Så det blev lite text trots allt

Jag är så sjukt jävla irriterad just nu. Inte för att det är något speciellt, men ändå. Det är så fucking varmt här under plåttaket vill jag lova, så jag och min lillebror håller dörrarna öppna till våra rum så det ska fläkta igenom. Så sitter han och lyssnar på skitstöriga ljudklipp. Man får typ välja mellan att smälta bort i värmen eller torteras av en grabb som säger samma sak 10000 gånger. Vilket hade ni valt? 

Börjar inse att jag kommer sitta inne hela sommaren. Blir tvungen att tacka nej till saker och ting stup i ett. Men jag ska faktiskt inte klaga, ska vara riktigt glad över att jag faktiskt har ett jobb överhuvudtaget - lågkonjektur och allt. Kneg är kneg, men kneg ger deg. Sen så är det så bra att alla är så trevliga och tillmötesgående på min avdelning. Yeah.

Mot kvällningen mötte jag käraste frugan Frida, hon hade också pallrat sig in till huvudstaden. Så vi gick runt och kollade lite på skor och sånt, planerade lite hur vi ville att våra framtida badrum skulle se ut, gick i fler affärer. Sen så tog vi den obilgatoriska trippen till Espresso House. Var tänkt att vi skulle få varsin frapino, jag har aldrig smakat det så jag var super-excited! Men den var slut, så vi nöjde oss snällt med varsin fräsch iste, den gick inte av för hackor den heller ska jag tala om för er. Sen satt vi i Kungsan och bara glassade järnet, sweet.

Sen så körde Frida hem mig, hon hade övningskört hela vägen in till stan. Och jag fick privilegiet att följa med tillbaka, så mycket skönare att sitta i en bil hela vägen istället för på ett tåg med hundratals svettiga människor. I tell you!

Imorgon kanske jag träffar Samuel ett litet tag, vem vet? Haha!
NU: sova. Smell ya later suckers!

Nåja

Jag tänker inte påpeka hur äckligt varmt det är i mitt rum just nu, det ligger precis under plåttaket hehehehe. Sen har jag välsignats med årets huvudvärk.

Men å andra sidan är livet ganska bra. Jag är glad och lycklig, äter lite jordgubbar och Ben&Jerry's. Ska träffa Frida imorgon, vi ska hänga i huvudstaden efter att jag har slutat att jobba. Det kommer bli galet, som vanligt haha!


Nej jag är inte bitter

Inatt har jag sovit dryga 3½ timme. Lyckat är väl det mest ironiska jag kan komma att tänka på just nu. Men jag krigade mig till mitt jobb, och var där den tiden som förväntades utav mig. Fick mycket gjort, och är fan nöjd med tanke på vilket tillstånd jag har varit i under dagen haha. Mitt hår påminde säkerligen om ett litet fågelbo eller nåt, eftersom jag inte hann föna det efter duschen imorse. Frida vet hur det blir, hennes blir likadant haha.

Menmen, det var ändå en helt okej dag. Rummet som jag sitter i har en utsikt ut över innergården, som bjuder på diverse grönska och intressanta fåglar. Jag tror att jag har spanat tre olika sorters måsar, och sen en lustig fågel med en skatas kropp fast med en lång jävla orange näbb. Den tyckte jag var spännande.

Galet varmt ute, imorgon ska jag nog ta jeans igen, känns ju skönt och sådär gosigt varmt och så.
Blir så.

Bada

Bada, bada, bada, bada. Bada är livet. Speciellt när det gassar på med dryga 30+ ute, då är jag jävligt glas över vår lilla pool. Bada!

Det är min gubbe det

Frida ringde för ett litet tag sen, hon är på P&L (lyckans ost!). Jag blir förstås alltid glad när hon ringer, men nu så spelade SMK låten Smedby Eyes, och så tänkte hon på mig och ringde. Ååå, gjorde hela min sabbade kväll lite mindre... sabbad. På tisdag ska vi ses och göra vår kupp, längtar dit.

På måndag börjar jag jobba. De här två veckorna har gått så fort, men ändå så jävla långsamt.

Fuck you, I won't do what you tell me



Rage Against the Machine - Killing in the Name
FKING MF, hehehe.

Deezer


Discover Anna Ternheim!

