Årets första dopp

Åå, jag är så hemskt ledsen över helgens kassa uppdatering. Eller, nej haha jag ljög, jag är inte alls speciellt ledsen. Det har ju varit galet bra väder, så jag har tillbringat så mycket som möjligt utav min vakna tid ute tillsammans med kompisar. Jag älskar fan det här vädret!

Idag tog jag årets första dopp hemma i poolen, det var typ bara 16-17 grader men det var så sjukt varmt ute att det faktiskt var riktigt nice att plaska omkring ett tag. Jag älskar att bada! Vet i alla fall vart jag kommer tillbringa mina helger mellan jobbveckorna hahaha. Ni som vill är förstås hjärtligt välkomna på ett litet dopp om ni nu skulle känna för att titta förbi. En av fördelarna med att bo här på landet är att naturen är så underbart vacker såhär års, en miljon olika nyanser av grönt och massor av fina blommor och buskar. Haha, ja hej, naturtjejen_90 här!

Imorgon börjar jag först efter lunch, vilket är jättebra. Då hinner jag och Vidar träna både morgon och kväll, vilket vi behöver om det ska gå något sånär bra för oss på lördag. Shit det är inte alls långt kvar nu, vad nervös jag börjar bli. Vi var på Husbyöhn idag och tränade hela programmet från uppvärmning till slut. Lustigt, för nu är det galoppen som strular sig, det som alltid har varit vårat triumfkort. Och tölten sitter bättre än någonsin, haha så det kan gå typ.

Nu ska jag ta tag i typ det sista jobbiga plugget jag har, vilket är att skriva projektrapport. Men som tur är så verkar den inte vara så jobbig, kommer väl sluta på sisådär 3 A4 eller nåt, vilket är överkomligt. Hör man på andra så verkar deras rapporter vara rena mardrömmar. Sänder en glad tanke till min mentor som har fixat allt så bra!

Sentimentalt

Jag såg att Jennie hade lagt upp massa gamla bilder på sin blogg, och det såg så fruktansvärt roligt ut. Så jag kunde inte hålla mig från att vara en såndär galet jobbig copycat och lägga upp lite gamla bilder jag med, man blir ju sentimental av sånt här för fan! Håll till godo ppl

        

Fan vad bra

Lite stolt är jag faktiskt över mig själv, det värsta är gjort nu! WOHOOO, frihet here I comeeee.


SKOLA
- Historia B/Svenska C Essä: Fotografiets utveckling
- Litterär Gestaltning: Novell
- Projektarbete: Fota klart
                              Projektrapport
- Religion B: Göra en egen religion
-
Kulturhistorisk Fördjupning: Redovisning Regalskeppet Vasa
- Foto B: Imprint
                Tidningssida
- Naturkunskap B: Läxförhör Optik och Genitik
- Historia B: Källkritisk analys av Anne Frank redovisningen i Amsterdam

ÖVRIGT
- Skriva önskelista till studenten
- Ringa om tidningsprenumeration
- Spärra bankkort
- Handla Fridas studentpresent
- Börja läsa körkortsteori
- Träna Vidar

Just nu:

Arg punkmusik och Ben & Jerry's.
Måste bli klar med plugghelvetet nån gång!

Förlåt vad jag tjatar på om det här med skolan, men man blir smått morbid utav det.

Lalalala

Hiya ppl!
Sitter och sliter som ett djur med alla skoluppgifter som jag har kvar, vilket är bra många. Blev klar med novellen igår natt, och hade reading av den nu imorse. Trodde det skulle gå åt helvete, men det gick faktiskt ganska skapligt. Den blev min räddning haha.

Idag har jag också tagit mig tid för att åka in till huvudstaden och kirra studentpresent till Frida. Vi har bestämt sen ett tag tillbaka att vi ska ge varandra en varsin Thomas Sabo berlock i present, så jag var och kirrade en sån idag. Vilken det blev tänker jag ju naturligtvis inte säga eftersom den lilla parveln är härinne och läser, skulle förstöra hela överraskningen. Men, jag är iaf väldigt nöjd, hoppas att hon blir glaaad. Och idag så kommer hon faktiskt hem från Gran Canaria också, som jag har längtat! Hihi.

Nej nu ska jag kriga vidare.

SHAKE A FIST



Nu måste jag skärpa mig och tagga till lite. Den där novellen SKA bli klar, även om det så ska behöva ta mig hela natten. Har ju för sjutton reading imorgon, och jag kan inte dyka upp tomhänt.

