Kaos

Det är galet mycket kaos härhemma, jag har inte plattat håret än, och har inte på mig något annat än pyjamas. Ska vara på Arlanda om 55 minuter, och jag har fortfarande inte packat klart allt. Jag är stressad som en jävla hund. Sitter och skriver lite, det är ju skitsmart när man har bråttom. Men jag anser det som en sorts form av terapi, lite datormeditiation.

Sen så sitter mamma och försöker minnas pinkoden till hennes mobila bredband, hon har slagit fel kod 2 gånger nu. Och jag behöver verkligen internet när vi åker ner till GBG, så jag vettefan vad jag ska göra om det sista försöket går åt helvete. Nice liksom, naat.

Idag ska vi kolla på Chalmers Cortége, och sen efter det ut och parta! Kommer bli galet roligt, längtar som en liten galning hihi. Och sen imorgon är det Stay fucking Ali, tror att det också kommer bli galet.

Nu låste sig bredbandet, helvete vad jag är på dåligt humör.

Väntar och väntar lite mer

Sitter och väntar på att Frida ska komma hit, fast det dröjer typ ett litet tag haha, hon kommer först vid 18-snåret. Då ska vi äta middag och sen göra oss redo för miljögalan på Berns. Bästa Nina ska också dit, trion kommer att återförenas, tycker att det ska bli skitkul. Var år och dar sen man såg den lilla parveln. Bara några timmar kvar!

Och Fridas pappa lyckades få tag på flygbiljetter till oss, hurra! Vi åker från Arlanda någon gång vid 15, och kommer hem igen på söndag. Det kommer bli så jävla paaaarty där, och lite plugg men det behöver vi ju inte låtsas om hehehe. Vi ska alla tre ta med oss våra laptops så vi får något gjort. Jag har varit lagomt ambitiös och faktiskt dragit en riktig systemåterställning på min lilla dator, och sedan installerat alla nödvändiga program. Det var på tiden för fan (Y)!

Jaaa jag är så glad så glad! Inget kan förstöra, inget. Den här gången ska jag inte ta åt mig av att andra beter sig som skitstövlar, jag tänker inte ta åt mig. Fast det gör jag ändå eftersom jag sitter här och desperat försöker intala mig och alla er läsare om något som är praktiskt taget omöjligt. Att jag aldrig lär mig.


Tiger Lou - Coalitions


Men nej

Jag krigade mig upp ur sängen imorse för att komma i tid till skolan, tänkte strunta i att gå eftersom vi bara har lektion på förmiddagen och ah. Men nej, jag var duktig och pallrade mig iväg. Och sen så kommer aldrig läraren, wow vi får gå hem. Så allt mitt krigande i onödan liksom. Helvete då. Alltid när man ska vara duktig, så får man en liten käftsmäll, haha nejdå men jaaa såatteee...

Igår var jag och Frida i huvudstaden, jag köpte en liten outfit som jag ska ha ikväll på galan. Längtar som en tok dit, det kommer bli galet kul. TIllbaka i gamla tider, åh.

Nu tänker jag fan åka hem, kanske ska passa på att sola först? Får se.

SMELL YA LATER

Fucking Lack

Jag lackar satan just nu.
Tänkte bara inflika, hej.

Ooooh love don't let me go

Hehehehe, jag har sovmorgon till 12.15 idag, gissa om jag är lycklig? Sitter och lyssnar på lite Coldplay (Life in Technicolor II, atm) och funderar på vad jag ska ha för kläder idag. Tycker att varje morgon borde vara såhär lugn, man blir ju för katten en mycket mer harmonisk och sund människa, jävla hets alltså. Sen ska jag gå ner och fixa mig någon form av brunch, och packa ner ett äpple. Åker direkt från skolan till huvudstaden för att möta upp Frida som är och fixar sina naglar. (Y)

 
                                                                                                      Flätdiadem idag.

Coldplay - Don't Panic


Just nu

Jag är hungrig, riktigt jävla hungrig.
Och less på att sitta här i skolaaaaan.

