Åhja.

Sitter och pumpar 50Hertz i högtalarna, medan jag konstaterar att jag nog trots allt kommer att bli förkyld. Anar nämligen lite obehaliga smärtor i halsen. Men, det gör faktiskt inte så jävla mycket. Mest synd, för blir jag nu förkyld lär jag med allra största sannolikhet smitta folk i min omgivning. Hehehehe, farlig_tjej90 på ingång här, se upp! Borde kanske sätta stopp för det närjag ännu har lite möjlighet, alltså gå och sova. Men nä. Orkar inte sova, det är ju jävligt sunt.

Träffade Fridagubben idag efter stallet, vi drog in till hufvudstaden för lite rebound-shopping och fika/mat. Vi köpte ÄNLTIGEN de där omtalade guldleggingsen som vi har pratat om i evigheter nu. De blev våra, tillsist, hurra! Langar förmodligen bild imorgon, om jag inte drar hem till min favoritpojke vill säga hihi. Men ja, Frida och jag hade det galet mysigt. Vi hinner knappt pratas vid med varandra numera, båda har galet mycket jobb och sånt nu. Karriärkvinnorna på g typ, hehehe. Fast den enda skillnaden är väl den att hon blir faktiskt lite rikare, och jag blir bara fattigare och fattigare. Tack Vidar, för att du slukar mina pengar.

Sen så när vi ändå var i farten började vi prata på hur snyggt det är med såna där digitala plastklockor. Och det är så dumt, för väl jag får korn på något jag verkligen gillar så blir jag som besatt och bara måste ha det. Nu vill jag ha en såndär klocka. Liksom 200pix för en klocka är ju totalt värt. Fast jag vill ha två, en vit och en rosa. Samfrakt någon? hehee. (Y)



GE_MIG_NU!!!!11

Oh Horatio



he told me about the life long love of his heart
had a t-shirt on, that said "We're all gonna die alone"
I still believe that's true
, oh I truly do

insikt.

Ibland börjar jag nästan tro att jag inte är riktigt bra för mig själv. Jag innehar nämligen den perfekta kombinationen av självdestruktivitet, naivitet samt en total saknad av förmågan att kunna relatera situationer till tidigare erfarenheter. Snart börjar jag väl bli morbid också, skulle sitta riktigt bra nu!

... för jag har varit med om det här förut, and I'm walking down the same road all over again baby.

Provokativ? Nää!

Nog för att jag kan vara lite sådär lagomt provokativ, men aldrig sådär galet extrem som vissa kan vara heehehe. Fast idag när jag gick igenom lite gamla nostalgiska papper från min högstadietid så mindes jag julavslutningen i nian. Jag och Jennie skulle sjunga (ofta jag sjunga på avslutningen, nu skulle jag ha fetbangat!) och inte sjöng vi någon trevlig julsång eller annan mysig låt. Haha nej, vi körde Foxtrot Uniform Charlie Kilo av Bloodhound Gang. Vilket står för "FUCK" på fonetiskt språk. Så där står vi, inför hela våran enhet och sjunger om olika synonymer för det.

Klockrent!


PosarN



Tjulululu, kolla vad jag har fått hem! En vindjacka från WeSC och en tracktop från adidas. Jättevärda!


Starvin' Marvin

Jag tror att jag kommer svälta ihjäl mycket snart. Fyfan vad hungrig jag är! Skulle det vara så att det blir mat snart och jag överlever så hade jag tänkt att visa min nya tröja och vindjacka som jag var och hämtade idag. Det vill ni ju verkligen inte missa... ehe.

HÄNDER IKVÄLL DÅ?

JOWLS

Try JibJab Sendables® eCards today!

Och här sitter jag

Borde egentligen göra så mycket saker, som att städa, vara en bra vän och höra av mig till folk, baka något (eh?). Jaaa, ni fattar min poäng? Men inte fan är jag duktig och gör något, jag bara sitter här och sjunger tillsammans med herr Kellerman, vilket är ganska oslagbart. Tror inte att jag kommer få något gjort idag. Yes för mig.

Men lite senare ska jag ringa min gubbe och höra hur det är med henne. Vi har inte hört av varandra på något som kan liknas vid evigheter och det är verkligen på tiden att vi uppdaterar varandra. Liksom vad hände med våra guldbyxor Frida? Vi måste ta tag i det där snart!