NEEED

Just nu har jag helt galet med cravings efter shopping. Känns som det var en evighet sen jag shoppade nåt, och min garderob skriker efter lite nya sommarkläder. Men både jag och min garderob får ta och hålla oss i skinnet, för just nu är min ekonomi och jag inte de bästa av vänner. Det är så mycket pengar man måste lägga ner nu såhär i studenttider, och eftersom jag inte har nåt jobb såhär till vardags, blir det inte mycket cash över.

Isabelle och jag sitter och tittar på Thomas Sabo berlocker, och har konstaterat att vi vill ha dem alla.


Moment

Okejdå jag erkänner, ibland kan jag vara sjukt skadeglad. Idag var ett sånt tillfälle. Jag var påväg hem från skolan och hade precis hoppat på tåget från Sollentuna, tåget var ganska folktomt och jag styr min fana mot min favoritplats i tåget. Den är på ett sånt där fyrasäte, och så att man har ryggen mot väggen så man ser alla i vagnen. Hahah, noga uttänkt plats vill jag lova. Anyway, inte så långt bort sitter det en kille (man?) och lyssnar på såndär outhärdlig techno, ni vet en såndär som har samma rytm och takt i vad som kan liknas vid en evighet. Och skoja inte om musiken hörs värsta högt, och är det något jag verkligen stör mig på så är det folk som delar med sig av sin musiksmak till ofrivilliga offer. Jag gillar fan inte att vara ett offer ska jag tala om för er!

MEN! Som en gåva sänd från himmelen kommer en hel flock av biljettkontrollanter inpatrullerandes, och tror ni fan inte att de kniper den lilla jäveln? Han får pröjsa 1,2K. Då mina vänner, då var jag riktigt skadeglad. SKYLL DIG SJÄLV PLANKARJÄVEL!

Kompis, det går bra nu

Jag måste faktiskt få lov att känna mig lite stolt nu, för jag är näästan klar med den där nedrans essän som har tyngt mina axlar så länge. Det roliga är att jag typ skrev hela när jag var i skolan(!), jag brukar aldrig få något vettigt gjort när jag sitter i skolan. Det går bara inte att koncentrera sig, men idag så tog jag mig i skinnet och krigade hela eftermiddagen. Så nu är jag på strålande gott humör.

Hann ut med Vidar gjorde jag också, herregud vi ska tävla den 6e juni. Det är inte alls långt kvar nu... Juste, kom på att Eva sa att startlistorna ligger uppe på klubbens hemsida, måste dra och titta med en gång. Och jääävlar vad jag blev nervös nu haha. Tävla är verkligen galet roligt, och förut var jag inte alls nervös förrns precis när vi klev in på banan. Men det var då det, önskar att jag fortfarande hade de där nerverna av stål. Jaja. Det var ganska många tjejer anmälda, kommer bli en hård strid om finalplatserna haha! Hoppas verkligen att vi får till en schysst trav, har vi den så löser sig det andra.


Hej

Nu sitter jag här i skolan, smått död och sånt roligt. Vädret är i alla fall fint, skulle vara så jävla mycket bättre att sitta därute i solen och ha det bra istället för att sitta här vid en rutten dator hela dagen. Det är inte rättvist!

Fast, det är typ bara sjuuukt lite tid kvar innan betygen sätts och efter det så kan man bara kissa på allt, för då spelar det ingen roll längre. LÄNGTAR!

Hejdå.

Natt

Nu hade jag tänkt att dra och slagga, och jag känner att jag kommer sova riktigt gott. Det var väl det typ haha.

Härliga tider

Jahaja, har fått lite pluggat idag vilket känns bra. Fast det är galet mycket kvar och jag vill bara gå och lägga mig haha. Trött som ett jävla djur idag, fast inte så konstigt kanske. Det var ju party igår, riktigt trevligt, men jag mår väl som jag förtjänar idag och det är inte alls trevligt. Och på något konstigt sätt lyckades jag slå i min arm, vilket har resulterat i det fetaste blåmärket ever. Det är typ helt svullet och ömmar tokmycket. 

Ja, jag är allt lite purken idag men det måste man också få vara. Skitskola imorgon, skithärligt verkligen!
 
 

TJARÅ



Holy vilken poser hehehe. Nu drar jag, tjarå!

Mattjat och grattis

Det känns som att jag skriver väldigt mycket om mat och hur hungrig jag är, för här kommer ytterligare några rader inom samma genre haha. För idag så åt jag nudlar till lunch, var väl inte sådär överdrivet hungrig. Men nufan, när jag har ätit upp så är jag hungrig. Känns som att jag inte har ätit på år och dar. Hur kan det komma sig? Ingen logik på det här stället alltså.