Jag har varit riktigt dålig på att använda mig av fantastiska Deezer. Så jag tänkte att nufan ska jag ta och göra mig en liten lista. Blev mycket akustiskt och moody (igen!), men det är något jag är väldigt svag för. Nästa gång postar jag en lista med lite mer upptempo. Får se när det blir bara haha!

Fred Perry flyttar in

Nu tänkte jag på att passa på att vara en såndär överskattad modebloggarjävel genom att lägga upp bilder på mina två par skor som jag köpte idag. Var och shoppade med mamma idag, och jag som verkligen lovade mig själv dyrt och heligt att jag bara skulle kolla på skor åt henne. Men icke, där stod de på hyllan, i min storlek och allt. Och jag kunde inte neka dem att komma hem till mig. Toppen, precis vad jag behövde; ännu ett par tygskor. Känns dumt och onödigt och nämna antalet tygskor som bor hemma hos mig, men vi kan lugnt konstatera att det räcker nu. Vi har alla våra laster, mina är tydligen tygskor.



Men det var rea, så jag har inte sååå dåligt samvete trots allt haha. Och erkänn, att lite fina är de väl ändå?

STAVSNÄS 09

Nej, jag tänker inte skriva den där sedvanliga "dag för dag" tjofräsen. Det känns så förbispelat nu, eller hur? Så jag tänker bara skriva lite sporadiskt sådär, för omväxlings skull heheh. Nejmen, vi krigade oss upp vid nio varje morgon för att vi skulle hinna ut och njuta av det fina vädret så mycket som möjligt. Vi spelade en hel del badminton, vilket resulterade i att Jessica brände sitt ansikte riktigt duktigt, och jag min rygg. Dagen efter var vi löjligt noga med solskydd.

Något, som vi gjorde ofta, mycket och länge var att lösa korsord. Man skulle kunna lika oss vid ett gammalt gift pensionärspar som satt där och löste kryss dagarna i ända. Vet inte riktigt vad det är som är så magiskt med korsord, men väl man har börjat så kan man inte sluta. Tänker fortfarande på de där förbannade orden haha. Slutade med att vi pratade i korsordstermer, "spisa", "ag" och dylikt. Helt sjukt haha.
 

Sen, en annan grej som är oudviklig när man far till min mormor är all denna mat man bli itutad. Man käkar konstant, dygnet runt. Och som jag sa förut, så är man typ alltid hungrig eller sugen på något. Vi som aldrig ens skulle drömma om att äta så ofta, proppar nu nöjt i oss matberg. Kan nog bero på att min mormor lagar typ den godaste maten, och det bästa fikat. Tror nog att det är så.

Jessica och mormor hamnade jämt i små argumentationer, vem det var som hade rätt och vem det var som hade fel. Båda hävdade sig naturligtvis som personen med det rätta svaret eller åsikten. Och visst blev det gnabb varenda jävla gång, men jag har börjat lära mig att tycka att det faktiskt är ganska charmigt vid det här laget hahaha.


Vi skulle ha mobilbloggat det här, men det kom inte fram... Men här är den: En dagens outfit á la Jessica. Skitseriöst förstås.

I min brevlåda idag:



Haha, jag var helt bombis på att jag beställde Starlight, så får jag hem Supermassive Black Hole. Men inte hänger jag läpp för det heller. Welcome home babies!

Guess who's back?

Nu har jag haft en liten oannonserad paus från bloggandet under veckan. Och jag är en jävla tönt som har saknat det haha, som att jag vore värsta satsarbloggaren eller nåt.. Självdistans Jennifer, självdistans. Nejmen, tiden har inte funnits till att blogga, jag och Jessica har varit i Stavsnäs hela veckan och kom hem igårkväll.

Tänker lägga upp ett inlägg lite senare med senvanliga bilder och klipp från Stavsnäs, hahahah när vi sjunger. Det låter galet fult, så jag passar på att påpeka redan nu att vi är jätteseriösa, verkligen. Men vi har haft det jättebra och mysigt, som ett gammalt gift par.

Naej, tänker inte skriva nåt längre. Bara liksom tala om att jag är tillbaka. Älskar er för att ni ändå har tittat in här alla dagar, utan att jag har skrivit något nytt. Skriver mer senare, och fan vad jag suger på att twittra. Det kanske inte var en så bra idé trots allt...