Parachutes

Åh, jag har precis kommit på att någon gång innan jag blir allt för gammal och gaggig så vill jag fan hoppa fällskärm. Det verkar så sjukt nice men samtidigt så sjukt läskigt att bara singla ner där från ett flygplan 4000 meter upp i luften. Kan nog bero på att vi människor egentligen inte alls är skapta för sådana äventyr, men vi anser oss ju alltid överlägsna, så varför inte? Jag blev hursomhelst galet pepp när jag kom på idén. ÄR NÅGON PÅ ELLER?

Festfanny

Fanny säger:
det borde va fest hela tiden
Fanny säger:
så man kan klä upp sig och va fin
Fanny säger:
dricka fina drinkar
Fanny säger:
inget jobb
Fanny säger:
vi borde få betalt för att va fina haha
Fanny säger:
gifta sig med rika
Fanny säger:
typ enda sättet 

Fanny kan det där med fest och pengar!


And she said..

Åh, jag är så euforisk. Får knappt fram några vettiga ord. Jag är ett jävla känslofeak egentligen, antingen så är det asbra eller så suger allt numera. Befinner mig aldrig i mellanmjölkens land längre. Kan inte riktigt få någon rätsida på om det är bra eller dåligt, egentligen så är det väl mest dåligt. Det är smått påfrestande att ha såna här toppar och dalar hela tiden. Skulle ju kunna skylla på att jag är ett hormonellt PMS-fall, men jag undrar det jag. Jag som annars brukar vara så jämn heheheh. Men nej, det här är inte något jag bör diskutera så publikt kanske. Främst för att det är totalt jävla ointressant.

Första kvällen på evigheter som jag har helt för mig själv, utan måsten och borden. Hade nästan glömt hur det kändes, man blir som avtrubbad efter ett tag när man har för mycket på en och samma gång. Åtminstone blir jag det. Fast det kommer att kännas tomt nu i min lilla säng, speciellt efter gårdagen då kvartetten träffades för filmkväll. Det blev en sedvanlig skräckis, The Haunting in Conneticut. Okej, den var väl läskig och så men inte så att man dog. Fast det är nu när man är själv på kvällen och börjar tänka, det är då det blir läskigt på riktigt. Och då vill jag fan inte vara själv. Tror bestämt att jag ska ringa och tvinga lite sällskap i telefonen tills att jag somnar tryggt. Det går typ inte annars, jag skrämmer upp mig själv så äckligt mycket. Haha, helt paranoid tjej.

Mycket text btw.

Äh.

Ahmen tja fuckers.

Sitter här, smått frustrerad. Gör inte så jävla mycket annat, tror nästan att jag ska gå och lägga mig. Har så tråkigt att klockorna stannar. Sen så är jag förbannat trött, och less. Stressar dygnet runt nu typ, drömmer tilloch med om att jag är stressad. Och då är det fan något som inte står riktigt rätt till. Så nu i helgen ska jag bara andas och vila upp mig inför kommande vecka.

Ska förvisso åka till stallet ganska tidigt imorgon, pyssla lite med Vidar. Vi har ju flyttat dit nu i veckan, han och jag. Eller okej, jag bor ju fortfarande kvar hemma. Men han bor numera på Husbyöhn, åtminstone så länge jag jobbar där. Och det är sällan något har känts så rätt som det här gör.

Var hos bästa Nisse idag. Han fixade äntligen till mitt hår, så nu har jag varken slitna toppar eller fetingutväxt längre. Hurra för den. Sen så drog jag, Jessica och Eleonor och käkade lite mat. Det var värt, och nej jag är faktiskt inte ironisk haha.



Eeeeh, kommer inte kunna somna, nej. Förjävligt med känslosvall hos mig atm.


Natt

Ja nä nu, godnatt med er fuckers! Imorgon är det en ny dag och nya möjligheter haha, shit vad smörigt det låter. Men ack så sant. Ja, det var väl typ det. Jävligt bra uppdatering måste jag säga, riktigt värd sådär. Ehe.
 


Photo



Folk har undrat vad som hände med mitt konstanta fotograferande, och jag kan inte låta bli att undra detsamma. Glädjen kommer förhoppningsvis tillbaka inom en snar framtid!

Kickass

I'm tired of being so awesome and kicking butt all day.

För yes folket! Jag har lyckats med att städa mitt rum, det är så fräscht och härligt. Det är så man bara kan åla omkring över alla öppna golvytor nu för att det är så jävla rent. Sen så har jag satt upp mina och Vidars rosetter på väggen utanför mitt rum. Händiga tjejen lyckas ju med att spika och ha sig, inte illa pinkat haha! Nu sitter de där och prålar, jag är skitnöjd.