Fast vi slutar snart, och då ska jag åka hem hem heeeem. Ska skriva klart mitt personliga brev till mina KY-utbildningar, jobbigt skit fast ändå lätt värt om det ger mig en plats liksom. Och så har jag ett läxberg som ligger och väntar, plus att jag är försenad med min deklaration. Bra Jennifer, bra. Man kan säga att jag inte kommer ha för mycket fritid idag, kommer bli fucking begravd i arbete. Men äh, ska inte sitta här och beklaga mig.

Längtar till på onsdag, Frida såg att man fick goodiebags. YES!

-

... jag har nog kommit på vad det är. Jag tycker om att laga människor, speciellt såna jag vill tycka om. Och därför är jag är kvar.

Planer

Har ett litet enmansparty med mig själv, sitter och proppar i mig nötter medans jag lyssnar på musik så golvet skakar. Nötter, för att det är gott plus att det sägs att det ska vara nyttigt. Och musik, för att det är så jävla självklart på ett party. Borde ha något drickbart, nötterna är så salta och törstframkallande, men det har jag inte såatte. Det var väl det typ. Himlen den är, ja den är typ lila? Mycket underligt, menmen.

Peppar kommande vecka, kommer bara gå i skolan tre dagar, och ju mindre - desto bättre resonerar jag. Kan ju sammanfatta lite elegant:

- På tisdag ska jag åka in och möta Frida i huvudstaden, då ska vi kolla in lite grejer till studenten och jag ska försöka hitta en t-shirt och eventuellt en kjol.
- På onsdag ska vi gå på miljögala på Berns, träffa lite kära vänner och enjoy:a lite nice musik. Sen så åker vi hem till mig/hem till Frida och slaggar.
- På torsdag flyger vi förhoppningsvis ner till Göteborg och kollar på Chalmers Cortègen, och röjer på kvällen. Om det nu finns vettiga biljetter till överkomliga priser. Cross your fingers ppl. 
- På fredag blir det högst troligen ett kärt återseende med electro och party.

Sen stannar vi i Götet och kommer åter hem på söndag. PARTY PART`Y PARATY!

I'm Back

Så var man hemma igen! Resan har varit helt underbar, och det känns som att vi i klassen har fått en ännu starkare sammanhållning än tidigare. Amsterdam var otroligt vackert med massor av små kanaler, vackra hus och hur många cyklar som helst. Borde väl egentligen skriva värsta satsarinlägget om resan, men jag orkar inte just nu. Får se om det blir av lite senare, eller inte alls.

Nu är jag bara hemma och chillar, känner mig ganska trött så jag ska nog inte göra något speciellt ikväll. Bara packa upp och äta Ben&Jerry's haha.


Okej, jag har väl lite resfeber då

Nu har jag packat, målat naglarna och förberett allt som behövs.
AMSTERDAM HERE I COME!

Hörs igen på fredag!

Sunglasses

Under sommaren 2k9 så hade jag tänkt att samla på mig så många solbrillor som möjligt. Nu har jag väl inte sådär fruktansvärt många, 3 stycken, eftersom jag har lyckats ha sönder åtskilliga. Men jag misströstar icke, för sommaren har inte ens börjat än och jag har redan börjat. Finast i samlingen lär bli mina vintage Ray Ban Wayfarers, men jag gillar allesammans. Kul att variera.

Och idag var min mamma vänlig nog att införskaffa ett nytt par till min samling:


De kommer från Monki och kostar 200 stålers. Själv är jag helt såld på dem, finns säkert nån jävel därute som undrar hur fan jag kan tycka det. Men jag gillar dem skarpt. De påminner faktiskt lite om ett par brillor som Lady Gaga har glidit runt med. Inte illa, jag tycker att hon är sjukt snygg såatte. (Y)


Börjar bli pepp

 
 
Okej okej, jag måste erkänna att jag börjar kanske längta lite till Amsterdam nu. Vi åker som sagt på måndag och blir borta tills på fredag. Ska bli så otroligt nice att få komma bort och uppleva lite ny miljö. Kommer att ta med mig min kamera, ska fota så mycket jag bara kan! Amsterdam verkar vara en riktigt fin stad, och nu är det typ sommarväder där nu. Faktum är att jag redan har börjat packa haha, gäller att vara ute i god tid, så jag har tagit med mig lite sommarkläder som är aningen tidigt att ha här i Sverige. Gaaash det kommer att bli kul, även om jag är en liten pessimist och går och surar över diverse saker med resan. Anywaaay.