'
Day 'N' Nite, skönaste låten vi lyssnade och dansade till. Den skiljer sig ganska markant från min ordinära musiksmak men ah, den är så nice att man inte kan låta bli att tycka om den.

Twitter

Okej, tänkte att det kanske kunde vara kul att twittra lite. Alla gör det ju, och jag är ju en sån sucker för grupptryck. Nejmen, det kan ju vara lite bekvämt att twittra när man inte vill skriva värsta novellen. För den som tycker att det är lite skoj, att läsa vad jag gör alltså. Eh...

Jaja, har lagt in en liten widget här för er som tycker att det skulle vara skoj. Fast eftersom jag kör på flashverisionen av widgeten skulle jag starkt rekommendera att skaffa senaste Flash som jag så vänligt passar på att länka till er HÄR. Lovar, det är skitlätt att installera och allt sånt, ofarligt också haha. Sen så ska det bara vara att läsa och köra.

Got it?

Självdestruktiv är mitt mellannamn

My brain's the weak heart, and my heart's the long stairs.

Så var min midsommar, fuckers.

Okejdå, kändes ändå värt att lägga några rader om midsommar. Satt hemma större delen av dagen, farmor och farfar var här. Men jag var ju liksom taggad på att träffa vänner och sånt, folk i min egen ålder. Men, det gjorde jag ju inte så jag satt och smådog lite hela dagen, förbannade mig själv över att svenska högtider verkligen inte är min grej. Alla hade ju redan styrt upp planer och, ja det fanns inte ett skit att göra. Tills Jessica smsar, och räddar mitt liv genom att bjuda in mig på grillfest i Väsby haha.


Klicka för att se större, ni vet?

Så jag och moppefahren drog till Väsby, hämtade upp Jessica som visade vägen. Väl framme så var det en chillig stämning, alla satt runt ett bord och svepte lite öl typ, men inte jag för jag skulle köra heheh. Men jag måste säga att det var vääldigt trevligt, och så var det förstås extra kul att få träffa Elin och Jonatan. Några bekanta ansikten. Sen vid halv tre-tiden bestämde sig jag och Jessica för att det var dags att åka hem, vilket vi gjorde. Åt nattmacka och jordgubbar, seriöst bättre nattkäk får man ta och leta efter. Och så fick jag min studentpresent, en Sabo-berlock föreställandes en fyrklöver, tack älskling!


Glada ligan tyyyyyyyp. ELIN!

Sen gick vi och la oss, ingen kände sig speciellt trött så vi låg och pratade ett tag. Men sen när vi skulle sova så blev vi helt gaaaalet fnissiga av typ ingen anledning alls. Så ja, vi låg och skrattade tills klockan blev över fyra. Båda hade typ värsta ångesten över att vi inte sov, men alltså det gick verkligen inte att sluta skratta. Sånt händer bara när jag är med Jessica hahaha, så jävla underbart.


Hahahah, såhär ser det typ ut när Jessica däckar... NAT, men ändå!

Borde, men orkar inte

Hahaha, jag känner mig så jävla skyldig att posta ett fett inlägg om midsommar. Men jag är trött, sjukt trött faktiskt. Så det kanske kommer senare. Lite måste jag ju ändå skriva, och så har jag lite roliga videoklipp och bilder också (Y)

NU BLEV NI NYFIKNA VA?

Sen vill jag säga att jag hatar den röda moppefahren så mycket, idag vägrade han att starta. Tror att han känner på sig att jag är påväg att lämna honom för en ny, och vem blir inte lite grinig då liksom? Jävla skrothög. Sååååeee, nu tänker jag bli meckar-Jennifer och starta igång moppefahren 2.0, inte för att jag kan ett skit om motorer. Men det ska nog gå bra.. (?) Och så ska jag kräva ett par backspeglar. 

So long you guys.  

I huvudet på Jennifer

Idag är det en såndär dag när hela jag drabbas av något sorts känslokaos, hormoner kallas det visst. Och nu får jag väl det att låta som att jag är något sorts känslomässigt freak som får små hormonella utbrott då och då, vilket jag inte riktigt uppfattar mig själv som haha. Alltid jag som måste sitta och rättfärdiga mig själv, dumt.