Om några timmar ska jag till Janne som fyller år (grattis!), då ska det bli party party eller nåt haha. Ska bli roligt, träffa lite folk och såååå. Borde kanske börja göra mig i ordning såsmåningom, sitter i värsta degarkläderna och bara degar. Alal mina kläder ligger i tvätten så det blir ju intressant att se hur jag löser det här. Peta i sig lite mer mat innan man drar är nog smart också, vet ju hur det kan bli annars heheheh. Ska ladda mobilen också, får inte glömma det nu! Verkligen vara tjejen med ytliga problem här haha, det är ju sanslöst.

Nu ska jag ha lite eget miniparty och fixa allt som måste fixas.
SMELL YA L8R PPL


SVÄLTEEEEEEEER

Just nu har jag inte mycket att säga förutom det att:
GE MIG MAAAAAAAT!

Uhu, jag är galet hungrig och klockan är inte ens mycket. Hm, jaaa vad mer kan jag säga? Har inte fått nåt pluggat idag heller, men det kommer väl inte som någon större förvåning vid det här laget. Lever fortfarande enligt filosofin att det där kommer lösa sig, ehe. Äh fan, jag har inget att säga alls. Inte ens något riktigt ovettigt, skyller på hungern.

Down in the Past



Så jävla klockren låt, kände att jag var tvungen att dela med mig av den till er som inte hört förut.
Jag blir bara så galet pepp och kan inte sitta still haha.

Mästerätaren

Jag har precis ätit, tacos, gott. Lyckades också att spetsa min gom med ett nachochips, så nu bultar och ömmar det lite där. Känner jag ett sår där? Tror fan att jag gör det, härligt med lite forsande blod. Vilken bedrift va? Sånt som bara jag lyckas med när jag äter tror jag. Ska dra på mig lite kläder för att sen glida till Märsta, spännande grejer på gång alltså.

Smell ya later folks.
J.

Solstråle

Haha jag är ju fan omöjlig, först så skyller jag på att jag inte kan plugga för att jag typ deppar sönder. Och nu skyller jag på att jag är för glad och typ inte kan koncentrera mig. Kommer för fasen aldrig få mina uppsatser gjorda. Men vet ni vad? Det där löser sig!

Nu ska jag hoppa omkring och yla med till Down in The Past av Mando Diao, yeeeeah!

Svammel och sånt

Haha seriöst Frida, du får inte åka hemifrån sådär bara. Liksom schmack så händer det massa saker och jag behöver min gubbe. Hoppas att ni har det jävligt härligt i Gran Canaria, här suger vädret typ. Har regnat lite sporadiskt från och till om ni var intresserade. Jag har haft lite utav en slags vädersfetisch idag, ytterst märkligt.

Trodde inte att jag skulle skriva nåt idag, det kan ju fan inte vara hälsosamt att sitta och knappa vid datorn så ofta som jag gör. Vart är alla mina ungdomliga äventyr och upptåg? Inte här vill jag då lova. Men idag så kan jag skylla på att jag faktiskt fortfarande är en smula förkyld, och måste vara inne och ta det lugnt. Jag har ju faktiskt en hel långhelg framför mig, det är som gjort för att hitta på nåt galet.

Har fortfarande dessvärre inte hunnit någonvart med mina skoluppgifter, har varit helt uppe i varv hela dagen känns det som. Ingen koncentration här inte, haha det är fan illa. Ska försöka skärpa mig imorgon. Det kanske blir lättare om man sätter upp mål för sig själv eller nåt? Ska nog ta och prova det, måste ju få skiten ur världen nu liksom. Den här helgen blir det till att kriga som en liten dåre. Snart slipper jag ju det här, en sista kraftansträngning måste jag väl ändå kunna prestera tycker man. Och jisses vad jag bara babblar om ointressanta saker. Inte undra på att den här bloggen inte har någon vidare potential att bli stor, men det är ju inte heller vad jag siktar på. Så varför sitter jag ens och för en sån här liten minidebatt med mig själv? Tror att jag börjar bli trött, och ni vet ju hur det är när Jennifer blir trött - en otrolig massa svammel. Jag kan bara inte sluta prata, orden bara väller ut, kan inte hejda dem. No can do sir!

Och jo, nog är jag allt lite glad trots allt.

Det är nåt med Jennifer och gitarrer

Ge mig nån som kan spela gitarr så är jag nöjd och glad.
En liten svaghet jag har sådär.

Trött på skiten, yeah.



Och jag passar på att ge ett välriktat finger,
"oooh så farligt" hehehe.


To do:

Okej, nu ska jag göra en to do-list här. Sägs att det är lättare att få saker gjorda om man skriver ner dem, så jag provar på det. Måste få lite gjort nu, vill ju inte sitta inne under hela långhelgen heller...

