oss. Min tid räcker inte till på långa vägar till allt jag skulle vilja göra. Men det är så livet ser ut ibland. Så bloggen ligger väldigt långt ner på min prioriteringslista just nu. Tror nog att vi klarar oss utan några större missöden faktiskt, eller hur? Haha, som om någon skulle ba: "NOOOO!". Nej precis!

Jag är så otroligt kär, det är helt sjukt. Trodde aldrig att jag liksom skulle få det såhär bra, vad har jag gjort för att förtjäna att vara så totalt jävla överlycklig? Nej inte vet då jag. Jag vill bara stanna kvar här i min lilla lyckobubbla föralltid, den är så trygg och varm.


GULD!


Såhär såg det ut när Frida och jag var på G hem från vårt lilla äventyr i tisdags. Mycket nöjda och belåtna!

 och jag fick aldrig till någon riktig "outfitsbild", sämsta tjejen här alltså. Så jag föreslår att ni kollar in hos Frida istället, hon har en mycket bättre bild på hur hela helheten kommer se ut.

Hemmatjejen

Sitter och myser med en kopp te. Äntligen är det okej, det är ju nu under kulna höstkvällar en kopp te passar lika bra som juklappar på julafton. Och trots att det är fredagkväll, som bäddat för röjparty, så stannar jag hemma ikväll och bara är hemma haha. Min kropp har sagt sitt, den vill vila nu. Och jag är en så pass smart tjej att jag faktiskt lyssnar på den, bra kommunikation där. Varenda muskel skriker i princip i protest när jag försöker på mig något fysiskt ansträngande. Speciellt benen med sina äckliga, äckliga benhinnor som är så förbannat känsliga. Överansträngda?! Jo, jag tackar.

Fast hela jag är duktigt trött, jag känner mig helt tillfreds med mitt stanna- hemmabeslut. Ska nog kolla på en film snart, eller nåt. Och så hade jag tänkt att faktiskt visa de där guldbyxorna jag pratade om tidigare i veckan. De är så jävligt läckra, ett must see, helt klart!

Chansen finns men är försvinnande liten



"Jaa, hehe, med alla stämplar i ditt pass så är det väl kanske bäst att vi gör ett HIV-test också"

För du blir min räddning

När bomben faller vill jag vara där du är.


RSS 2.0