Men, ja just nu så... äsch vad säger man. Allt är på en gång, kaos. Vet liksom inte vart jag ska göra av mig själv haha. Hade jag levt i en film eller musikvideo hade någon stått och kastat stenar på mitt fönster, och så hade vi gått en lång promenad i regnet tillsammans, och diskuterat livets små premisser, hand i hand. Men nej, så är ju inte fallet. Ingen kommer att kasta sten på mitt fönster ikväll. Och imorgon kommer min midsommar att skita sig, som vanligt kanske jag borde tillägga? Jag är nog lite bitter.

Jag saknar, jag längtar och jag vill ha.

Incoming

Så har jag beställt två skivor, eller nåja - ett album och en singel:
- Tiger Lou - The Loyal
- Muse - Starlight

Haha, det var egentligen Tiger Lou albumet jag ville åt (förstås!) men man var tvungen att handla för över 100 kronor eller vad det nu var för att få fri frakt via CSN. Och det känns ju fan så mycket mer värt att lägga några kronor extra för att få mer musik än till frakt. Sen så var fodralet till Starlight så snyggt så då var det klappat och klart. Livsfarligt egentligen, det här med att shoppa på internet. Det är förjävligt smidigt, och det slutar alltid med att jag köper saker jag egentligen inte behöver. Eller okej, TgrLou var väl välbehövligt, men ni fattar konceptet?

Varför ska jag jämt göra saker så komplicerade?


Så det så!

På måndag tänker jag och Jessica åka ut till skärgården igen, och jag sitter och halvdör lite för att det ska bli så jävla mysigt. Vi lyckades inte med att åka ut förra året, så nu har jag en gaalen abstinens efter att åka dit med henne. Jag vill helst åka nu, nu, nu! Mormor vet inte ens om att vi kommer, än, men det lär ju lösa sig haha. Men först - Midsommar som ser ut att skita sig i år igen! Jag är inte menad till att fira svenska högtider, det måste vara nåt sånt haha.

Ikväll skulle jag ha dragit ut med tjejligan och busat lite, men min kära familj vill inte hämta hem mig. Synd att gå hela sträckan mitt i natten liksom, det orkar jag inte. Så jag kommer sitta hemma, själv. Ibland så är man bra eländig haha. Man ba: jaja.

En helt vanlig kväll med F & J



Det är väl typ såhär det brukar vara när jag och frugan träffas!

Se på mig här är jag

Nu sitter jag och frugan och chillar järnet, vi ska snart dra och köpa lite käk och godis. Vi ska ha en svullkväll framför Twilight ikväll har vi bestämt oss för. Musik skulle vi göra också, haha får se om vi hinner och orkar med. Båda känns sådär lagomt slitna, som det ska vara med andra ord. Fast det skulle ju vara skönt att få EN låt klar liksom haha.

Idag har vi varit ute med hästarna också, Frida fick låna Vidar hahaha. Såg så bra ut när hon red, fick tillochmed prova på lite ofrivillig galopp, men hon ramlade inte av som tur var haha. Jävlar vilket ös, hehe. Sen så gick vi in och gjorde en rejäl lunch med vegebullar och makaroner med ketchup - vår favorit!

Nu sitter vi och kollar lite smått på om det är något härligt electroband som kanske spelar i Paris, båda är lite sugna på en sista minuten dit. För liksom, det skulle ju inte sitta fel med att dra dit lite spontant och bara röja sönder. Det är ju vad vi gör bäst, eller hur Frida? Hahahah.


 
Hahaha, genuin lycka!

Just nu typ

Nej, det blev inga muffins Jessica. Har totalt släppt det här med vad klockan egentligen är på kvällen. Har gått och lagt mig runt halv 3 hela helgen, och då känns det som att man har all tid i världen haha. Fast det har jag väl förvisso? I två veckor åtminstone, sen börjar kneget.

Ringde Caroline idag, vi kom fram till att vi inte hade hörs på sjukt länge och att vi båda suger på att höra av oss till varandra. Men ursäktade oss sedan snabbt med att vi båda har haft fullt ös på varsina fronter hela våren. Men idag så tog vi oss tid, två timmar snackade vi haha. Det var välbehövligt.

