Trött, sova, NU!

Nä, jag tänker inte alls skriva en kolossal redogörelse över den gångna dagen. Kort summerat:
1. Jobb
2. Shopping med mamma
3. Hem - städa
4. Sova

Yeah, godnatt ppl!


Ensam i mörkret

Det är första gången sen jag vet inte när, då jag är ensam hemma. Det är så skönt. Just nu sitter jag i soffan i vardagsrummet för en gångs skull och tvn går i bakgrunden. Kolsvart är det också, det går inte att tända en enda lampa, då vi håller på att göra om i köket så strömmen har kapats. Det känns lite läskigt att sitta i nästan kolmörker, okej det är ju fortfarande ljust ute, men ljuset blir inte detsamma som när man har tänd lampa, och som bekant är jag ganska mörkrädd. Känner faktiskt hur det kryper lite i kroppen nu bara för att jag tänker på det haha. Men tvn funkar, och så har jag en skarvsladd till datorn. Haha jättefint, då tänker man på annat än mörker. Fast det är bara skit på tv, inte ett dugg att se på så det blir mest till att zappa omkring. Men jag är nöjd ändå.

Imorgon är det fredag, det känns bra. Härligt med lite helg, även om jag inte riktigt har planerat vad jag ska göra än.
På måndag ska jag träffa Jessica, vi har inte setts på två veckor nu. Det känns så tomt, även om vi pratar varje dag så är det ju inte samma sak. Hon är just nu i Björnrike, för dig som inte vet det.

Jag tänker inte flytta mig härifrån förrns resten av familjen kommer hem, hoppas att det inte blir sent.

Allt gott.

Hemma igen

Jag startade min resa klockan 08.30 hemifrån Carolines hus, då på cykel, för att fortsätta vidare via tåg.
Den resan hem tog mig exakt 5 timmar, segt värre. Men det var lätt värt det, jag har haft jätteroligt och så känns det bra med lite miljöombyten då och då. Tack Caroline för den fina semestern!

Just nu är jag luspank, jag ligger i skuld till min mamma dessutom. Det svider vill jag tala om! Så jag längtar grymt mycket till fredag, då är det lön - hurra! Då kan jag betala mina skulder, och dessutom ha lite att lägga undan för senare bruk. Det blir förmodligen en ny dator, men jag är så grymt sugen på att köpa så mycket grejer så det är inte klokt.
Skulle inte tacka nej till tillbehör till min kamera, eller ett par nya ridbyxor, eller varför inte en ny mobil?Lyxproblem typ.

Nej jag borde ta och sova nu såsmåningom, dels för att jag är trött och dels för att jag ska upp i tid imorgon. Fyra veckors jobb ligger och väntar, men det känns helt okej. Det är mest luncherna jag våndas över, vem fan ska jag äta med nu när min mor är på semester? - Jag vet, jag vet, jag är en barnrumpa eller vad man vill kalla det. Men jag tycker faktiskt att det är riktigt jobbigt det där, med maten... usch, ja. Får förlita mig på det gamla sedvanliga "Det löser sig alltid", den här gången, det kommer ju gå bra det vet jag så jag förstår egentligen inte varför jag sitter och oroar livet ur mig.

Nej det var då allt för idag tror jag,
Allt Gott.

Live från Arvika pt. 2

Det är dags att bjuda på ännu ett spännande blogginlägg direkt från Arvika!
Egentligen skulle jag sitta på tåget hem vid det här laget, men tror ni att jag gör det kära läsare? - Naturligtvis gör jag inte det. Det är ett riskspel det här med sista minuten-biljetter vill jag lova, och på grund av att min önskade biljett tog slut så stannar jag en dag till, och det är verkligen inte mig emot. Vi har massor kvar att göra här, så jag är bara glad att det blev lite extra tid för min del.

Idag ska Caroline och jag gå ner på stan, vi ska hämta tågbiljetten som min mor har så snällt beställt åt mig, och äta ska vi göra. Vi ska också gå ut med hunden på en riktig promenad i det mulna vädret, och så ska vi ut till hästen förstås.
Ja, en minst sagt fullspäckad dag vill jag då lova.

Imorgon har jag en dag kvar innan jag ska börja jobba, och den ska jag spendera med min älskade Vidar. Jag saknar honom helt galet mycket, så han ska få en heldag med ompyssling och träning. Herregud, det är ju inte såå långt kvar tills vi ska tävla igen (6-7 Sept.) och då gäller det ju verkligen att vara i toppform. Tölten har verkligen börjat lossa på sistone och det känns som att bitarna sakta men säkert håller på att falla på plats. Hurra!