Har hunnit med typ allt det jag ville, och jag är fortfarande inte mördartrött. Fattar inte vad det är med mig riktigt, lycklig kallar de nog det visst tror jag.


It's the Weekend

Tanken var väl den att jag skulle ta tag i saker och ting idag, såsom att städa mitt rum och badrum. Men likförbannat sitter jag fast här vid datorn och avnjuter den härligaste av toner från min musik. Förvisso är det inte för sent att börja nu, men ååå det är så fruktansvärt mycket. Resterna från en klädatombomb ekar på mitt golv och skrivbordet är belamrat med massor av junk. ILLA!

Men okej, vi säger såhär:
Om jag berättar lite kort om min helg för er, så städar jag sen? Det låter väl rimligt? Sen när jag har varit duktig och städat åtminstone mitt rum så får jag en morot i form av att mysa ner mig framför tv:n tillsammans med några oreos och ett glas mjölk, namnam!

Så ja, i fredags var jag på äckligt dåligt humör för liksom ingenting ville funka. Alls. Sen så lyckas finurliga Frida ändå på något jävla vänster lirka med mig på utgång, vilket jag hade tänkt att slippa. Men ni ska se när hon ber sådär riktigt gulligt, jag lovar man kan inte säga nej till henne då! Alltså var det bara att slänga på sig lite respektabla kläder och smeta på lite smink. Och ut gick vi, det var faktiskt ganska nice trots allt. Fast jag var tjurig som en annan treåring och började typ tjafsa med varenda främling som kom fram och pratade med oss, lyckat. Frida hade skitkul åt det i alla fall, så det var väl alltid något.

Sen när vi ska åka hem drar hon fram geniplanen att jag ska följa med henne till Sigutna, för jag hade några andra polare där redan. Själv skulle hon dra hem och sova, hon hade nämligen jobb dagen därpå. Och tror ni inte att hon lyckas få mig att göra det också? Jag säger då det, vill ni någon gång att jag ska göra något jag möjligen protesterar emot - fråga Frida, hon kirrar allt! Så helt otippat myser jag ner mig i en säng någonstans i Sigtuna och somnar i en varm famn.

lördagen vaknade vi (heheh, vad annars liksom?) och började röra oss hemåt igen. Jag spenderar några väl valda timmar framför tv:n hemma i mitt eget hus för en gångs skull innan jag drar hem till Jessica. Utång nummer två är på G! Och vilken utgång det blev sen, helt jävla galet spårad men ändå så bra. Vi började med en för-förfest hemma hos henne innan vi begav oss till Karlberg för att gå på den riktiga förfesten hos Sofia. Mysigaste lägenheten där, jag säger det! Vi slutar upp på tok för berusade tillsammans med ett glatt gäng på Ego och lever loppan. Egentligen skulle jag kunna prata hur länge som helst om den här kvällen, men ah, återlämnar resten till er fantasi.

GALET BRA!


Mig kan man inte stänga av inte!

Nej jag ligger inte och dör i Svininfluensa eller något annat som är så typiskt 2009. Jag lever det glada livet och ja, jag har sagt det förut (men det tål att upprepas!) att bloggen då blir ganska lidande. Helt sjukt, här slutar man skolan och tror att man ska leva lugna livet ute med hästarna. Men det är så galet hektiskt, inte för att jag klagar för jag älskar det, dagarna är fullproppade med saker. Kan ju berätta vad som hände de närmsta dagarna:



- Tisdag: Synundersökning 18.00
               Sen hem till my man

- Onsdag: Träffa Johanna, hon ska följa med mig
                 för att kirra lite grejer. Hehehe 16.00

- Torsdag: Dubbel körlektion (shit hjärnan är typ död efter)
                  16.00

- Fredag: Klippning och färgning av min fina utväxt 18.00



Ah, okej det kanske inte låter som värsta mycket men ja. I'm a busy girl, I swear. Tänkte berätta lite om helgen som har varit för den har varit helt galen. Men sen så kom jag på att det gör sig mycket bättre i ett eget inlägg. Så jag är tillbaka i bloggandet, åtminstone tillfälligt. Och inte fan är det dumt heller!

Menåå.

Fyfan i helvetet vilken jävla dålig dag jag har idag.

Jag lever

Men yes, har typ helt glömt bort fenomenet blogg. Istället för att sitta här och traggla har jag varit fullt upptagen med att få massa underbara pussar och kramar, umgås med vänner och så förstås min Vidar. Tror faktiskt att det har varit riktigt bra för mig att få vara lite människa ett tag, istället för att bara vara Jennifer. Jag som annars har så lätt för att stänga in mig när jag börjar bli lite krasslig, har istället gått och blivit riktigt social. Ser man på, typ.