Imorgon kommer frugan hit, och jag längtar redan som en dåre haha. Känner att jag håller på att få värsta utbrottet av att loda omkring härhemma utan att ha något vettigt att göra, och ja visst kan man säääkert hitta på massor av spännande och nyttiga saker att göra hos mig. Men jag har väl dålig fantasi eller nåt, för jag gör verkligen ingenting när jag är hemma haha. Så, hon får komma hit och rycka upp mig lite haha. Har lovat att vi ska ut med hästarna, tur att hon redan har lite islandshästvana, för hon ska få låna min prins Vidar medans jag tar mammas monster, host förlåt, häst menar jag ju. Tur att Vidar är så snäll haha! Sen ska vi nog försöka göra klart nån av våra låtar, liksom ett år senare hahaha. Vi måste seriöst ta och skärpa oss nu Frida!

LALALALA VAD JAG ÄR GLAD!

/ JENN HERSELF

ps. Fan vad jag stör mig på alla små slynor som spammar på msn 24/7, drar en fucking block nu. So long suckers. ds.

Sugen


Är så gaaalet sugen på typ, ja muffins eller nåt annat
gott att äta. Ska man orka baka?

FUSKARE

Belle och Jennifer snackar TS2

jennifer säger:

det fusket har räddat mitt liv haha

isabelle säger:

du kan få våningsfusket sen haha


jennifer säger:

jag har gjort ett fusk nu med en av mina simmar som är gravid, så att hon ska få tvillingar

jennifer säger:

kommer lacka om det inte blir tvillingar hahah

isabelle säger:

hahahah


isabelle säger:

jag hade en familj en gång som tillverkade barn

isabelle säger:

hade typ ett rum fullt med spjälsängar haha

jennifer säger:

HAHAHA

jennifer säger:

barnfabriken


Det där med att ta sovmorgon

Nej, nu ska jag ta tag i det här med sovandet. Nog för att jag är ledig i två veckor innan jag börjar jobba, men jag lever inte enligt filosofin där man sover bort dagarna. Jag drabbas av ren och skär ångest om jag råkar sova tills det att klockan tickar förbi 12. Kalla mig galen, eller vad ni nu som gillar att sova länge tycker. Men, på dagen ska man fan vara vaken. Ska sätta klockan på 11 imorgon, tycker nog egentligen att det är ganska sent men vafan. Rätt som det är så har man blivit "vuxen" och kan inte längre unna sig sovmornar som sträcker sig efter 09.00 på morgonen.

På återseende, godnatt kära medmänniskor.

/ JENN HERSELF

River Flows In You



Så otroligt vackert

Känn ingen sorg för mig Göteborg



Åh, jag vill ha studenten igen och igen och igeeeeen. Den här låten kommer nu föralltid att vara våran låt som vi hade i bilen och skrålade högljutt med till. Jag älskar er tjejer!

word.

Det öser ner ute. Jag har inget att göra. Fan vad trist. Hejdå.

Dagen efter

Det känns helt overkligt att det var igår som vi sprang runt i regnet med våra mössor och klänningar. Och helt ärligt så gjorde det faktiskt inte ett piss att det regnade, vi hade så otroligt roligt ändå. Man var alldeles för upptagen med att vara glad och lycklig för att lägga märke till vädret. Det kunde inte bli så mycket bättre, vi hade en hellyckad champangefrukost med mössignering och sånt. 

Jag tänker nog egentligen inte skriva speciellt mycket om hur det var utan låter video och bild tala för sig själva. Inga ord kan riktigt göra min dag riktigt till rättvisa. 

Jag har verkligen haft turen att få umgåtts med så fantastiska klasskamrater under tiden på SFG, och jag kommer verkligen sakna er alla galet mycket. Lite extra mycket kommer jag nog förstås att sakna mina pojkar, grabbgänget. Nu det sista året har det verkligen varit vi fyra i ur och skur haha, även fast Markus är en liten cheater och hör till FAN5 också haha, du är förlåten! Så, tack Samuel, Erik och Markus för att ni har förgyllt mina dagar och gjort mig så glad, så glad. Vår Amsterdamresa kommer bli något jag aldrig glömmer, vårat rum var ju lätt det bästa haha!