Nej nu ska jag gå och göra mig i ordning,
Allt Gott.

Live från Arvika

Just nu i detta ögonblick sitter jag i Carolines soffa, jag är i Arvika.  Det är otroligt trevligt att vara här igen, utan någon festival. Ta igen massa saker, jaa jösses vad vi har pratat om allt och inget. Flera timmar av bara prat, men verkligen inte mig emot det är så mysigt.

För övrigt så har vi sovit och bara såsat omkring, precis som man behöver göra ibland. Haha, ibland kan det nästan kännas som att jag är på spa, eller någon sorts rehabilitering. Det här är då avkoppling på riktigt.
Lagat mat har vi också gjort, och gått ut med hunden. Idag var vi också till Carolines häst, han är så jävla rasande fin. Hon lär ju vara stolt över honom tycker jag haha. Jag fick faktiskt prova på att rida idag, vilket var väldigt roligt.

Känner att jag skriver otroligt osammanhängande och skit, men jag orkar inte bry mig alls. Tänkte mest bara uppdatera lite snabbt. Vi ska nog kolla på film och kanske äta något snart, mm så bra!

Allt Gott.


Fannys Födelsedag

Sitter och lyssnar på Kings of Convenience, hungrar halft ihjäl då jag inte har ätit något stadigt mål mat sedan frukost. Nåväl, några körsbär och chips har jag fått i mig under dagens lopp, men det är långt ifrån tillräckligt. Hursomhelst, Kings of Convenience - Det är riktigt mysig musik det. Ja, den passar nu när det börjar bli lite senare och man är sådär galet trött så att det känns som att man ska somna vilken sekund som helst.

Idag åkte jag och firade Fanny (Grattis Fanny!), det var mycket trevligt med många roliga personer. Det är alltid roligt att stifta nya bekantskaper tycker jag, även om jag kan vara ganska blyg. Men det är något jag jobbar på, så lite social träning är precis vad jag behöver med andra ord. Lite senare mot kvällen drog den myndiga halvan vidare in mot den stora staden, Fannys första besök på krogen stundade. Dessvärre, omyndig som jag är, kunde jag inte följa med utan åkte istället hem. Visst är det tråkigt att fylla år så förbannat sent men samtidigt så kommer jag vara den fräscha 29-åringen då alla andra har fått sin 30-årskris. NOT! Haha, nej seriöst så ser jag ingen fördel med att fylla år sent i December.

Och ja, imorgon bär det av för mig till Arvika. Jag har min biljett och det känns hur bra som helst. Ensam hemma med Caroline kan ju inte bli annat än rätt. Ska packa lite kläder och sånt imorgon hade jag tänkt mig. Haha, jag har ju inte så mycket val egentligen. Menmen, för att vara pigg och kry imorgon så bör jag sova nu. Jag är okristligt trött faktiskt, så det lär inte vara några större problem att somna.

Sov Gott, Allt Gott.

Natt

Det är dags för mig att sova, jag är redigt trött vid det här laget. Är inte alls mycket för att sitta uppe sent, sent på nätterna som jag brukade förut. Det här är sent så det räcker och blir över för min del.

Men innan jag går och lägger mig så tänkte jag bara berätta om vilken otroligt fin vän jag har. Och det gott folk, det är Toni. Har aldrig träffat på en människa som förstår så bra, tack så jättemycket för den fina pratstunden idag. Jag känner mig tusen gånger bättre nu. Alla borde ha en Toni tycker jag haha!

Imorgon beställer jag min sista-minuten biljett till Arvika. Om jag får den biljetten jag hoppades på så kommer resan ta hela 4 timmar och 19 min, det är en lång tid att sitta själv på ett tåg det, så den som vill får ju självfallet ringa och smsa osv. Tack! Funderar på att kanske ta med mig datorn på tåget? Men det kostar ju extra med internetuppkoppling såvitt jag förstår, nu skulle det ha varit guld med ett mobilt bredband haha! Lyxproblem jag säger då det!

Tänkte också påpeka att jag bara har 4 av mina 17 Edward Norton filmer kvar att se. Det känns väldigt bra, även fast några av filmerna har varit en riktigt stor besvikelse. Dåligt, dåligt! Men å andra sidan så har vissa varit så pass briljanta att de lätt övervinner det dåliga. Haha, låter ju lagom flummigt och bra.

