Sömnig Brud

Frida: "Shit vad jag har sovit idag!"
Jag: "Haha jasså?"
Frida: "Jaa, alltså jag la mig på spikmattan och somnade där"

Jamen det är ju fint att somna på en spikmatta, bra Frida (Y)

Wohoshofo

Mina damer och herrar... haha nejmen äsch vet inte riktigt vad jag ville ha sagt med det. Kändes som en pampig inledning på nåt bra. Och bra, det känner jag mig faktiskt. Helgen gjorde susen, även om man kanske var lite sliten på söndagen (hehehe). Jag lyckades äntligen med konststycket att vakna upp ur min apatiska koma som jag hade fastnat i ända sen årets början. Men nu jääääävlar, jag är på g. Man kan ju liksom inte låta bli att bli lite sådär löjligt lycklig över att dagarna blir allt ljusare och att alla vårevents börjar såsmåningom ta slut, men framförallt att man så småningom faktiskt börjar kunna räkna ner antalet uppgifter man har kvar i den sketna skolan FÖRALLTID! Liksom, det gör gör nu är verkligen det slutgiltiga, och det kunde inte ha känts bättre. Eller jo, förmodligen men jag är bara så lycklig över att slippa eländet. Passar på att nynna lite studentsånger i min iver.

Peppar påsklovet nästa vecka.
Mina vänner!

Försmädligt


Det här är vad jag har sysselsatt mig med under den gångna veckan, lyssnat på jävligt mycket Röyksopp. Perfekt musik att bli lite taggad av, vilket vi alla behöver every once in a while.

Något som däremot inte alls är lika bra är att jag försov mig duktigt imorse, en hel jävla timme. Visst, sånt händer kan man väl tycka. Men det händer fan inte mig. I och med att den kommunala trafiken är näst intill obefintlig dröjer det så länge innan jag kan dra till skolan, och då missar jag så mycket och får hög frånvara och blablabla. Skyller på att jag var så galet trött igår och behövde få sova ikapp lite hehehe. Nu är det ju som det är liksom. Bussen kommer om drygt 40 min, och jag har varit färdig att åka ett bra tag. Jaja, nu ska vi inte vara såna.

Ha en fin dag vettja!

Ja, men lätt!

Ok, enough med enbart rubriker på engelska. Tänkte bara säga det haha.

Gårdagen var riktigt förträfflig! Vi bestämde oss att dra till Ace, där vet man att det alltid är bra, party. Vi kom dit hyfsat tidigt, så då passade vi på att chilla järnet ett tag och tagga till. Frida och Hanna köpte jättefina drinkar som påminde mig om Hawaii och cocos, sen kommer jag inte ihåg vad den hette eller så men ah. Ingen bryr sig väl ändå såatteeee. Sen att jag tappade min mobil och att det blev kaos där ett tag är en annan historia. Ser nu att den är smått skamfilad, så jag kommer få dåligt samvete varje gång jag kollar på den. Men ja, bra liksom. Senare mot småtimmarna drog jag vidare till Väsby och chillade galet där. Somnade typ på en gång som vanligt, alltid så jävla trött tjej. Anyways, tack så mycket partyprissar för en strålande kväll! Det blir aldrig fel med vår trio hahah.


Tänkte dela med mig lite av min matematiska sida, och summera kvällen i antal...
... bilder som togs utan att man såg vad de föreställde: 12
... gånger som jag slog in fel PIN-kod på mobilen: 3
... stunder då jag och Hanna mindes förra gången: flertalet
... gånger alla ropade: "JAAAAAA!" när de började spela en ny låt: varje gång
... flaskor vin jag fick av ett gäng randoms: 1
... OCH SÅ VIDARE!

Borde väl egentligen skriva mer, för att göra kvällen lite mer till rättvisa, men sanningen är att jag är så sliten och trött att jag knappt vet vad jag heter. Okej, det kanske var lite väl överdrivet men, ja ni fattar. Sen att vi inte klev upp förrns vid halv tre kan man också försöka att bortse ifrån. Så ja, låt mig. HEJDÅ

TAGGA!