Skulle förvisso kunna hålla på i flera timmar att skriva rader om folk jag tycker om, och jag ber så hemskt mycket om ursäkt att jag inte gör det. Ni vet alla att ni finns i mitt hjärta, och att jag verkligen älskar er, ni vet vilka ni är. 

Men jag vill bara passa på att lägga in några väl valda meningar om min Frida. Det är hon som har fått mig att stanna kvar på den här skitskolan i tre år, vilket faktiskt är en riktig bedrift. Frida ger mig livsvilja och glädje, Frida är bäst. Punkt. Haha! PUSSPUSS

TACK FÖR EN UNDERBAR STUDENT! DAGS ATT BÖRJA LEVA LIVET PÅ RIKTIGT

  

        

Spårade tjejer 90


HAHAHAHA

Peppig

Nej igår blev det inget skrivit, vilket vi alla kan bara ta att lugnt konstatera. Hade för mycket att göra, satt inte och lodade vid datorn med andra ord. Först så sprang jag omkring hemma och städade hela mitt mansion, det blev sådär skinande rent och lyxigt som husen i MTV Cribs hahaha. Skoja. Men ah, jag städade iaf riktigt jävla mycket. Sen mot kvällen var det dags att dra sig in till stan och gå på den omtalade gubbskivan. Det är en såndär middag som man har med lärarna typ. Och ja, vissa blev saftigt packade, fast inte jag haha. Kändes riktigt bra faktiskt, fräsch imorse och allt. Spara på krutet till helgen hehehe.

IMORGON MINA VÄNNER! Dåfan, då är det äntligen dags för mig att ta studenten. Sitter bara och vill att det ska bli imorgon nu hela tiden haha. Har lagt fram klänningen, en matchande blazer, smycken och så har jag lockat håret. Trots det så känner jag att det kommer bli stress imorgon. Kommer flänga omkring som en slagen hund i huset och varken veta ut eller in. Men jag känner på mig, att imorgon kommer bli en av de allra bästa dagarna i mitt liv.

Hårt jävla fail

OKEJ OKEJ! Jag skrev ett så jääävla bra inlägg om hur hårt jag failade på att vara rolig, för ja det var något jag ville vara då. För att citera mig själv lite halvtaskigt: "skriva nåt sånt där som får en att vrida sig i skrattkramper när man läser". Så, ja okej jag medger; jag sitter här och sörjer över mitt förbannade inlägg som gick förlorat till cyberrymden. Tänk om det är någon liten stackars sate som har fått det på sin blogg nu? Grattis säger jag bara.

Jaja, vad pratade jag om? Jo, jag hade sett Jackass. Och där hade de åkt pulka nerför en grässlänt kombinerat med hemmagjorda hinder. Och jag kunde då inte låta bli att undra över hur jävla svårt och farligt det där egentligen måste vara? Liksom, jag skulle lätt ta och göra det. Men eftersom alla här är så jävla torra så lär det ju stanna vid enbart en vision. Jag menar, vem av er skulle liksom inte banga på att dra till en slätt och göra samma sak? Ingen?! Nej, juste vad var det jag sa. Nog för att ni är en bunt sköna människor som läser, men nej. Och det är ju för jävla synd, för jag hade tyckt att det faktiskt hade varit galet att göra.

Yours sincerily and truly -
JENN HERSELF

Second time around

I know we've had our diffrences
but our love just never seems to fade
and when the good times come around
it's worth the lot on this I won't be swayed


everything is easier the second time around

Random skit

Ah tja. Jag vet inte riktigt vad jag har lust att säga. Ville väl bara skriva lite, för skrivandets skull, brukar ju posta nåt litet varje dag så. Det här blir dagens lite skumma.

Idag var jag till huvudstaden med Jessica, och vi hade det bra som vanligt. Hon köpte massa fina grejer och jag gick runt och kände mig som en fattig kyrkråtta. Hahaha, nejmen ah. När vi går i stan så brukar vi hålla handen, och åå vad jag tycker att det är mysigt haha. Hon är en såndär person som är bra på att hålla handen också, lovar er det där är en speciell teknik haha.

Nu ska jag slänga ner lite grejer i en väska. Cya.

No one knows my name


Augustana - Boston

Blev galet sugen på att spela piano nu. Brb.