Det enda är väl att jag kommer sakna min prins när jag åker bort. Men vi får ta och klara oss haha!

Nu ska jag övertala mamma att hon ska köpa solisar till mig när hon ändå ska till huvudstaden, det skulle vara så himla praktiskt liksom haha. Hörs senare!

Helena i sitt esse

desidiosus säger:

tänk att man är så dum

desidiosus säger:

man bara äter och äter om det står bredvid en

JENNiFER säger:

jaaa

desidiosus säger:

om det var någon som alltid ställde en tallrik hamburgare på mitt datorbord skulle jag säkert klämma i mig hundra stycken om dagen av det också

desidiosus säger:

eller öh.. juste fan jag är vegetarian

desidiosus säger:

men bortsett från det..


Pompa och Ståt

Tänker börja med att gratulera min pappa på födelsedagen. Jag tycker att min pappa är världens bästa, och så är jag väldigt stolt över att ha honom som min pappa. Fine, det låter som världens klyscha, men jag menar det faktiskt uppriktigt från hjärtat. Och jag tror nog inte heller att jag är ensam om att tycka så, det finns nog fler döttrar än bara jag som tycker väldigt mycket om sina fäder. Lite rättfärdigande har ju aldrig varit fel haha.

Vidare så kan jag berätta att jag igår åkte in med Hanna till stan för att kolla på när den musikaliska delen av min klass hade spelning på Broder Tuck. Det var galet roligt, och man blir sådär stolt och varm i hjärtat när man ser Frida på scen haha. Och igår rockade hon verkligen, drog av från scenen och typ dansade med sin tamburin. Jävligt modigt, jag hade typ aldrig vågat gjort det helt själv. Snacka om att ta bra initiativ. Faktum är att hela klassen spelade jättebra, och jag känner mig glad att jag äntligen fick se dem live. Nicely done.

Haha, sen så kom det dit några fransmän som Frida hade bjudit dit, helt otippat. Hon hade liksom träffat dem dagen innan på Baba Sonic, och sagt att de borde komma och se henne spela. Och så ba kommer de dit och typ röjer sönder, det var skitkul. Fransmän verkar vara mer lössläppta än oss stela svenskar som bara stod i hörnen och kollade när de drog upp och dansade. Jag säger då det.

Så, tack för en jättefin kväll, som vanligt kanske man borde säga. För med Frida och Hanna blir det fan aldrig fel.
Puss vettja!

Näehj

Orkar. inte. med. fucking. skola.

Á la Belle och Jenni


isabelle säger:

<3

JENNiFER säger:

åh kärlek

isabelle säger:

haha på hög nivå


Lyckans Ost

Idag har det varit en såndär glidardag, hela dagen har gått kusligt fort och man har typ inte gjort nåt jobbigt. Jag hade sovmorgon till 12.15 och drog från skolan vid 13.30, och det är ju typ så lovely som det kan bli. Älskar när man är i skolan sådär löjligt kort tid, speciellt när det är sovmorgon. Gaaalet nice, hahah!

 
Jag har också tagit mig tid till att gå till min frisör för att fixa mitt hår. Nu är det både nyklippt och nyfärgat. Håret blev blondare, mer ljust och mindre rött. Precis som jag ville ha det typ, så härligt att känna att man är nöjd när man går därifrån. Jag tycker faktiskt om att gå till frisören, de är så trevliga dit jag går, det finns alltid nåt att prata om och så bjuder de på te och kaffe. Plus att priserna där är riktiga klipp! Det kan inte bli mycket bättre än så typ.





Kom hem för ett tag sen, och gissa om jag blev glad när jag hittade dessa i frysen:

Fyra (!) Ben&Jerry's i smakerna; Chocholate Fudge Brownie, Baked Alaska, Vanilla Toffee Crunch och Fossil Fuel. Personligen så tycker jag bäst om den sistnämnda, Fossil Fuel, men ah det är galet svårt att välja när man väl har så många burkar på en gång. Kan tacka min lyckliga stjärna att pappa har fattat lika bra tyckte för glassen som jag har.


Like A Lady

Hejhejhejhejheejehej..... hej!