Ikväll blir det högst troligen utgång med partyprissarna Frida och Hanna. Skoja inte om jag är glad, precis vad jag behövde just nu. Får se vart vi styr vår fana, men det kommer bli bra oavsett vart vi hamnar. Så nu är det dags att dra på lite partymusik och börja planera vad man ska ha på sig. Kanske skulle vara skönt med byxor för en gångs skull, liksom man är ju fin i det med haha.

Nej nu ska jag dra vidare. TAGGA FÖR FASEN!!!

This is the new Black


Haha, det är väl få här i skolan som har undgått Samuels och mitt tetrismaraton med tillhörande låtar. Först så hade vi någon sorts hardcore tetrisremix, sen efter det blev det Bale Out med Christian Bale. Idag upptäckte vi vår nya låt, och den är feeeett nice. Perfekt att spela tetris till, och chilla för den delen. Det ger oss värsta respekten, alla vet vilka vi är. Tyyyyngsta eleverna. Hahaha, nejmen ska jag vara ärlig så är vi så jävla oseriösa, om det nu är någon som har missat det. Men vi gör vår grej, oseriöst fucking allvar.  Hahaha, vi bestämde att Samuel är Dr. Alban, och att jag är Adam Tensta så sjunger vi de olika delarna. Fast Samuel har ändrat till: "Adam Tensta, vi vet var du boor". Snyggt. 

Ptja, vad ska man säga? Vi lever livet för fan. Gäller att inte dö i skolan. 

Mmmmmorning

Moooorgon. Är på ganska bra humör, trots att det är svintidigt. Eller okej, så tidigt är det inte, men ändå. Känns trots det jävligt bra att vara på gott humör redan från start. Idag ska jag gå läääänge i skolan, och det är ju kul. Jätte. Om fem minuter börjar  min lektion och ja, då börjar hela karusellen. Fast på eftermiddagen så kanske jag och Samuel ska åka till Vasamuséet! Vi ska göra ett litet grupparbete om Regalskeppet Vasa, cooooooolt va? Ehm. Men fan, det är faktiskt roligare att glida omkring och spana på antika skepp istället för att sitta här, helt förtretlig. 

Det var väl det, återkommer senare idag typ. 
HA EN JÄVLIGT BRA FREDAG!

GReat

Åååh, varför känns det som att det är fredag? Jag är mycket väl medveten om att det bara är torsdag, fast det är något som känns fredags-aktigt över denna dag. Kanske kan bero på den föga ansträngande dag jag har haft. Eller okej, historieprovet på morgonen var väl kanske inte någon direkt rush av eufori, men bortsett från det så har det varit acceptabelt. Veckan har känts avslutad. Jaja, imorgon får jag fredag på riktigt och då vet man aldrig vad som kan hända. Såatte, det får vi se imorgon.

Nu kommer mitt Explorer att krascha när som helst, så lika bra att sätta punkt här.
Punkt.


Junior

Hahah jag har spårat totalt. Istället för att plugga har jag Röyksopp's nya platta på högsta volym, golvet skakar av basen och jag dansar. Kutar runt och hoppar i sängen och har mig. Man känner sig så jävla fri på nåt sätt. Skit i plugget, det får gå som det vill. Nu ska jag börja ta hand lite mer om mig själv.

Erkänn, man kan inte sitta still?


Passport

Hahaha, idag så drog jag och kirrade ett nytt pass. Om jag inte har berättat det tidigare, så är det så att jag och min klass kommer åka till Amsterdam i slutet av April. På en klassresa då förstås, duh vad annars? Och eftersom jag aldrig reser utomlands behövde jag fixa ett nytt pass. Såg för jävla rolig ut på bilden, ungefär såhär:



Men, herregud man ser ut som man ser ut typ. Snygg_tjej_90 på ingång, whoot whoot! Borde säkerligen ha langat värsta stekarposen, men jag vet inte om polisen skulle ha uppskattat det så mycket. De verkade iaf gilla bilden som blev, speciellt när jag konstaterade att jag såg helt fucking uppstoppad ut. Då skattade vi minsann gott, för det var så jävla sant. Hursomhelst, uppstoppad eller inte - Mitt pass är på G!