Gladgladglad

Ååå, det gick extremt mycket bättre på finalen idag. Vi satte nytt personbästa på 5,37, men det känns som att vi har mycket kvar att jobba. Vi kan gå mycket längre än så. Hursomhelst så räckte vår prestation till en andraplats i B-finalen och jag är supernöjd! Vill tacka min tränare, Cissi, för all den fina hjälp och support vi har fått under helgen.

Imorgon tänker jag inte gå till skolan, de flesta sa att det var frivilligt och jag har liksom ändå inte något att göra där. So why bother? Istället ska jag ta en liten sovmorgon, chilla lite med Vidar och sen ska jag åka in till stan för att möta Jessica. Hon ska förmodligen också köpa en liten grej, eller liten och liten hehehe. Aja, ni lär ju få se förr eller senare ppl.

Vad händer ikväll?

Frugan

Alltså, jag ville bara uttrycka lite kärlek här mitt i allt. Till Frida, min man, min fru - min hjälte haha! Borde väl egentligen lägga till några väl valda ord om hur bra vi har det tillsammans och så vidare. Men jag tror att vi båda vet, att vi är guld tillsammans. Och att jag helt enkelt bara älskar dig!

           

Så det kan gå!

Haha det gick inte alls så bra på tävlingen. Inte hann vi värma upp ordentligt, och typ ingen trav hade vi. MEN! Trots det så lyckades vi på något mirakulöst sätt ändå ta oss till b-final. Så imorgon, mina vänner, då ska vi ge allt! Haha, om man ser det från den ljusa sidan så kan det åtminstone inte bli så mycket sämre än vad det gick idag. Fast trots allt så måste jag ändå säga att jag är nöjd med oss, vi tog oss runt banan och galoppen gick faktiskt bättre än förväntat.

Så, final imorgon blir det.

Tävlingsfix

Okej, då har jag lagt fram det mesta till tävlingen imorgon. Jag har longerat och busat med Vidar ett tag, och nu har jag duschat. Kommer ihåg våra första tävlingar, då hade jag verkligen börjat smörja på sadeln en vecka i förväg. Då låg alla saker prydligt packade i 100 olika påsar. Nu har jag kladdat på lite sadelvård på träns och sadel, och jag har verkligen inte packat allt sådär noga som jag brukar. Allt ligger bara framme, tänker typ hafsa ner det i en enda påse imorgonbitti. Jag är galet nervös, men ändå mer avslappnad än tidigare. Hoppas verkligen att det går vägen för oss imorgon, det skulle vara så roligt med en finalplats!

Det verkar som att den där filmkvällen får bli på egen hand för min del ikväll. Alla andra är ute och firar studenter och dylikt, men jag måste hålla mig inne för att vara pigg och fräsch inför morgondagens äventyr. Så även om det känns smått tråkigt kanske, så känner jag mig ändå nöjd med att krypa ner i sängen med lite godis och titta på Twilight. Såg att pappa hade hyrt den på DVD, inget man tackar nej till liksom.


Förra året slutade vi inte med värsta bra placeringen, men vi presterande ändå bättre än vad vi någonsin tidigare gjort. Siktar på att överträffa det imorgon! Vi är ett team, ett jävligt bra sådant.

I'm in love

HAHAHA, det här är fan epic.


Lägg neeer

HAHA! Vi börjar först klockan tio, och jag kom hit för en halvtimme sen. Samuel "glömde" visst att berätta det igår. hmpf. Hahah nejdå. Men vafan. Inte min dag idag tydligen.

Men ååååh

Hahaha, igår försov jag mig så pass mycket att det inte var någon idé att gå till skolan. Och idag när jag krigar mig upp ur sängen efter typ 4,5 timmars sömn(...) så är det inte en jävel vaken härhemma. Sen får man höra att de tog en "sovmorgon", jo man tackar. Så nu sitter jag här och väntar på att det ska bli dags att åka till tåget. En halvtimme senare liksom, bra där. 

Visserligen så gör det väl inte så mycket, betygen är satta och så. Men när jag ändå hade liksom verkligen kämpat för att gå upp och göra mig i ordning och så, så får man en liten käftsmäll. Härliga fredag! 

Sen vill jag passa på att säga grattis till alla fina vänner som tar studenten idag, tänker på er.  

rubrik

Jag vill, jag vill, jag vill, jag vill sooooooo bad.
Hehehehe.