SKOLA
- Historia B/Svenska C Essä: Fotografiets utveckling
- Litterär Gestaltning: Novell
- Projektarbete: Fota klart
                              Projektrapport
- Religion B: Göra en egen religion
-
Kulturhistorisk Fördjupning: Redovisning Regalskeppet Vasa
- Foto B: Imprint
                Prov
                Tidningssida
- Naturkunskap B: Läxförhör Optik och Genitik
- Historia B: Källkritisk analys av Anne Frank redovisningen i Amsterdam

ÖVRIGT
- Skriva önskelista till studenten
- Ringa om tidningsprenumeration
- Spärra bankkort
- Handla Fridas studentpresent
- Börja läsa körkortsteori
- Träna Vidar

För min gubbes skull

Okej okej, jag SKA gå till skolan imorgon. Hade det inte varit för Frida så hade jag förmodligen stannat hemma, men nu är det så att hon och Hanna drar till Spanien på onsdag, och jag kan ju inte bara sitta hemma och uggla utan att säga hejdå. Så imorgon har vi bokat en lunchdejt på ICA, galet glamouröst. Hoppas på att det blir fint väder så att vi kan sitta ute och diskutera meningen med livet. Haha nejmen, det är ju alltid trevligt att sitta ute och ja.

Har inte pluggat nåt alls idag, bravo bravo. Fan jag är sämst haha, men äsch det är typ bara 24 dagar kvar nu och jag orkar faktiskt inte lägga någon vidare energi på den här skiten längre. Jag är så förbannat less.


Marc Jacobs

Jag har gjort ett tappert försök med att städa mitt rum. Kom väl sådär halvvägs innan jag bestämde mig för att ta en paus och nu sitter jag fast. Kom på att jag ju faktiskt kan önska mig en plånbok i studentpresent, det borde väl funka? Så nu har jag tillbringat den senaste timmen tillsammans med Death Cab for Cutie samtidigt som jag lite suget har sneglat på Marc Jabobs plånböcker. De är helt galet snygga, men dyra haha. Ska ändå mynta förslaget hos mamma, man tar ju bara studenten en gång haha. Åå vad gärna jag vill ha, galet.

Kolla bara:

 Softy Sigs Small Zip-Around, Gray

Halsont och skrivtorka

Det är här är illa. Jag har drabbats av en total skrivtorka, vilket drabbar såväl skolarbete som blogg. Kanske inte den bästa timingen, jag har ett tiotal skoluppgifter kvar innan studenten och visst så kvittar det hur mycket jag skriver här, men jag har vant mig vid att plinka ner några ord om dagen. Det inger en viss trygghet, och så är det ju självklart att bläddra tillbaka och läsa vad man har haft för sig. Men nu är det stopp, fast nu sitter jag ju faktiskt och skriver vilket i sig är en stor bedrift tycker jag.

I helgen har jag varit hos min mormor, vilket har varit jättemysigt. Hon pysslar alltid om en så mycket, och är det en sak som hon är riktigt bra på så är det att skämma bort en. Hos mormor kan man räkna med att aldrig gå hungrig. Jag lovar, vi äter säkert minst en gång i timmen, och det sjuka är att man faktiskt blir lite småsugen när det föreslås ännu ett fika eller en macka. Hemma äter jag max fyra gånger om dagen, här är det säkert upp emot sju gånger. Men trots att jag har blivit så bortskämd så har jag på något konstigt vänster lyckats dra på mig en förkylning. Passar INTE bra just nu, inte alls faktiskt, tack så jävla mycket typ. Har bestämt mig för att vara hemma och kurera mig imorgon, sova ut och proppa i mig c-vitaminer. Finns en liten chans att man kan få förkylningen att vända innan den eskalerar helt och hållet.

Så, sjuk som jag är borde jag verkligen gå och lägga mig. Helst för en timme sen om jag hade varit smart. Men då har vi ju det här med sömnen igen, jag kan inte somna. Ligger och vrider mig i timmar innan jag äntligen lyckas somna, och när jag väl gör det så har jag fastnat för att drömma mardrömmar. Det händer mig nästan varje natt nu, och jag känner att det börjar tära på en att vakna upp rädd och ledsen gång på gång. Jag tror att jag håller på att bli lite rädd för att somna, hur löjligt det än låter. Jag trodde nog någonstans att jag faktiskt skulle fixa hela valborgsincidenten bättre än vad jag faktiskt gör, typiskt mig.

We're not the same dear, as we used to be


Without the downs, the ups wouldn't even register.

Some days you fall between the floorboards
Some days you stay the same
Some days are longer than the life span
of the person you never became
- R. Kellerman


Hur hade jag klarat mig utan Tiger Lou?
Det är allt jag lever och andas av.