What else is there?

Jag vet att man ska tänka positivt, och att det inte tjänar något till att gnälla och beklaga sig, eller tänka att det inte går. Trots det så kan jag inte hjälpa mig själv, jag krackelerar. Känner mig jävligt hopplös, för jag kan bara inte förmå mig att plocka upp häftet och läsa om den Anatomiska Teatern, så sjukt otilltalande. Och jag vet att jag borde känna mig lyckligt lottad som ens får gå i skolan, och hela den baletten. Men för mig funkar det inte så, åtminstone inte numera. Så jag kommer totalköra på provet, känner det på mig. Men jag har fortfarande lite av den där härligt avslappade "det ordnar sig alltid-attityden" kvar, för det har faktiskt alltid ordnat sig på ett eller annat sätt. Ja nej äsch, jag vet inte vart det här kommer att sluta.

Har överlag blivit så grymt otaggad på det mesta, inget är riktigt roligt längre. Varje dag är ju typ likadan, eller är det bara jag? Vi ingår bara i något sorts rytmiskt, kosmiskt mönster som har fastnat på repeat. Fast återigen, det är ju bara självupplevt och jag måste nästan lite besviket övertyga mig själv om att ni andra faktiskt inte håller med. Så jag sitter här och ruttnar med mina ruttna åsikter. Bra (Y).

Känns som att jag skulle kunna sitta och ha den här konversationen med mig själv i princip oändlighet. Resonera fram och tillbaka om vad som är mest rätt, och vad man bör ta sig till. Men haha, vem skulle orka sitta och läsa det kan man ju då fråga sig? Så jag besparar er det lidandet, kära medmänniskor. Fast jag känner mig faktiskt lite bättre när jag får skriva ner lite grejer, man kan organisera tankarna lite bättre då.


Jag borde koka mig själv en kopp te och ta några djupa andetag. Skulle bara kännas så fint med nån som typ delar ut en klapp på axeln och säger att det kommer ordna sig. ... Och en kram kanske skulle sitta fint.

Don't Panic, or on second thought - Do Panic.

Hej jag heter Jennifer, och jag är en tjej på 18 jordsnurr. På fritiden gillar jag att umgås med vänner

HAHA, nejmen vafan trots att jag verkligen verkligen borde plugga så kan jag inte få mig till det. Sitter och gör helt ovärda saker, som att skriva om det här bara för att statuera ett exempel på vad jag tar mig till. Det funkar inte, och jag har skitmycket att göra. Feta provet på torsdag, såatte ja typ: Hej IG! Man tänker alltid att man ska göra saker, men att man sparar dem till lite senare.

Bara en liten tankejargong från min sida.

TorsTuesday

Idag blev vi tvungna att äta på ett ställe vi tycker är heeeeeeeelt förträffligt. Så pass förträffligt att vi beslutade oss för att dokumentera det med två videoklipp.

Haha lol ser att ljudet är helt fuckat. Osynkat utan dess like, men äh.



Innan vi skulle ta maten





Sen efter hahaa

My Heart Still Beats For You

Otroligt hur bra man kan känna igen sig i låtar. Hur man mår, eller har mått. Musik är min medicin, hjälper mig att processa alla konstiga tankar som jag tänker för jämnan. Sånt som man bara tänker på, men aldrig pratar om. Tror att ni också har dem, erkänn nu! Hursomhelst, så finns det bra många låtar som får mig på bra humör, eller får mig att känna mig förstådd för en liten stund (för jag är ju bara sååååå missförstådd.. heheh), nejmen jag tror att ni fattar. Man slutar vara en jävla röra för ett litet tag. Små, små fragment av ljus i vardagen blir räddningen.

