Jennifer konstaterar:

Jaja, jag har försvunnit från civilisationen. Deal with it suckers.

10

Jag listar 10 awesome saker man kan göra istället för att plugga körkortsteori:

1. Dansa till musik
2. Ligga i sängen och räkna spikarna i taket
3. Rensa garderoben
4. Äta något, exempelvis en frukt
5. Klicka omkring på facebook
6. Kolla på något otroligt meningslöst på tv
7. Ringa en vän
8. Pilla naveln
9. Lyssna på regnet
10. Vad-som-fucking-helst, sålänge det inte är plugg

...drar en mycket simpel slutsats av detta - jag är dum i huvudet och verkar vilja faila på provet.

Skojar



Så jävla kul det kan vara med en webcam då.

The Prayer



Tonight make me unstoppable
And I will charm, I will slice
I will dazzle, I will outshine them all

SÅ JÄVLA NICE VIDEO!

Eländigt värre

Jag blev hemma idag, kändes inte som ett så vidare smart drag att åka till stallet och utföra massa fysiskt arbete med tanke på att jag är lite sjuk och såå. Har tillbringat större delen av dagen med att sova, och snörvla. Sen måste jag ge mig själv lite cred också, för jag har städat mitt rum! Jag och Ricky hade lyckats ganska bra med att stöka ner, det låg fan prylar och kläder överallt i hela rummet... hehe.

Nu sitter jag och pluggar körkortsteori, jag ligger verkligen efter med det där, och eftersom jag ändå bara är hemma och snörvlar så är det ju ett perfekt tillfälle att faktiskt köra hårt. Fast grejen är, att som med allt annat plugg, så är det förbannat tråkigt. Och det värsta är, att när man läser i boken och skriver anteckningar så tänker man att: "Men äh, det där visste jag ju redaaan!", så drar man till körskolan på sin lektion och upptäcker att teorin inte alls sitter så bra som man trodde när läraren frågar något. Då känner man sig allt bra dum med sitt: "Ööh, jag vet inte...", varpå han ger mig svaret på frågan och min omedelbara reaktion ALLTID blir: "MENÅ!! Det visste jag ju egentligen." Det här är ett prov jag verkligen inte får faila på, så det är bara att se till att fan lära sig det här på riktigt. NU.


Tjululu

Jag har lyckats dra på mig en jävligt härlig förkylning, trevligt! Känner mig lite smått bitter, jag har inte tid att vara sjuk nu. Men what to do?

Så ja, tänkte passa på att förgylla era så annars gråa söndagar med ytterligare ett par meningslösa rader från min sida. Känner att jag helt har kommit av mig med det här bloggandet, förut var det inte alls lika svårt att komma på något tjafs att klottra ner. Men nu sitter jag ju bara och mal på om absolut inget alls. Värt. Skyller på att jag har mosat i mig massor med ipren och c-vitaminer - man blir ju lite borta då hehehehe. Nat.

Sitter och lyssnar på en radiosändning om Slagsmålsklubben, den kommer att pågå i en och en halv timme till. Min kväll är räddad! SLAGSMÅL!

Lägger ner det här nu, kanske skriver något mer senare ikväll, kanske inte. Oavsett vad så tänker jag posta en bild på min sjukt snygga klocka som jag har fått av min favoritgubbe Frida.


2 månader



Jag älskar dig av hela mitt hjärta!

Värsta!

Jag har gått och blivit med ett par skitsnygga skor. TA DEN!


RSS 2.0