Detta eviga beklagande

Okej nu ska jag beklaga mig lite här;
1. Jag har galet ont i min nacke, vet inte vad jag har haft för mig. Fick det efter skivan hehehe - massage någon?
2. Mitt öra läcker var och blod, galet hett om jag får säga det själv. Återigen så är det skivans jävla fel, nån kramar mig och mitt öra så hårt att min piercing eller vad sjutton man nu kallar det, hål?, örhänget som är där uppe på örat? (ja, ni fattar?) hursomhelst, att det typ gick sönder lite eller nåt och ja. Här är jag nu, med ett jävligt öra. Snyggt.

Nu borde jag plugga och städa upp här. Ytterligare en klädatombomb har lyckats sprängas i mitt rum, förstår inte hur det lyckas hända gång på gång. Man tycker att man är duktig och städar och så BAM! så är det kläder och kameror över hela rummet. Inte hälsosamt. Ska nog dra på lite musik, då blir man pepp på att städa. Tänkte passa på att länka en av Dangers senaste låtar 12h38 till Frida, det var den jag försökte hitta när vi letade häromdagen. Hänvisar också då till Deathelectrobloggen som alltid har kickass tips vad det beträffar electro i alla dess slag, låten hittade jag nämligen där heheh.

Förutom mina krämpor så är det bra! Jag har äntligen masat mig till banken och fixat med internetbehörigheter och riktiga kort som funkar överallt, jag är en människa igen. Och så har Vidar blivit vaccinerad så att vi kan tävla ordentligt i början på juni, allt flyter ju på riktigt bra.

LÅT DET FÖRBLI BRA NU TACK!

Så jävla rätt

Här är alla lika, men det är jag som bestämmer.

Studentskiva 2k9

Ja förlåt för att jag inte skrev något igår, hade helt enkelt inte tid. Först var det skola, och sen på kvällen så var det ju studentskivan. Man kan inte säga annat än att den blev riktigt lyckad, jag hade skitkul hela tiden. Träffade massa gamla bekanta och även lite nytt reko folk. Fridas utstyrsel var den bästa jag någonsin skådat, och så har vi fått en bra ny raggningsreplik som en kille drog till henne: "Vilken styrka har du på dina glasögon?". Hahah, det är ju ingen stryka på de där glasögonen, och han blev helt paff över att hon faktiskt har så stora ögon på riktigt, det är så fint!

Jaja, tänkte lägga upp lite bilder och låta dem tala för sig. Klicka på miniatyrerna för att visa dem i större storlek.

        

Skivpepp

Nu har jag lyckats med konststycket att bestämma mig för vad jag ska ha på mig i skivan imorgon. Säger inte nu, ni kommer att få se bilder - jag lovar. Men jag kommer inte att klä ut mig till nån speciell, det blir bara helsvart och classy typ. Egentligen skulle det ju vara fan så mycket roligare att göra som Frida som ska klä ut sig till Sickan i Lilla Jönssonligan, passar henne perfekt hahah. Hon ska ha mina glasögon som hon hade när hon modellade för mig när vi var i Stureby, de är så jävla snygga och så passar de galet bra på henne!

Längtar hursomhelst galet till skivan imorgon, det kommer bli så jävla nice. Party party party är väl det enda man kan säga, och det är inget vi är dåliga på om jag nu får säga det själv haha. Usch vad äckligt självgod jag håller på att bli. Ska fortsätta i den andan, lagomt ytlig, och måla mina naglar. Svart blir det, morgondagen till ära. Hm, undrar vad man ska göra med håret? Får nog bli plattat och utsläppt, typ som vanligt med andra ord. Eller så sätter man upp det i en knut... hm svåra grejer där höhö.

I'm still in love with who I wish you were.


Min Jessica



Jessica är systern jag aldrig fick, min andra halva.
Och det finns inget som kommer ändra för hur jag känner.

Jag älskar dig oändligt

Inte att förglömmas

Juste, när jag ändå var i farten:

SKIT NER DIG!

Söndagsångest: check!

Idag har jag inte lust med nånting, jag vill bara ligga i sängen och ja, jag vet inte, bara vara där hela dagen. Beror nog på att min käre vän Söndagsångesten har checkat in här. Vad är söndagar bra för? Man går ju bara och våndas över att det snart är måndag och man måste tillbaka till helvetet, även kallat min skola. VIsserligen blir nog kommande vecka rätt soft, imorgon har jag bara foto. Jag och Jenny ska väl redigera våra mjölk-bilder, kanske skriva ut lite och så. Sen måste jag verkligen jobba på Imprintprojektet i foto också. Så många måsten nuförtiden.