Anna Terheim sets the mood:

Hard to believe how people move
Falling out of love with you
Tearing down all the walls and love, the chaos

Thought again, of driving by, the place we meet
You and I, where it started, how we lived, together always

My heart, still beats, for you
My heart, still beats, for you
After all, it's always you

You came down, hard that summer
I started to dance, remember
Everything, not a thought of you
And I lied alot too
Maybe to forget you

My heart, still beats, for you
My heart, still beats, for you
My heart, still beats, for you
My heart, still beats, for you
After all, it's always you
I come back too
I come back too you
I come back too you
I come back too you

My Favourite

Åh, tänkte bara göra en liten hastig inflikning med hur underbart jag tycker det är med att vi har fått lite mer snö! Omväxling förnöjer ju. Liksom precis när den har börjat smälta bort, och marken börjat bli lite torr, möts man av den ljuvliga vita synen på morgonen. För man vet att på eftermiddagen har den nått sin absoluta höjdpunkt, den där gråa, slaskiga konsistensen som man bara vill mysa sönder i. Älskar att ha tygskor, så slasket riktigt sugs upp i skorna, och man kan gå runt så hela dan. Nejfan, tror att jag ska gå ut och lägga mig där ett tag, bara gosa ner mig.

Care to join?

Bang Bang!

Jag är hungrig som ett djur. Och det lär dröja tills maten blir klar, får väl sitta och tänka på annat undertiden haha. Annars så kan jag tala om att jag är på mycket gott humör idag. Kanske beror på att jag inte har varit i skolan idag, och att mina stygn äntligen är borta. Inga hål i gaddarna hade jag heller, så fortsätter jag vara en duktig flicka och borsta tänderna i framtiden slipper jag förhoppningsvis dyra tandläkarkostnader i framtiden. För nästa gång jag ska dit på en vanlig undersökning är jag så pass gammal att jag måste betala för mig. 20 fucking år, kan inte tänka mig själv så gammal. Liksom, jag är ju Jennifer. Har alltid sett mig själv som max 18 år, MAX, men verkligen inte 20... lär bli intressant.

Är det jobbigt med så långa inlägg som jag brukar skriva tro? Sitter bara och häver ur mig vokabulär här, kanske skulle passa bättre i mindre mängd, men mer ofta? Eller?

Sunday arrives too fast

Så var det dags igen, söndagsångesten är lika fet som den alltid är vid den här tiden på en söndag. Det är nu man börjar inse att det bara är några timmar kvar av helgen, och att imorgon börjar en ny vecka. Alltid jag att vara så pessimistisk haha. Åtminstone när det gäller såna här saker.

Fast, imorgon blir nog inte så dum. Ingen skola för min del, wohoo! Först ska jag ta lite sovmorgon, för att sedan dra till Märsta, de ska ta bort mina stygn i munnen. Äntligen! Även fast jag typ har börjat vänja mig vid att de sitter där nu och känns sådär lagom trassliga, så ska det bli jätteskönt att bli av med eländet. Fast jag måste erkänna att jag är lite nervös, tänk om det gör värsta ont att ta ut dem? Pappa sa att de typ lyfte bort dem ur köttet, hur bekvämt låter det på en skala liksom? Mår lite illa när jag tänker på det hahah. Men aja, det är bekymmer jag får ta hand om då. Om några timmar...

Efter det ska jag åka och möta Fanny, jag ska nämligen få fota hennes mamma till mitt projektarbete. Ironiskt nog så är Fannys mamma tandsköterska, så det blir värsta "tand-dagen" för mig imorgon. Tänk om ingreppet med mina stygn var värsta smärtsamt, och jag har lyckats utveckla en fobi för allt som har med tandvård att göra. Intressant ska det bli. Påminner mig själv om att inte glömma kameran nu bara, hinner inte åka hem emellan och hämta den.

Det var det. Hedå.

