Last.fm miniradio

I och med den publika lanseringen, shit vad stor grej jag gör av det här egentligen men whatever, så tänkte jag att det kunde vara lite trevligt att kanske lyssna på lite musik medan du läser. Självklart vet jag att du har din egna musik och äsch, men jag tänkte att det kunde vara lite kul att slänga in en miniradio här, om man nu vill höra på lite sånt. Du hittar den lätt som en plätt om du kollar i menyn här till höger, och bläddrar ner en liten bit, den ska finnas under länkar. Stor och svart, lovar den går inte att missa! Den här radion är baserad på musik jag har lyssnat på sedan i slutet på 2006 så jag kan inte lova att det är bara bra musik, men en hel del bra finns det. Jag vill inte heller ta på mig något ansvar för att den fungerar perfekt eller att det faktiskt spelas någon musik överhuvudtaget. För mig funkar det sådär måste jag erkänna... Haha!

Imorgon är en ny dag, och jag är uppe på tok för sent. Borde ha gått och lagt mig för längesen. Lika bra att jag gör det nu, känner att jag är riktigt trött i ögonen. Sov så gott!

TodayyadoT

Idag är det den första gången som jag har länkat ut bloggen till den stora läskiga allmänheten. Vet inte riktigt hur det känns, skedde mest på impuls. Så till er nya som läser, så är det väl inte mer än passande att ge ett varmt välkommen och några väl valda ord. Vet bara inte vad, enjoy läsningen helt enkelt, om den nu faller dig i smaken (vilket den gör om du är en extraordinär individ med bra smak).

Just nu sitter jag och peppar Tiger Lou. Längtar jättemycket till spelningen på Debaser i slutet av November, det är min ljuspunkt här i höstmörkret. Jag tycker att Rasmus Kellerman är en så otroligt skicklig musiker, och en fantastisk individ. Alla låtar känns äckligt träffsäkra, det här är musik när den är som allra bäst, stämningen är perfekt. Jag vill ha en pojkvän som är som honom, då skulle jag vara den lyckligaste tjejen på jorden. Haha, det låter som en jävla klyscha, men skitsamma jag tycker att det skulle vara underbart.

Höst

Är det bara jag, eller är du också lite sådär moody nu på hösten?
Jag hatar det av hela mitt hjärta.

Reflektioner

Kära blogg,

Den här helgen har varit totalt jävla meningslös. Jag har inte gjort något vettigt (förutom att varit ute hos min häst då) under hela helgen, inte ett jävla piss. Blir så besviken på mig själv att jag inte tar mer initiativ till att göra roliga saker eller så, istället bara för att sitta hemma. Men jag är för feg, som Jocke Berg skulle ha sjungit. Ja, jag är så feg att jag tackade nej till en fika idag, som säkert skulle ha blivit sådär underbart pinsam och tyst, men ändå - då hade jag suttit här och skrivit om hur pinsamt det är med att fika med folk man bara har pratat med som kraftigt berusad. Jag hade säkert varit jätteglad ändå, då hade jag ju verkligen gjort nåt, och så hade jag haft den där härliga känslan av lättnad när allt var över. Kalla mig konstig om du så vill, men det är faktiskt så det känns, och det här är min blogg så jag skriver vad fan jag vill i den.

Så, vad kan man dra för slutsatser av det där? Svaret är tämligen enkelt - jag måste se till att bli mer social. Det finns ju inte en jävel som kommer och ber på sina bara knän för att få träffa mig direkt, så lite mer initiativ från min sida kanske? Fast jag tycker ju att jag anstränger mig, men tydligen inte tillräckligt då. Det har vi ju bevis på här, en hel fin helg till spillo typ. Oftast brukar jag skylla på mitt boende - att jag bor så satans långt bort, och att anledningen till att jag sitter hemma så mycket är för att bussförbindelserna inte existerar och för att mina föräldrar inte har någon lust att skjutsa omkring mig. Och ja, det är ju faktiskt en del av sanningen. Kan ju inte direkt bjuda in mig på pyjamasparty varje gång jag ska bort, eller kan jag?

Det var nog allt, för tillfället.
Jag är en sorglig person ibland haha.

Sam, as in Samantha



Jag älskar den här sången, och videon till den. Det är något som rör en, något speciellt.

Nej vet du vad.

Det räcker, jag orkar inte mer. Jag som lovade mig själv att aldrig ta slut.
Är det såhär det alltid kommer vara?
Arg, ledsen, ensam, rädd, liten, ångestfylld.

Skit också.