På tisdag har vi studentskiva på Blue Moon Bar, och ja det kan ju aldrig bli fel. Fast jag är jävligt irriterad på det här med huruvida det är tema eller inte, eller ens vad för tema det är som gäller. Inte en käft vet hur det ligger till och alla säger olika, bra liksom då vet jag ju verkligen hur jag ska göra. Tror nog på att jag satsar på att komma i en helt vanlig klänning, ingen utklädnad. Det känns lite sent att kirra grejer till det nu liksom.

På onsdag anser jag mig värdig lite ledighet, så jag tror inte att jag drar till skolan då. Kommer vara sliten från skivan, och jag skriver ändå mycket bättre än hemma. Juste, novellen som jag håller på att skriva. Klarar inte av att skriva den, känns mer som att jag sitter och slår mig själv hela tiden med mitt förflutna. Jag behöver nytt, fräscht och roligt. Ska försöka spåna fram nåt nytt. Även fast min kreativitet är nere på 0 så ska man väl ändå lyckas skrapa ihop något, lär ju göra det.

Fever Ray - When I Grow Up


Förströelse

 När jag var borta i Amsterdam passade mamma och pappa på att måla min dörr vit! Innan så var den typ mörkt mossgrön, tänk 70-tal, inte alls speciellt snyggt. Så skoja inte om jag blev glad när jag kom hem och möttes av en vit dörr, helt underbart. Idag bestämde jag mig för att dekorera den med klisterblommor, och såhär blev resultatet. Jag är jättenöjd, älskar att sätta en liten personlig prägel på mina grejer. Och en sån här dörr har inte alla ju, såatte...

Just nu sitter jag och lyssnar på Fever Ray, förstår inte för allt i världen varför jag inte har lyssnat förut. Det här är hur jävla bra som helst, en utveckling av The Knife typ. Tror att jag kommer posta en video här senare ikväll för att ge er som ännu inte har upptäckt vilket fantastiskt geni Karin Dreijer Andersson är.

...

Vi är inte såna som i slutet får varann


Pennifer

Hej jag sitter i skolan, känner mig som en tomte eller nåt. Jaja, jag är en vandrande klyscha. Har gått runt med min kasse och delat ut pennor, den är enormt stor och det är sjukt många pennor i den. Lika kul att se allas förtjusta ansikten när man frågar om de vill ha en penna. Vill ju bli av med skiten innan jag tar studenten haha.

Nu måste vi gå, blir ivägkörda från datorerna. Jävla ettor eller vad det är. Haha
Jaja Hejdå

Dricka te ska vara kul


Bara mitt vanliga babbel om ingenting

Det är konstiga moln ute nu, de ser riktigt hotfulla ut alldeles mörka och ja, eh... röda? En högst ovanlig syn med röda, mörka moln - det kan inte båda gott. Men jag sitter ju härinne i mitt mysiga rum, så det spelar ingen roll om regnet så öser ner utanför. Tycker snarare att det är riktigt mysigt att höra hur det smattrar mot fönsterrutan. Gah, jag är ju för klyschig ibland haha! Borde koka mig en kopp te, tror fasen att jag springer och gör det med en gång när jag har skrivit klart.

Annars då? Jo det är faktiskt riktigt bra med tanke på omständigheterna, tar en dag i taget. Men man kan säga över det stora hela att jag mår riktigt bra, jag är glad och skrattar som vilken annan tjej som helst. Det gäller att vara positiv och tänka på det som faktiskt är riktigt jävla bra med mitt liv, istället för tvärtom. Oj vad djup jag är, host.

Nej jag blev riktigt sugen på den där koppen te, ska gå ner och fixa den dirr.

Hallå...?

Jag ska ha lektion om sisådär sju minuter, men det är inte en käft från min klass här. Känns som att jag har missat något.. Tänk om vi har studiebesök eller nåt? Fast nej, jag är säker på att vi ska vara här i skolan. MEN VAR ÄR ALLA?

Alla i min klass är ju så ambitiösa, ofta alla kommer sent också? Skumt läge vill jag lova.

Slagg på g

Åh, nu ska jag verkligen bara kasta mig i sängen. Blev just klar med min uppsats, och känner mig faktiskt riktigt nöjd med den också. Får se om jag är lika nöjd när jag läser igenom den imorgon och upptäcker alla konstiga meningsuppbyggndader jag har haft på grund av att jag var så trött när jag skrev den. Men nu känns det bra i alla fall, och det är väl vad som räknas? Nu är det bara att hoppas att min lärare gillar den också haha.

Jaja, det får gå som det går ärligt talat. Snart slipper jag ändå ut ur skithålan (läs: skolan), och vem kommer att bry sig om mina gymnasiebetyg om tio år? Nada!

Med det sagt så vill jag passa på att önska alla en god natt.
Vi hörs imorgon!

BADLY WANTED



GE MIG EN PROPELLERKEPS!
Hur jävla nice skulle det inte vara att glida omkring med en sån i sommar?