Mad World

qwfgöwiegwpejfgq48JR32OJEWGGEWfw3327fj¤%6"8("/
HORA! Nejmen, vafan ibland blir man jävligt trött på all SKIT. Hehehe, nu har jag avreagerat mig. Och snälla, bespara mig era försök i att att låtsas bry er om vad som har hänt, för ah jag pallante bara. Dra åt helskotta heela bunten. Ja.

Förlåt haha, men nej jag orkar inte. Det är inte en sån dag idag, tyvärr. Fast jag har lärt mig att spela Mad World heeelt själv, med ackord och allt kanske man bör tillägga. Känner mig sådär lite töntigt stolt, liksom när man klarar det helt själv. Måste visa Frida i skolan nån dag nästa vecka, haha stackarn som alltid måste stå ut med när jag har lärt mig nåt nytt.
 


Nä fan nu ska jag dra och steka lite med mina brills.
CYA DON'T WANNA BE YA!

Finally Friday

HELG HELG HEEEEEEEELG!
Fyfan i helvetet vad jag är glad. Dör lite smått i skolan i varje dag, den är värdelös. Mene, det är ändå chill typ. Idag tillexempel så drog jag och två klasskompisar till den stora staden efter lunchen och drev omkring lite. Jag köpte den sista boken i Twilight-serien; Så Länge Vi Båda Andas, hade längtat efter den ett bra tag nu. Sen efter det så gick vi till Muffinsfabriken på Söder, och fikade lite. Blev galet mätta , 3 muffins á 250 gram är inte att leka med. Men vi kände att vi ville lyxa till det, för vi kände oss sura. Hahah, verkligen unna sig muffins då.

Sen drog jag omkring i Ringen ett tag, ensam, och väntade på att mamma skulle sluta jobbet. Slutade med att jag traskade dit, hade redan kollat i alla butiker förutom alla jättemogna osv. inte riktigt jag att driva omkring där själv haha!

Sen kan jag inte låta bli att längta så galet mycket till Göteborg i sommar. Way Out West med Frida och Hanna liksom, det kan inte bli bättre. Haha, och som vi sa igår: "Det är tur att vi alla är lika måna om att hålla ordning.", vi ska bo i en lägenhet tillsammans, och då förutsätter det att alla har sitt på det torra så att säga. Men vi är fina flickor hela bunten, så det kommer inte bli några problem. Har blivit som ett syndrom när jag går runt och checkar kläder nowadays, tänker typ att alla kläder skulle passa så bra till sommaren, särskilt till Göteborg och festivalen då... och Alex Turner.

Clair de Lune

Åh, tittade nyss på Twilight. Tyckte väldigt mycket om filmen, mycket stämde överens med mina uppfattningar från boken. Men som man alltid säger, så är ju böckerna bra mycket bättre. En bok blir så mycket mer detaljrik än en film. Vad som däremot var helt oslagbart var det väldigt fina soundtracket. Det var mycket piano, blev så peppad av det med mitt eget spelande. Sitter och lyssnar på Clair de Lune om och om nu bara för det haha. Otroligt vackert.

Så, i och med det har jag laddat hem lite nya noter som jag ska introducera för farmor. Hittade jättebra gratis noter på http://modernpianomusic.com, kan verkligen rekommendera den sidan. Seriöst och bra, precis som man vill ha det när man spelar haha. Shit vad galet pepp jag blev på att spela, kanske går och gör det nu med en gång trots att klockan är så pass mycket och allt.

Vet vad jag kommer sitta och lyssna på, på väg till skolan imorgon i alla fall!

Camera around my neck

Gah, är inte det här halsbandet jättefint, eller okej "finroligt" då? Lite kul om man gillar kameror och såå. Kanske borde ta och införskaffa ett sånt? Det här hittade jag på cocoo.se.