Gosh vad jag är kryptisk idag, är väl en sån dag typ!
Och juste, jag har hittat noterna till Snow Patrol - Chasing Cars, så nu vet jag vad jag kommer spela framöver.

lol

Det är riktigt jävla taskigt väder ute, och jag har lite dåligt samvete över att jag och Vidar inte har tränat något idag. My bad, men det känns så tråkigt och kallt att dra ut nu. Jag har blivit en riktig gnällspik på senare dagar haha! Men regnet verkligen öser ner och ja, inte så pepp med det.

Sen kan jag inte låta bli att liksom undra över hur lågt folk tillåter sig att sjunka? Verkligen inte ha någon egen vilja, och sen sjukt dåligt att inte säga nåt, för att sen leka som att det är helt som vanligt. Det är fan inte normalt, och framförallt jävligt fegt. Man kan då aldrig sluta förundras över människor. Du vet.

Imorgon är det bara en liten sketen vecka kvar tills vi tar studenten! Jag kunde inte vara mer lycklig just nu, för allt är så jävla braaaa. Just nu är jag inte ens avis på Arlanda som tar imorgon, skitväder hela veckan. Får se om jag tittar förbi där imorgon, skulle ju faktiskt vara lite roligt. Klockan 13 var det väl? Hoppas på bättre prognos för oss hehehehe. Usch jag är ond.

Nu ska jag fortsätta lyssna på musik och ja, får se vad jag tar mig till.

Grey's

Jag älskar Grey's Anatomy. Det berör mig verkligen, nog mest för att jag så ofta känner igen mig själv i det. Sitter och gråter varenda onsdag bara för att det är så berörande, fruktansvärt vackert.

YES SHE DID


HappyHairDay

ÅÅå, ljuva dag. Eller egentligen inte, vad hände med sommarvädret egentligen? Men hursomhelst, idag är jag ledig och då kan man fan inte vara på dåligt humör! Om ett litet tag ska jag nog slänga mig i duschen, ska in till huvudstaden senare och ja, typ shoppa lite. Sen ska jag fixa med mitt hååår, Nisse ska fixa min hemska utväxt (äntligen!), och sen ska jag nog kolla på lite andra roliga hårsakeer. HIhi, ja ni lär ju få se förr eller senare.

Tror att jag ska springa ner till brevlådan för att kolla om mitt smink har kommit, skulle vara uppskattat. Sen duscha!

ALLT SKOLARBETE: CHECK!



NU HAR JAG FAN PLUGGAT KLART HELA JÄVLA GYMNASIETIDEN! HEJDÅ PLUGG - HALLÅ LIV!
Det måste fan firas med lite dans

Bracelets

 

Jaha, då ska man falla in i det där typiska modebloggar-facket genom att skriva några rader om mina armband haha. Men jag kan inte hjälpa mig riktigt, tycker att de är så fina och vill ju visa er dem också.

1.Det första med handbojor är nytt, en liten impulsiv jag och Isabelle bestämde oss för, fast hennes är i silver. Jag vet att det inte är värsta jag att glida omkring med hanbojor på armen, men det är nåt med det här armbandet som bara säger ja!
2. Det i mitten med breda länkar kommer från Pilgrim, det är nog egentligen mammas men jag har tagit ett långlån på det hahaha.
3. Och det sista, det röda, har jag faktiskt gjort lite själv på. Det röda bandet fanns inte på kedjan från början, men jag tyckte att det skulle vara lite finare om man la till lite färg och jaa. Kul blev det!

Sen vet jag inte riktigt om det är så bra att ha på sig alla kedjorna på samma gång, tycker nog att det blir lite väl mycket av det goda haha. Jag känner mig äckligt ytlig som håller på och skriver såhär, inte vad jag brukar göra. Hehehe.

Oh Happy Day

Frida säger:

här får du en uppiggare

Frida säger:

http://www.youtube.com/watch?v=SLY7yI1xV-M&feature=related

Hahaha, ända sen Frida länkade det här klippet i sin blogg så har dagen bestått av konstanta skämt. Vi har suttit och skrålat med falskt och högljutt i datasalen. Borde varje sund människa göra tycker jag.


Frida säger:

du kan alltid länka oh happy day o söga tt du är ett freak


RSS 2.0