Jag sitter och trycker i mig massa godis, blir helt speedad av allt sliskigt socker. Mums typ. Precis som jag vill ha det, inte, men ändå. Måste ju trösta mig med något, första dagen i skolan efter lovet var ju idag såatte. Som förvisso gick bra, vi gjorde väl inte sådär fruktansvärt mycket. Fick tillbaka diverse uppgifter och dylikt.

Sen tänkte jag passa på att visa mitt lilla "flätdiadem" som jag egenhändigt knåpade ihop på kvällskvisten. Tycker att det är skoj att prova på lite nya saker ibland. Sen så är det busenkelt att fixa också! Det är bara att ta en hårtest som sitter ungefär ovanför ditt öra och sedan göra en lång fläta av den. Alltså inga inbakningar. Lägg flätan över huvudet som ett diadem, och fäst med en eller två hårnålar.

Imorgon ska jag till frisören, klippa och slinga blir det. Hoppas på att det blir bra, har en tendens att inte bli helt nöjd när nån tar till saxen på mitt hår. Men man är ju så illa tvungen, känns inte så nice att glida omkring med värsta slitna håret. Speciellt inte när man har lite kortare hår.


Det gäller att ta sig själv i nackskinnet

Duktig. Som om det skulle räcka för att beskriva vad jag känner mig just nu. Idag har jag nämligen äntligen tagit tag i det här med vad jag ska göra efter gymnasiet. Nåja, jag har åtminstone sökt lite utbildningar - både på högskola och KY-utbildningar. Och jaaa, jag vet att jag är ute i sista sekunden, men so what? Känner bara en sån enorm lättnad över att liksom ha det ur världen. Har dock fortfarande lite jobb kvar, ska skriva två personliga brev till två KY-utbildningar någon gång i veckan, då sista ansökningsdag dit är 30 April. Lite mer tid för mig, hurra!

Så vad har jag då sökt?
Jo, jag har sökt två program samt en kurs som inriktar sig på ledarskap inom grafiska projekt och marknadskommunikation. Plus ytterligare då KY-utbildningarna som också går i samma spår, projektledning och medier. Tycker att det verkar ganska lovande, och att det är saker som skulle kunna passa mig. Sånt som intresserar mig vid andra ord.

Känns faktiskt lite nervöst, att bara kasta sig ut där. Att vara vuxen.


Dagens Guld

Okej okej, kalla mig efter eller vad fan nu vill, men det är först nu som jag har upptäckt Deezer. En sida där man kan skapa sina egna playlists och lyssna på dem obegränsat, helt gratis(!). Känns som om jag har dött och kommit till himlen. Haha, nja okej inte riktigt då, men jag blev väldigt glad när jag insåg vilka möjligheter till att upptäcka ny musik man kan få genom den här sidan. Strålande att kunna dela med sig av så många av sina favoritlåtar på en och samma gång. Visst, youtubeklipp i all ära - men i fortsättningen när jag känner att jag vill visa flera låtar med en gång är det här verkligen guld! Tänk vad bra när man är i skolan och vill lyssna liksom, allt på en gång.

Knåpade som hastigast ihop en liten lista med musik som passar för kvällen.


Discover Death Cab for Cutie!

and when I am missing you to death



En akustisk live-verision av Postal Service's - Such Great Heights. Jag tycker att den är helt briljant, går direkt till hjärtat.

I am thinking it's a sign
that the freckles in our eyes
are mirror images
and when we kiss they're perfectly aligned

Trots allt

Ah men tja!
Är galet trött (som vanligt kanske man borde säga?), och ska gå och lägga mig och läsa så fort jag har skrivit klart här. Kände mig smått tvungen, skriva för den goda sakens skull liksom. Roligt att se att det har blivit fler som läser tycker jag. Keep the good stuff comin' så att säga, haha! Fast jag tänkte inte bli långrandig idag.

Måste också tillägga att jag saknar min gubbe, vi har inte setts på hela lovet. Det är en väldigt lång tid för två gubbar som oss. Blir först på tisdag igen, och då ska du få din hårddisk tillbaka också. Ska lägga in lite smått och gott därpå som plåster på såren för Gossip Girl.

Imorgon är det söndag, en ny dag - nya möjligheter, har inga konkreta planer än men det blir typ chill oavsett. Sova ska jag göra iaf! Vaknade liksom klockan 6 imorse och kunde typ inte somna om hahah, lagom fail. Blir till att sova ikapp lite nu va. Och käka lite godis från mina påskägg hehehe, underbart!