Feels Like Sand in My Eye

 

Anna Ternheim - Feels Like Sand
Underbart

Housewife

Känner mig som en riktig hemmafru haha, så fort jag kom hem så ställde jag mig och gräddade våfflor till herrarna i huset (och mig själv ofc). Sen efter det har jag lagt in en tvätt i maskinen, och ska nu börja röja i mitt rum. Det är galet stökigt här som vanligt. Blev extra stökigt nu när det inte blev nån visit i helgen. Haha, hade ingen att ha det städat för så att säga.

Hörs senare va?

Goodnight



Ah, tjarå! Nu ska jag hoppa i sängen, chilla järnet ett tag. Sen vore det ju nyttigt om man sov lite också för en gångs skull typ. Dålig på det där, men vadå det är ju mycket skönare att sova på morgonen än tidigt på kvällen. Fast, får höra ganska ofta att jag är en morgonmänniska. Beror väl på vem man frågar, syftar på en viss persooooon som aldrig kan få nog av att sova hehehe. Snackar så galet mycket skit som vanligt. Så GODNATT FAN!

The Pretender

Jag är gaaalet trött idag, vet inte vad det beror på, eller jo det gör jag ju. Men orka klaga, för det är feeett fint väder ute. Det har varit fint både igår och idag, och man får typ värsta endorfinruset av all sol. Kan inte låta bli att tänka att det kanske blir vår på riktigt nu med all fin sol och torr mark. Fast pessimisten i mig vet mycket väl att det bara är mars, och riskerna för att det ska snöa i april är ytterst befintliga. Men ah, man kan ju alltid hoppas på att det här håller i sig. Hade ju vårjacka och hela kitet idag, och det kändes så fint. Loves it.

Imorgon tjoho så har jag sovmorgon, och sen typ bara en lektion. Lite onödigt att gå kanske man tycker, men jag ska äntligen få hålla mitt tal i Svenska C, så jag lär ju inte banga på det. Slutar innan lunch och allt, så jag ska försöka orka att pallra mig till skolan trots allt. Dessvärre så blir det inget piano imorgon, farfar har blivit sjuk så det passar inte så bra att vara där nu. Sänder en liten tanke om att han ska krya på sig snabbt. Så, imorgon får jag öva på pianot själv, kanske passar på att spela lite gitarr eftersom det projektet har dragit igång nu. Haha, verkligen satsa på att bli multitalang. Så imorgon är jag musik-Jennifer hehehe.

SEN! Vill jag också berätta att jag och min galna, töntiga men ändå roliga klass åt årets första glass tillsammans. Ni vet den där glassen man köper när man firar att det är soligt ute och så. Ja, den åt vi idag och det smakade ju typ fett värt. Lite kallt kanske, men det kändes ändå lite stekigt att gå där i solen och käka glass. Det är livet det. Vi tittade på filmen Ghost också, och det var meningen att den skulle vara fett seriös. Men alla typ garvade sönder för att det var så komiska scener när det typ skulle vara dödligt allvar. Jag skrattade så jag grät.



Första glassen

Uh huh

... och varför sitter jag här som en annan geek när jag egentligen borde ligga i sängen och plugga? Det brinner tydligen i Rotebro och nu ska jag stänga av här.

Visst var det väl ändå lite vår i luften idag?

Do Me A Favour

Har jag sagt att jag älskar Sam, as in Samantha av Tiger Lou förut? Känns bekant haha! Tror bestämt att jag har lagt upp ett klipp med den förut. Den som letar får se. Nu sitter vi iaf här och typ spelar lite gitarr, och då kom jag att tänka på att den vill jag lära mig att spela. Sagt och gjort, här sitter jag och övar mina gitarrskills som inte är särskilt höga än, men övning ger färdighet sägs det.

Skolan suger nästan värre än någonsin, håller på att typ gå i taket 24/7, det finns ingen logisk struktur i det hela. Sen som idag, så kan jag bli så jävla lack när man måste sitta och lyssna på när två brudar i min klass ska hålla en så kallad debatt. Visst, som en god sam-elev ska jag ju tycka att det är lärorikt och intressant, men de drar ju samma gudsförgätna argument heeeela tiden. Orka höra på deras meningslösa tjafs i en hel timme, slemmigt värre. Haha, satt typ och tänkte "Skjut mig!" hela tiden, men ja. Jag lever än, flin flin. Nu är jag härdad.