Arctic Monkeys Tribute

Sitter och tänker på sommaren, och då kan ju jag inte bara låta tankarna undgå det underbara Way Out West i Augusti. Tänk att jag ska vara där med mina två favorittjejer och se ett av världens bästa band. Det är helt sjukt. Jag kommer att få se Alex Turner igen, blir ju fasen helt salig av lycka. Så nu tänkte jag fira det med en liten tribute från min sida. Ger er klipp på några av deras allra bästa låtar:

 

Mästaren har varit i farten

Haha jag är verkligen en mästare på att hitta på annat när jag borde plugga. Jag har ju den där religionsrapporten att skriva, inlämning imorgon. Jag har skrivit kanske 5 meningar, av totalt 4 A4, bra som vanligt säger jag bara! Så istället för att fortsätta kriga med uppsatsen bestämmer jag mig helt sonika för att jag är nog värd ett fotbad. Sagt och gjort, nu är mina fötter lena som 1000 babyrumpor. Funderar på att lägga på lite nagellack när jag ändå är i farten, vad sägs?

Jag har ju trots allt några timmar kvar innan dagen är slut. Klart att jag hinner! Hm...

Haha fortfarande lika kul


Eldar sina kalsonger

isabelle säger:

fast sen snackade jag ju med samma snubbe som tänkte få snabbare internet genom att köpa fler externa hårddiskar

jennifer säger:

hahah han verkar inte ha alla hästar hemma

isabelle säger:

hahahah neeej

isabelle säger:

han är helt cp

isabelle säger:

typ super, knarkar, eldar sina kalsonger


Intervjuifer

JAA! Åh, ni minns väl hur jag höll på med mitt eviga tjat om ansökningar till diverse utbildningar hit och dit? Nu har jag fått svar på en, och jag har blivit ditkallad på intervju, grymt. Det är redan på fredag, så jag känner mig galet nervös och smått oförberedd. Menmen, om det är meningen att jag ska gå där så kommer det väl gå vägen. Man kan inte göra annat än sitt bästa, men jag ska anstränga mig som en liten iller att göra ett gott intryck. Sen så har vi ju det här med min milda ensamhetsfobi, jag hatar att gå till nya platser ensam. Nu sätts det verkligen på prov, skulle ju liksom inte se så vidare bra ut om jag tar med mig mamma dit haha. Blir dags att skaffa sig några fler vuxenpoäng, haha ja tänka sig - mig knatandes till en intervju i Stockholm.

Känner verkligen att jag behövde något sånt här bra just nu, känner mig som ett mentalt nervvrak förövrigt. Det blev för mycket skit koncentrerat på en så kort tid, det blev för mycket för mig. Men jag har redan rest på mig, och jag tänker inte gräva ner mig nämnvärt i någon av alla motgångar jag har mött på sista tiden.

Ikväll blir det mycket, ska försöka gå igenom min kommande intervju lite med mamma. Hon har jobbat som rekryterare, så bättre hjälp än så kan man väl knappast få? Sen så har jag tusen och en saker att göra i skolväg. Hade tänkt att titta på The Secret, som Toni så vänligt skaffade till mig idag. Har nämligen en uppsats om den i religionen.

Nu ska jag dra på lite musik och köra nån sorts glädjedans!

Sömnlös i Sea... Stockholmsförort!

Jävlar vad jag har sovit uselt sen jag kom hem från Göteborg, ska fan ta och packa mina väskor så jag kan åka dit igen och däcka varenda natt. Verkar vara det som funkar bäst om man vill slippa besväras av massa outgrundliga tankar mitt i natten. De verkar dyka upp precis när man ska sova också, och då kan jag bara inte somna. Det går inte.Slutar väl med att jag kommer bli narkoleptisk och somna på otippade platser för att jag är så trött om dagarna. Visserligen skulle det vara spännande: "Jaha, undrar vart jag kommer däcka idag tro...", men det är inte något att föredra.

Nej nu ska jag sluta sitta här och älta mina värdsliga problem med er och istället ta tag i sådant viktigt som smink och kläder. Äta skulle vara bra också, eftersom skolan inte ger mig någon fucking mat idag. Hej!

11h30



DANGER!!!11
Helvete vad jag älskar electro.

Konsertboken

Haha vad roligt att så många har hittat hit, blir fan fler och fler människor som klickar in sig här. Känner att jag måste skriva nu juuu, dumt. Nejdå, det är bara skoj eller vad man ska kalla det för.

Men hallå, vilka är ni människor som läser? Skulle vara lite småkul att veta.