SMELL YA LATER



MUFASA!

Hahahah så jävla fail! Saxat från http://tjuvlyssnat.se/ :

Man för sin man

Drottningtorget, Trollhättan

En grupp barn går förbi bussarna vid Drottningtorget. En pojke ~7 vänder sig om och pekar på en full man med långt hår och skägg som står vid en busshållsplats.
Pojken (skriker): Titta! Titta där är Mufasa!
Hans fröken tar genast tag i honom och fortsätter gå.


För mycket fritid nu igen



YEEES! Äntligen så tog jag ledningen i vårt maraton, och inte med så lite heller heheheh. Shit vad glad jag blev, löjligt! Försöker febrilt att sysselsätta mig, vi har släktmiddag här och jag skyr sådana som pesten. Känns ju mycket bättre att vara lagom h4xx framför tetris. Säger ju att jag har för mycket fritid!

BARA ATT KÄKA UPP DET HÄR  NU SAMUEL!

Like I give a flying fuck


Coalitions Acoustic

Rasmus Kellerman spelar en akustisk verision av Coalitions som är med på senaste albumet A Partial Print. Det här var innan albumet hade släppts. Det är något speciellt med akustiskt, det blir mer intimt.


Debatt: Dieter och Viktminskning

Jag kan aldrig låta bli att reagera starkt på när jag hör tjejer som pratar om diverse dieter och bantningskurer de ska testa för att "tappa några kilon", än mindre att läsa om det. För tjejerna som går i bantningstankarna har välmående, normala men framförallt unga kroppar som inte alls är i något som helst behov av svält. Självklart så tycker jag att det är helt rätt att äta sunt och med det menar jag då enligt talriksmodellen - lite av varje. Och självklart diverse träning, vad det nu kan tänkas vara.

Men upprörd, det blir jag just på den här attityden till att man ska svälta bort de här kilona som tjejerna anser vara överflödiga. "Att dela en måltid", eller "prova på den här nya jättebra dieten" förefaller sig för mig som vansinne. Jag vet att vi dagligen bombarderas med sjukliga ideal, där man nästintill uppmuntras till att svälta bort några kilon. Det är ju så effektivt! Sen att många idoler och förebilder för just unga tjejer är sjukligt smala bidrar oerhört till en sänkt självkänsla hos "oss vanliga dödliga". Är det inte vårat eget ansvar att se till att våra kroppar är sunda och friska? Och dessutom se till att sprida det vidare och uppmuntra andra tjejer till att ta avstånd från allt vad som vidrör viktminskning.

För det som kan upplevas som ett problem för vissa, att väga normalt eller lite däröver kan för andra vara en dröm. Det finns oerhört många tjejer som kämpar med att gå upp några extra kilon, och riktigt avundas folk med en normal kroppsbyggnad. För hur kul är det när man har provat massor av kläder, och de passar fortfarande inte sådär perfekt som man skulle önska? Det spelar ingen roll hur, eller vad man äter - man går bara inte upp. Jag vill minnas att jag hatade att vara spinkig när jag var liten, jag betraktade mig själv som klen och tanig. Det fanns inte ett enda par jeans som satt bra på mig utan att de skulle vara för korta i längden. Jag kände mig ful.

Och det är just det här som gör mig så upprörd, för jag minns hur ledsen jag kände mig och avundades de som var lyckligt lottade till att ha en figur som kläderna faktiskt satt bra på. Att se tjejer som är helt normala vara så vårdslösa med sin kropp gör mig arg och besviken. Jag tycker att man ska unna sig själv att må bra, och jag skulle ha svårt att tro på någon som påstod sig må bättre under en diet. Att neka kroppen näring är förjävligt, och dessutom så är det inte fettet som försvinner först. Så varför ens hålla på och lida?

Det kan mycket väl hända att du som läser visst tycker att det är bra med dieter och var och en bär ansvar för sin egen kropp och välbefinnande. Att man kanske mår psykiskt bättre av att veta att fde där extra kilona äntligen är borta, och att det gick så snabbt att bli av med dem. Att det blir lättare för kroppen att orka motionera när den inte väger lika mycket. Men hur ska en kropp som inte får ett komplett näringsintag orka prestera tillräckligt för att ha en duglig motion?