Borde plugga som attan också, men det gör jag ju förstås inte. För jag är dålig. Hah!

Tjolahopp

Every Jennifer has a Story

Trallalala, sitter och sjunger med för glatta livet till min musik som står på shuffle. Sjunger aldrig när folk hör, men när man är ensam snackar vi andra grejer! Nu vet ni det också.

Studion idag blev jättelyckad, det var så roligt att fota Frida och tacksamt också för den delen. Hon hade ett outtömligt förråd av snygga poser och miner. Har lagt upp några stycken av bilderna, lite hastsamt redigerade, på min bilddagbok för den nyfikne. Förusatt att du själv har ett konto, för jag vill se vem det är som snikar runt bland mina bilder. Hehehe.  Länk dit hittar man i spalten här till vänster. Klicka in där, det är jävligt värt vill jag lova.



Sen efter det så fotade Kristin mig och Frida, våra så kallade kompisbilder eller vad man nu ska kalla dem. Vi spårade typ dirr och började göra fuckade miner och poser. Men det är ju vi, smått spårade. Haha nejdå, det var jävligt kul. Tror att Kristin lyckades knäpppa åtminstone en seriös bild. Det är ju lite nice att ha både typ mer seriösa bilder, och sen mer spårade bilder på oss. Vi gillar variation så att säga. Måste erkänna att jag är galet nyfiken på att se hur de ser ut, men jag måste vänta en heeel vecka till nästa fotolektion. Hah, typ första gången jag längtar till en fotolektion under hela tiden jag har haft foto b. Så bilderna på oss kommer upp så fort jag lyckas lägga vantarna på dem, ska fan kriga. Det är ju värda bilder liksom. Trots att jag med all säkerhet kommer att se ut som ett offer på varenda bild, men det är ju så jag ser ut. Så varför klaga liksom?, Nä precis.

Med lite tur kanske vi drar dit en gång till, tyckte höra min fotolärare mumla något om det. Det skulle ju vara jävligt nice. Så kul att få använda en riktig kamera också, jag är förälskad. Det var smått hjärtslitande att lämna tillbaka den och greppa tag i sin egen 400d som är avsevärt lättare. Sorg. Nej förlåt baby, jag älskar dig också, man glömmer ju aldrig sin första hahah. Men jag tror att jag ska köpa en mer riktig kamera när jag blir rik och skillad. Längtar dit som faaen nu.

Shit vad mycket snack om foto det blev. Men lev och var glad så ska det nog ordna sig!

Totally SuperAwesome

Hemma från Studion nu, hade inte tänkt att skriva förrns senare men kunde inte hålla mig ifrån att visa upp en bild redan nu. Visst blev det bra? Jag är skitnöjd! Frida är den snyggaste människan jag vet.

Way

Okej okej, jag har lugnat mig nu. Fast ändå inte, men det är chill så oroa er inte. Jag är okej. OKEJ? Så nog om det på ett tag nu.

Längtar så galet till imorgon, då är det photosession i Stureby. Det ska bli så galet kul, jag och Frida ska släpa med oss lite kläder och smink så vi blir snyggaste_tjejerna_ever. Först ska hon modella lite för mig, jag ska ta galna bilder. Tror att jag ska kolla på lite olika bilder som andra har fotat i studio för att få lite inspiration. Alltid bra att komma förberedd så att säga. Sen ska vi ta bilder på oss tillsammans, hoppas på att kunna lägga ut några av dem här senare. Så ni får se hur det blev och allt. Måste börja ta och packa ner lite grejer, har inte gjort det än. Illa.

Så jag går och gör det, hejhejej.

Fuck

Det känns faktiskt som att ingenting går vägen för mig på sista tiden, och det suger ju. Har faktiskt inte lust att skriva nåt mer. Skitlördag hehehe.