Just nu sitter jag och uppdaterar min konsertbok, är uppe i 22 stycken nu sen jag började skriva på den. Tänker att det kommer vara kul för mig att läsa när jag blir äldre, man kommer minnas tillbaka på ett helt annat sätt. Jag tycker liksom att det är redan nu kul att sitta och bläddra tillbaka till konserterna från tidiga 2007. Vad bra jag har haft det ändå, fått möjligheten att se så många fantastiska band live. OCH FLER SKA DET BLI!

Jadå nejdå

Jag har så mycket jag borde göra, men det skiter jag i!
-Känner mig så ambitiös och ansvarsfull.

Sparkis



Hahah vilken jävla grabb, mannen i mitt liv.

Carrie Bradshaw?

Nu har vi typ packat ihop allt, flyget går 16.05 från Landvetter. Nu ska alla typ försöka plugga järnet ett tag, jag måste jobba med min novell eller vad fan man ska kalla det för, och jag orkar verkligen inte. Känner mig som Carrie i Sex and the City när jag skriver på den, helst ska jag ju sitta i en säng men bortsett från det så är det så episkt som det kan bli. Frida kan få vara Samantha fast möjligen en mildare verison hahaha, och Hanna lär ju vara Charlotte, toppen.

Nej nu måste jag ta tag i det här, en gång för alla. Fast först ska jag springa och köpa grädde.

Lite Citat från vår helg

Hanna: Nej ska vi inte ta och börja dricka lite snart?
Jennifer och Frida: Mmm... (helt inne i datorn)
5 min senare
Hanna: Ska vi börja nu? Det börjar bli bråttom
Ytterligare 5 min senare
Hanna: Nej, nu tycker jag att vi tar och hämtar sprit'n!

-

Frida som skrattar galet mycket: Hahahahahaha
Hanna: Haha, det låter så roligt när du skrattar
Frida (fortfarande skrattande): Nej alltså, det är inte jag!

-

Hanna, som skriver en kokbok för barn: Och servera pajen som bakismat när du kommer hem mitt i natten.

-

Jennifer: Alltså, nej fan jag ska strula med "blablabla" då, jag gör vad jag vill!
Frida: HAHAHAHA, jaa gör det!
Jennifer: Jaaa, alltså tänk bara hans läppar: "mmmmmm!"
Morgonen därpå
Jennifer, ler brett: Jaaa, och ååh tänk hans hår... Bara riktigt rufsa till det

Nejnejnej, nej.

Förjävligt, det tycks som om att allt jag ser och hör påminner mig om dig.
Överfuckingallt.

Uppdatering

Haha vi vaknade klockan 13.00 idag, inte så jävla lyckat kanske. Fast å andra sidan kom i  säng först vid halv fem eller vad den nu var. Och jaa, idag mår vi väl som vi förtjänar, men jag tror att jag talar för alla när jag säger att vi faktiskt mår bättre idag än vad vi gjorde igår.

Igår var vi på Storan och kollade på Stay Ali, tack för gästlistan, grym lokal. Kunde väl kanske ha varit lite mer ös, men vafan det var skoj ändå. Så skoj att jag råkade ha sönder Fridas hårklämma, hehehe, nejmen usch förlåt. Du ska få en ny. Så jaaa, det var en bra kväll igår, vi fick också se Owl Vision vilket inte heller var så dumt onej.

Eftersom någon satte sig på min kompaktkamera under förra årets Arvikafestival så är den numera smått defekt, och jaa den funkar inte så bra. Vilket resulterar i att jag inte har tagit några bilder... Tursamt nog så har Hanna och Frida varit riktigt duktiga på den fronten, så jag kanske slänger upp någon enstaka här vid senare tillfälle.

Götebooorg

Sitter i sängen hemma hos Frida, i Göteborg. Det är min premiär här, har aldrig tidigare varit i Götet haha. Och inte blev man besviken, det är jättevackert och strååålande väder.

Igår kollade vi som sagt på Chalmers Cortége, det var niiice. Roliga vagnar och allt sånt yes. Sen så drog vi vidare hem till Fridas polares lägenhet och förade lite där på hans balkong, så himla fint läge. Vi lyssnade på massor av bra musik från Spotify och det slutade med att alla sprang omkring och typ dansade.

Sen spårade det så jävla hårt för mig, och jag känner mig helt tom. Det känns som att halva Jennifer har ryckts bort, och kvar står en sargad och trasig jävel. Jag mår så jävla dåligt.

Jaja, ikväll ska röja igen. Möjligen ta det lite lugnare idag hahaha, alla är så jävla trötta och slitna. Vi ska åka in till "city" om några timmar för att se på Stay Ali som spelar på Storan.

Haha lagom utspritt inlägg, helt trasigt och spårat - som jag hehehehe.

RSS 2.0