Jag vet vart jag står i den här diskussionen, och på vilka grunder jag baserar mina åsikter.
Gör du?


Deppigt läge typ

Det här känns ju riktigt snopet, hade verkligen peppat utång med flicksen ikväll, och så mår jag skit. Då är man plötsligt inte så taggad på att röra sig någonstans, än mindre gå ut och parta sönder. Så jag blir faktiskt hemma ikväll, känns som att det är det enda rätta att göra. Vem vill dra ut och må piss liksom? 


SÅ VAR DET MED DEN ROLIGA KVÄLLEN LIKSOM. TACK SÅ JÄVLA MYCKET!

Annars idag så har mamma och jag varit galet duktiga, vi har åkt till IKEA i Uppsala och inhandlat badrumsgrejer till toaletten här på övervåningen. Behövs verkligen, det är en rikigt ruggig 70-tals inredning där för tillfället. Visst, det var säkert skitsnyggt och hypermodernt då, för 30 år sen... men nu känns det bara riktigt jävla sunkigt. Men nu är det nya, friska tag! Hoppas att vi blir klara innan lovet är slut. Vi har fixat klinker och hela baletten, kommer bli skitsnyggt där det är klart. Man kommer bara att vilja hänga där hela tiden, hahah nejmen skämt åsido. Kommer bara bli riktigt nice att man slipper skämmas över att det ser ut som fuck där längre.

Atm sitter jag här och krigar med min lillebror, båda vägrar stänga dörrarna till sina rum, jag har musik på och han har hockey på tvn. Båda har höjt volymen betydligt, men det känns som att det är jag som har övertaget i den här battlen. Känns så jävla rätt!

Jag är ingen kjoltjej... eller?

Pleat Hem Linen Mix Skirt

Okej, jag måste väl medge att jag aldrig riktigt har varit tjejen som har fallit handlöst för kjolar. Visst att det kan vara fint på andra och så, men det känns så ovant att bära en själv. Kan inte riktigt sätta fingret på vad det egentligen är med mig och kjolar, men det går inte så bra. Men idag så kunde jag inte låta bli att visa de här två kjolarna som kommer från Urban Outfitters respektive Topshop , jag föll pladask! Tänk er liksom vad fräscht att glida omkring med nån av dessa i sommar. Jag skulle då inte banga. Nån som är sugen på att följa med till stan i veckan?

Måndag i gemener och versaler

Idag har varit en såndär riktigt bra dag, har hunnit med mycket tycker jag. Skulle inte banga på att skriva "Satsarinlägget 2" eller nåt, men jag är fan för trött. Haha, känns som att jag alltid är trött fan. Nåväl, idag har jag hunnit träna med Vidar på förmiddagen. Synd att han har så mycket päls kvar, och att det är så varmt ute. Stackaren blir ju helt svettig på en gång.

Sen har jag hunnit med att spela piano, Bella's Lullaby börjar sitta allt bättre, och fika med farmor och farfar. Det är så mysigt, och så roligt att de blir glada varje gång man kommer över på besök. Efter det drog jag hem och hann lacka lite lagom på min mamma, för att sedan dra ut och springa lite. För ja, springa hade jag typ tänkt att satsa lite på. Extra motion är ju aldrig fel liksom. Dessutom så får Vidar följa med, och då blir det lite roligare. Haha, han är som en hund att ha med, fast betydligt större förstås. Idag sprang vi drygt 3 kilometer i ganska högt tempo, kändes skitbra verkligen! Haha, och nu var jag faktiskt inte ironisk, även om man skulle tro det. Ska försöka vara duktig och hålla i det här nu, förhoppningsvis springa lite varje dag.

Nu är jag trött som fuck, ska lägga mig i sängen efter det här. Imorgon ska jag chilla galet med Jessica. Tror att vi kommer dra in till huvudstaden, och sen får vi se vad vi tar oss till.

GODNATT

Satsarinlägget

Jaha, okeej nu hade jag typ tänkt att skriva ett sånt där riktigt långt satsarinlägg, känner att det behövs. Har varit lite tunnt på inlägg de senaste dagarna, men vem kan klandra mig? Det är ju strålande vackert väder och påsklov, då ska man fan inte sitta framför datorn och ruttna.