WOWOWOWW



heheh

äsch

Jag vet inte ens egentligen varför jag gör det här, bloggar, jag är inte speciellt förtjust i det och det är så gott som ingen som läser det jag kräks ut i ord. Och ändå sitter jag här likförbannat och skriver här om hur förbannat onödigt det är. Så det kan gå...

Hej

Coldplaypepp

Det är verkligen överallt nu, alla är så otroligt entusiastiska, kolla bara på alla som är inloggade på din MSN-lista - visst lyssnar minst tre personer på Coldplay? Så är det i alla fall på min, och det ser så otroligt underbart ut, naturligtvis är jag också en av dem. Fast oturligt nog har jag börjat lida av halsont, jag är så otroligt förbannad. Varför just nu? Kommer säkert ha feberfrossor lagom till torsdagens spelning, bara för att fru fortuna verkligen inte är på min sida nuförtiden. Men om jag lägger mig i tid, dricker litervis med apelsinjuice och verkligen anstränger mig för att inte sjunga med i alla låtarna som mina högtalare sjunger ut.

För min och Fridas del blir det som bekant två spelningar, ståplatser på onsdagen och chill med sittplats på torsdag. Och jag talar nog för oss båda, när jag säger att det här kommer bli en av mitt livs största upplevelser. Tänk dig bara att få höra och uppleva denna genialiska symbios av toner tillsammans med hundratals likasinnade individer. Man kan nog inte vara lyckligare än just då. Fast jag kanske inte borde uttala mig för mycket, det känns nästan som att jag sitter och recenserar spelningarna innan de ens har ägt rum.


Sitter och överväger om jag ska följa med ut ikväll, eller om jag borde spara på krafterna.
Vad hade du gjort?

En onödig lista med störiga saker

Hej världen, här nedan följer en liten lista med störande saker.
Kände bara för att lätta på hjärtat, bye.


Störiga listan ver. 1.0
-  Folk som bara pratar om sig själva
Folk som tar kontakt med en enbart när de vill ha saker
-  Folk som firar sin födelsedag 100 år i förväg (fast det gör jag ju nästan själv men fortfarande störigt)
-  Folk som petar näsan publikt
-  Folk som är förjävligt falska
-  Folk som skryter överdrivet (lite är väl okej, men overdrive usch)
-  Folk som är martyrer jämt och ständigt, det är inte SÅ synd om dem
-  Folk som aldrig har pengar på mobilen, så man själv får stå för samtliga samtal
-  Folk som är snåla
-  Folk som bär samma kläder i en hel vecka
-  Folk som lägger upp typ identiska bilder på bilddagboken.se
-  Folk som luktar illa
-  Folk som aldrig kan erkänna att de har fel
-  Folk som är tröga
-  Folk som spammar med inloggning på MSN
-  osv.

Ja, dra åt helvete minsann

Det känns som att de flesta människor här i världen är idioter, och jag är så trött på det att jag bara känner för att kräkas.


mjjaumjau

Nu sitter man här igen, jag är ganska trött men på ett bekvämt sätt. Jag har dragit i mig ett glas varm O'boy, förmodar att det hjälper till att bidra till denna bekväma trötthet. Sängen ser galet skön ut, man kanske skulle ta en tupplur igen sådär halv 12 på dagen. Men neej, jag måste städa mitt rum. Det var längesen det såg såhär stökigt ut. Det måste iaf vara rent till på måndag, för då kommer Frida hit, och då ska vi repa på vår nya låt!

Igår var jag med Jessica. Jag sov där för första gången på jättelänge, och det var såå mysigt! Det var precis som förut igen. Vi köpte massor med fina ringar och halsband, som vi är ytterst nöjda med (Har faktiskt mina ringar fortfarande på två fingrar Jessica!). Sen var vi hemma och åt tacos, och efter det gick vi ut på en promenad. Det var ganska kallt ute, men det var bra för då hade Jessica skäl nog att prova sin nya vinterjacka, den är galet snygg.  

På vägen hittade vi en kundvagn som Jessica körde runt mig i. Det var längesen jag skattade så mycket, fick knappt luft. Vi körde liksom omkring som om det var den mest naturliga saken i världen, och så skämtade vi massor om vad vi skulle göra om vi träffade på personer som vi känner. Man borde fan jämt åka runt i en kundvagn, det är livet.

Hoppsan!