Men ikväll har jag ingen av de ovan nämnda aktiviteterna inplanerat. Eller nåväl, träffade Jessica och Victor ett litet tag. Vi var i huvudstaden, tänkte kanske hitta nåt fint till lördagens utgång, men icke. Så nu sitter jag här och bara är själv, bara är Jennifer (vilket är en nödvändighet om jag ska fungera sånär korrekt) och lyssnar på Araki.


I won't break no bones when I fall.

För många på känslor på samma gång. Jag är helt knäckt. Mår lite illa, trött i kroppen, slut. Men oroa er inte, jag kommer stå ordentligt på benen snart igen. Nu ska jag bara andas. För egentligen så mår jag bättre än på mycket länge. Men när det kommer till så känsliga saker så är det inte alls så svårt att helt duka under för minsta lilla.

För Vidar är mitt allt, och är det så att han på något vis mår dåligt så mår även jag dåligt. Och finns det då en risk att jag har bidragit till att göra honom illa, så kan man bara tänka sig hur jag mår nu. Jag klarar inte av tanken, den är så absurd och obehaglig. Då jag inte klarar att finna ord till den oerhörda kärlek jag hyser till denna underbara varelse.

Tack än en gång, Rasmus Kellerman, för den underbara musiken. Mitt novokain, mitt syre. Just nu är det allt jag andas och är.


Lite mer riktig uppdatering

Jajaaaaaaa, ett kasst musikinlägg var kanske inte en så vidare uppdatering. Så nu tänkte jag typ ge er lite insiderinformation om vad jag har sysslat med och vad som händer nu den närmsta framtiden. TUFFT VÄRRE!

Imorgon ska jag och Vidar dra på Stormurtävling. Vi ska delta i både tölten och fyrgången, första gången med tölten! Just nu är jag så sjukt jävla taggad, men samtidigt så äckligt nervös. Hoppas verkligen att det går vägen, vi har tränat som galningar hela veckan på att få traven och tölten att sitta bättre. Framförallt traven, det skulle underlätta om han inte rollade i varenda kurva hehehe. Och trots att Jessica ber till högre makter om att vi inte ska till final (så jag kan parta som faaaen med henne imorgon, fniss!), så hoppas ändå den största delen av mig att vi faktiskt tar oss till final. Man tävlar ju trots allt för att komma så bra placerad. Tävla mot sig själv, det finns fan inte om man ställer upp på en riktig tävling tycker jag. Så ni kan väl vara gulliga och hålla tummarna för oss imorgooon? thx.

Sen nu den senaste veckan har jag bara chillat galet i stallet, Husbyöhn, där jag numera "jobbar". Det känns så overkligt att jag får åka dit varje vardag och pyssla med alla hästar och sånt som jag gillar allra mest, när de flesta andra går i skolan eller slavar på jobb de egentligen inte tycker om. Allt är så galet värt med att vara i stallet, inte nog med att jag får rikligt med fysisk träning och frisk luft varje dag. Jag får även massvis med hjälp och handledning från min bästa tränare.

Aja, sen så är det massor av annan kul skit. Men jag orkar faktiskt inte dra upp allt, för då skulle ni väl förmodligen avlida. Det finns en viss gräns av hur mycket man kan berätta vad man har sysslat med, i ett enda inlägg. Självdistans är fan viktigt!


Psapp



Haha, råkade komma in på Grey's Anatomy Soundtrack när jag lyssnade med Spotify, varvid den här låten kom upp. Ni som tittar på Grey's lär ju känna igen den, det är nämligen introt! Men fan vad härlig hela låten är, en riktig feelgood:are.

GRATTIS JESSICA!

Har tillbringat den senaste kvarten med att försöka lägga upp en bild här på Jessica, utan något resultat. Så nu skiter jag i det. Grejen är den att hon fyller 18 FUCKING ÅR IDAG! Och i egenskap av att vara hennes bästa vän så tillägnar jag henne det största och bästa grattiset hehehe. Tycker att ni som är något sånär värdiga och bra människor kan slänga in en grattiskommentar. Men nej juste, jag glömde, ni är ena riktiga suckers på att kommentera. MEN! Ni kan väl ta och glömma det bara för idag? För hon förtjänar så jävla många grattis som det går!

På lördag ska vi fira sönder, längtar som en dåre!

GRATTIS JESSICA, ÄNTLIGEN 18 ÅR!

RSS 2.0