Hursomhelst, vart var jag...? Jo, kan ju berätta lite om min lördag för den som är intresserad, vilket jag utgår ifrån att du är eftersom du sitter och läser just på den här raden haha.

I lördags så åkte jag först till Husbyöhn och tränade med Vidar, och det gick väl bra. Både han och jag fick mjölksyra mot slutet, haha helt trötta. Efter det så kom Linn förbi på eftermiddagen, ett kärt återseende skulle jag vilja kalla det. Vi ses så sällan på fritiden, det är alltid bara en kort hälsning i stallet annars. Vi styrde vår bil mot Kista Galleria, jag hade nämligen privilegiet att avnjuta att Linn har körkort och slapp därmed buss 179 som är pain in the ass hehehe. Vi skulle ju som bekant se Kenny Begins, vilket vi också gjorde efter vår glamourösa middag på Donken. FIlmen var väl bra, fast ni vet ju vad jag anser om Svensk Filmindustri, och svensk film överhuvudtaget såatte. Efter det drog vi hem till mig och chillade järnet, filosoferande över meningen med livet och somnade någon gång efter midnatt.



OUTFiT lör05april2k9:
"Skinn"jacka - H&M
Vitt linne - H&M
Jeans - Cheap Monday
Skor - Stadium
Solbrillor - Glitter
 Armband - ?
 Väska - Nån vintagepryl hehehe
 Sjal - ?


Igår övningskörde jag till Alsike för att gratulera mina småkusiner på födelsedagarna , fast de är inte så små längre. Fyllde 13 och 10 år nu, jisses jag börjar känna mig gammal, det är ju jättemycket! Träffade lite trevliga släktingar och pratade om vad jag skulle göra efter skolan. Alla är verkligen sjukt, genuint intresserade över vad jag ska ta mig till. Och jag blir som alltid lika irriterad och panikslagen över att jag inte har en jävla aning om vad jag ska ta mig till.

Nåväl, körde hem igen och ringde Jessica typ dirr, varvid vi bestämde att jag skulle komma över till kära Väsby för lite solning och umgänge. Sagt och gjort. Vi blev sjukt varma efter och gled till Ica för att handla lite glass och dylikt. Vi gjorde sjuka fyndet, lyckades få två Magnum-glassar för bara 1kr. JA! 1 fucking svensk krona för TVÅ glassar. Beror på att Jessica är så sjukt charmig och att jag ser så fattig ut eller nåt. Hahaha, nejmen skämt åsido. Hur vi fick dem är vår lilla hemlighet, vi vill ju inte bara outa vårt knep till alla heller!



STEKARN

Okej, det här håller på att bli ett sjukt långt inlägg. Skriver lite senare ikväll för att sammanfatta dagens händelseförlopp. Ha en sjukt nice kväll!

Om jag ska fatta mig kort

Äsch vafan, jag som egentligen inte hade tänkt att skriva. Ändå sitter jag här likförbannat, som vanligt kanske man skulle säga. Men jag ska fatta mig kort, är så otroligt trött och känner mest bara för att mysa ner mig i sängen och titta på en film eller nåt. Så jag hade mer tänkt att berätta lite vad jag har sysslat med idag och igår, typ imorgon eller så om någon nu är så intresserad av det. Jaja.

Puss va

Klänningen



Här är min studentklänning från Paris, Kate and I
LOVELY

FUCKING ÄNTLIGEN!

LOV LOV LOV LOV, PÅSKLOOOOV! Skoja inte, jag är så galet lycklig. En hel vecka med bara chill och galenskaper ligger framför mig. Och det bästa är att jag inte har några jobbiga måsten eller så, utan bara kan koppla bort allt. Inte så ofta man kan känna att man kan göra det. Den stundande veckan är min!

De första timmarna av frihet spenderade jag med min kära mamma, vi åkte och shoppade tillsammans. Jag hade tänkt att jag skulle hålla igen lite med pengarna nu, eftersom jag inte kommer jobba nåt under lovet, tänkte att det kunde vara strategiskt att hålla koll på ekonomin och inom budgetens ramar. Men när vi lämnar för att åka hem har jag packat på mig ett par nya skor, en jacka och en studentklänning. Så sjukt typiskt mig att göra tvärtom mot vad jag hade tänkt. Fast jag är inte särskilt ledsen, alla grejer var liksom nödvändiga. Det känns jättebra att faktiskt ha fixat en klänning, och jag älskar verkligen den här. En riktig "to die for"! Med lite flyt så kanske jag slänger upp en bild på den här sen.