OJoj. Det känns som att jag har massor att berätta, men jag vet egentligen inte om det är så värst mycket. Menmen, here goes nothing:

Vi kan väl börja med gårdagen. Jo, ni ser igårkväll var den första gången i mitt liv som jag kollade på en Amerikansk Fotbollsmatch, jag var där med Philip och Toni (och typ deras kompisar..). Matchen fattade jag inte alls mycket av, det var mest en hög av människor och ett ständigt blåsande i visselpipan. Men det var säkert en bra match (edit: det var tydligen inte en så bra match). Hursomhelst så tyckte jag att det var skoj att åka ut lite spontant sådär på kvällen, och bil fick jag åka också! Wie, mycket bättre än att åka dålig skräpbuss måste jag säga.

För att fortsätta, så ska jag nu berätta om idag. För tillfället sitter jag nu framför min egen dator i mitt rum, helt färdigfixad - ready to go! Men är jag påväg till skolan? Kommer jag ens att gå till skolan idag? - Svaret är nej! Då undrar ni säkert varför, jag har ju vaknat okristligt tidigt, och är helt redo att åka. Men idag var det så att pappa och jag skulle låna en bil från min farfar, då våran bil redan var ute och åkte. Så vi traskar ner till garaget, men upptäcker snart att vi inte kan öppna det, vi har fel nyckel. Det blir till att kuta tillbaka till vårat hus och febrilt leta efter nyckeln som passar till garaget. Men vårt letande är förgäves, nyckeljäveln finns helt enkelt inte.

Så, jag blev kvar hemma. Är inte helt missnöjd med det beslutet, det kan nog vem som helst förstå. Sitter och funderar lite vad jag ska göra med min lediga tid, funderar på att ta en långdusch med hårinpackning och hela köret. Sen i eftermiddag ska jag åka till Jessica. Vi ska köpa våra efterlängtade vinterjackor (likadana som vanligt ofc), och sen ska vi ha myskväll vilket innebär en fin film, ansiktsmasker och något gott att dricka. Jag längtar jättemycket, det är så sällan vi har tid till såna här dagar längre, båda har fullt upp på sitt håll, och det tycker jag suger. Men idag blir det av, jaaajaaaaa!


Jävlar vad jag skriver, återkommer inom kort!


Vad är det som häändeeeerrrrrr?

Just nu går det inget vidare för mig, jag är bara efter en vecka redan sjukligt omotiverad på skola. Det är inte alls bra, men jag får nöja mig med den klena trösten att det bara är ett år kvar. Det är helt knäppt, det tar bara slut. Liksom, att sluta skolan sådär totalt var ju det man drömde om som liten, och nu är det snart här. Nåja, självfallet ska jag plugga vidare efter gymnasiet, men det blir på en annan basis än skolan man har gått i hittills. Skolan nuförtiden känns mest som ett tvång, och det som man kommer studera efteråt kommer typ enbart att vara roligt. Yippie!

Något som också har gått käpprätt åt helvete är tävlingen som jag och Vidar skulle ha deltagit i nu i helgen. Den blir det inget av med för att min käre far har glömt att betala anmälningsavgiften, varvid min ryttarklubb helt abrupt har bara slängt min anmälan åt helvete. Inte ens en jävla påminnelse om betalning får man? Det är helt sjukt dåligt, och jag är så arg, ledsen och besviken just nu. Jag hade peppat den här tävlingen ända sen den förra. Vi har övat massor med trav nu på sistone, och för att inte tala om kursen vi gick på. Helvete blä. Så, nej nu blir det att vänta till nästa säsong, som är typ i Juni. Orka..

Jessicas Födelsedag

Hejtjjohopp!

Idag fyller min Jessica 17 år, hon har nu med andra ord inte längre samma ålderssiffra som min lillebror! Jag hoppas att hon har en riktigt bra födelsedag och äter god mat till middag. Fast jag vet ju redan vad hon kommer att önska sig. Jessica känns som den syster jag aldrig fick, vi är så otroligt nära varandra och det räcker med utbyten av blickar eller små hemliga gester för att fatta vad vi menar. Ett perfekt sätt att kommunicera på när man vill att omvärlden ska förbli ovetandes. Grattis nussan, jag älskar dig!

Något annat skojskoj är det faktum att jag börjar 12.15 idag! Fast grejen med en såhär pass lång sovmorgon är att man bara sitter och väntar ut tiden. Det är för kort tid att göra något vettigt på, och på tok för lång tid för att göra sig i ordning på. Många skulle nog tycka att man skulle passa på och ta att sova ännu längre. Men jag vet inte, jag får så svårt att somnna sen på kvällen, vilket resulterar i att jag är besinningslöst trött nästa morgon. Och det är ju inte allt för skoj.

So long.

RSS 2.0