NU ska jag sova.
Allt Gott.

Fotoautomaten och Jessica

Idag har jag och Jessica varit och tagit kort på oss själva i en sån där löjlig fotoautomat. Det var inte skoj, men det var ytterst nödvändigt då vi imorgon skall bege oss till banken för att fixa våran legitimation. Jag vet, det är verkligen i sista stund kan man tycka, men bättre sent än aldrig right? Till saken hör också att när jag skulle ta mitt kort stod Jessica utanför och fnissade jättemycket, vilket självklart smittar av sig på mig. Så där satt jag och skulle försöka se lite sådär allvarlig och fin ut, men icke. Jag skrattade jättemycket på första bilden, men efter det så gick det väl ändå hyfsat.
Vi har våra bilder nu, och jag är glad att vi har den biten överstökad!

Och imorgon fyller Fanny år, jag och Ricky ska åka dit och säga grattis. Det kommer bli mycket roligt, grattis i förskott till Fanny också! Tyvärr kommer inte Frida att närvara eftersom att hon är i Göteborg, men vi har bestämt att vi ska ge vår gemensamma present vid ett senare tillfälle då alla är på plats. Det känns som att det är rätt sak att göra.

Just nu har jag absolut inget att göra, och det suger ju. Hör av mig senare eller något i den stilen.
Allt Gott.

Ansiktslyft

Sedärja, nu ser det lite mer okej ut. Visst, det är massor med små finjusteringar kvar men det orkar jag knappast ta mig för nu. Förslag är ju förstås välkomna, inte för att någon kommer att säga något, men tänkte ändå bara påpeka det mest för sakens skull.

Tänkte också säga att jag ska bli mer aktiv på min deviantart från och med nu. Det är ett perfekt ställe ett lägga upp sina mer seriösa bilder på, och i högupplösning dessutom. Inte alls dumt, ta gärna en titt in och säg vad ni tycker.
Det är bra med såna här små uppfräschningar ibland, man behöver dem. Och man blir bra mycket mer aktiv med sina projekt och börjar ta tag i dem på riktigt.

På onsdag har jag planer att än en gång åka till Arvika, inte i festivalsyfte då nej, för att träffa min goda vän Caroline. Det var längesen vi umgicks bara hon och jag. Vi har börjat prata mycket mer nu igen på sista tiden och det känns så himla skönt. Hon förstår verkligen vad jag menar, vi är ganska lika på vissa punkter. Så en tripp dit skulle inte alls sitta fel nu, känner att jag behöver komma bort lite från allt och alla. Hämta lite luft.

Nu ska jag sova, blir upp tidigt imorgon, jag och Jessica ska äntligen fixa våra legitimationer. Det är verkligen inte en dag för sent.

Allt gott.

KOM IGEN NU JENNIFER!

Jag vet att jag är sämst på att uppdatera, att driva en seriös blogg är nog egentligen inget alls för mig.
Men just nu känner jag för att skriva, och mycket. Tänkte först och främst nu ÄNTLIGEN fixa fram en något sånär presentabel design för den här stackars bloggen. Har inte alls något upplägg för hur jag vill att det ska se ut än, men det får jag väl ta och lösa på något sätt.


Så, för att utföra någon sorts hjärt-och lungräddning på det här stället ska jag börja plita med den nya designen.
På återseende.

Allt gott.

Ärh.

20080705_214640_383979

http://www.rockfoto.nu/artists/Rockfotostudion/gig/20080705/6925/photos/58099. FOTO: Rockfoto/ROCKFOTO

Hahahahahahaha, det här är då Frida och jag när vi är som mest slitna. Det var en fotograf från Rockfoto som drog tag i oss och fotade oss. Det var vår sista energi som gick typ, men det var galet kul och jag känner lätt för att bjuda på en sån här bild. Utan Frida hade festivalen aldrig i livet varit rolig. Tack så otroligt mycket, puss!
Hela Arvika var grymt, var med de roligaste kisarna som fanns. Jag har skrattat jättemycket, sett på grymma band och bara varit så otroligt glad. Nästa år igen säger jag bara!

Idag fyller världens bästa Ricky år också. Ska åka dit nu ikväll och gratta.
Jag älskar dig gubben.


Allt gott.

RSS 2.0