Imorgon kommer Linn hit, och då ska vi röja. Hade tänkt att vi skulle gå och se på bio faktiskt, och hon ville så förfärligt gärna se Kenny Begins, så att det var ju helt omöjligt att neka henne det tillfället. Även fast det kanske inte är mitt förstahandsval av film så gäller det att ha en öppen inställning ju! Sen efter filmen tror jag att vi drar hit och bara chillar galet. En riktig myskväll med massor av prat och sånt, vi har mycket att ta igen. Sen slaggar hon över här och alla är lyckliga. Låter som en kanonlördag va?

Nu hade jag tänkt att städa lite här, har som vanligt hela min garderob utspridd över hela rummet. Tror att det är uppskattat att det är lite snyggt och fräscht här när man får storfrämmande.


SMELL YOU LATER!

Krigarn Rapporterar

SÅDÄR! Äntligen har jag pluggat klart allt inför det stundande provet imorgon. Jag har verkligen krigat, hade tänkt att kanske försöka lyckas lite extra bra för jag tycker att det här är ganska roligt trots allt. Så jag känner mig redigt påläst om lymfknutor, rh-faktorer, enzymer och dylikt. Bring it on! Fast jag tror att jag ska läsa allt en sista gång innan jag somnar, det har en förmåga att fastna ganska bra om det är det sista jag läser innan jag somnar.

Jag vill tacka Rasmus Kellerman som höll mig sällskap genom kvällen. Vem behöver pepptalks eller en fet påse med godis när man har den allra bästa musiken i bakgrunden? Inte jag i alla fall. Så det är ett tips till er som kanske har det lite svårt med koncentrationen, att verkligen stänga ute omvärlden och bara ha musiken på svagt i bakgrunden. Man blir som en ny människa! Märker att jag börjar kanske låta smått manisk, eller besatt av Tiger Lou, men jag skulle snarare vilja kalla mig frälst eller upplyst. Trevligare klang på de orden.

Nu hade jag tänkt att gå och lägga mig, kanske läsa en skönlitterär bok som omväxling. Har ju typ ingen tid till att läsa för nöjes skull numera, allt man läser nuförtiden är tvångsmässigt. En flod av fakta som ska bankas in i huvudet på en limiterad tid är för mig inget roande.

Här sitter jag och filosoferar

Argh, vad det bär emot att sitta inne och läsa om människokroppen när det är sånt strålande väder ute. Men vad gör man inte för sin egna utbildningsöverlevnad? Det går faktiskt ganska bra, jag kan vara ute hela påsklovet och bara chilla galet i den lilla sol som erbjuds. Det gäller att tänka positivt i vissa lägen, och nu är det ett sådant. Kommer inte få något gjort om jag sitter och klagar sönder på hur tragisk min situation är. Så nej, det är inte synd om mig. Och ja, jag ska ta mig i skinnet nu.


Vi hörs sen vettja!

trudilutt

Det kanske börjar bli vår lite smått nu trots allt? Har känts helt hopplöst, har gått runt och frusit som en hund var och varannan dag. Men idag var det riktigt soligt och fint och väderprognoserna ser lovande ut, happy happy!

Hade tänkt att jag skulle vara lite duktig idag och plugga lite naturkunskap, jag har nämligen prov i det på fredag och det skulle ju liksom kännas bra om man överlevde det någotsånär, tänkte jag. Så det kommer jag att sätta igång med så fort jag har skaffat mig lite energi, är verkligen brutalt hungrig. Faktum är att jag börjar NU! Sen vid nio är det Grey's Anatomy, och efter det ska jag lägga mig och läsa ett litet tag.

Jag är verkligen en såndär strukturerad människa som gillar att göra upp planer i förväg på kommande aktiviteter. Allt blir så mycket lättare när man har det klart framför sig vad som är på gång. Jag är tjejen som gör packlistor. Tänkte bara inflika med det lite hastigt for no reason at all.

CATCH ME IF YOU CAN!

RSS 2.0