BLOGLOVE

Följ min blogg med bloglovin
TYYYYYYP

If You Don't Wanna Love Me



Jag älskar James Morrison's röst, man känner sig så trygg på nåt vis. Så otroligt fint!

Ordinary Day

Okej, ja det mesta suger fortfarande. Men jag sitter här med pojkarna och gör lite uppgifter i NK, men eftersom de tycker lite synd om mig och för att jag är enda tjejen får jag sitta och surfa runt lite på datorn medans de gör jobbet. Hehehehe, fett bra ju. Puss puss typ. 

Nejmen, jag gör faktiskt också lite på arbetet. Säger vi. Jomen, jo det gör jag. 


Sen spårade det lite



HAHAHAHA sen bästa citatet från Samuel: 
"Men försök skriv så att till och med en efterbliven förstår, så brukar jag alltid göra :)"

www.hiiamemohitmehard.com

Alltså vad FAN är det här för nåt? Jag blir så trööött för inget funkar, eller okej det var väl en ganska duktig överdrift, men ändåååååå. Jag som verkligen hade sett fram emot och, ptja planerat, att se Pride and Glory upptäcker nu till min stora besvikelse att de har tagit bort filmen från bio. Den har gått bort från bion, kaboom smash gone. (Y)

Det var det folket, trevlig kväll.

#!%&

Jag känner mig fruktansvärt besviken (och lite ledsen och kanske sårad, vene riktigt) på så mycket. Skulle helst bara vilja slänga mig i sängen och böla sönder ett tag. Men det hjälper ju inte direkt... såatte. Det är jag och min dator, typ. Fuck yeah... naat. Klump i magen och halseeeen, lämna mig ifred.

Sen så suger ju vädret jävligt hårt också. Fan vad bra.

Ruby

Guess who is baaaaack?
Jag ofc, vem annars?

Sitter och mular godis i väntan på att jag ska fika och spela piano. Då kan man ju automagiskt börja fundera över vilken sorts människa jag egentligen är, som sitter här och trycker godis när hon snart ska få fika. Jadu, det är mig vi snackar om här, och jag kan inte ge dig nåt bra svar. Det är väl ganska oetiskt av mig att hålla på såhär, käka när jag precis ska få käk typ. Borde väl sluta nu, bara eeeen till. Eller två... Godisar alltså, om du nu inte hängde med i min tankegång.

Det var väl typ så mycket som jag hade att komma med just nu, tråkigt.
Sitter och kollar runt på bilddagboken, och kan då inte låta bli att undra varför det är ett så populärt fenomen att fota sig i spegeln men sen typ kladda över munnen/näsan i paint eller photoshop. Det finns gaaalet många brudar som gör så. Och visst, tycker man att man har en ful mun men fina ögon så är det väl sad, men är det ändå lite onödigt? Lev med det liksom. Ok ok?

Jaja nu ska jag sluta sitta här och tönta mig.

Fly to Me

Fan vad bra jag är. Skrev klart mitt arbete på lite mindre än två timmar, väntade förvisso till efter middagen med att ens börja kolla på vad jag skulle skriva om. Men ÄNDÅ!!! Nu är jag klar, och jävligt nöjd ska jag säga dig. Blir redovisning och debatt i skolan, lite smått ångest på det, men det är ingen fara.

Taggar som satan till helgen, ska träffa Frida på lördag och mysa där ett tag. Vi har vårat ettårsjubliléeum och det firas med speciell musik, kladdkaka och... wait for it... MELODIFESTIVALEN. Aja, fan vad gör man inte för Frida och hennes mamma, vill de se på det där så tänker jag inte vara fröken som sätter sig på tvären med armarna i kors. Vem vet, det kanske är typ skitbra? Ofta, men ah. Man kan ju leva i den fantasin typ.

NU ska jag fixa med min mun (börjar bli tatigt att läsa om va? heheh), och sen typ chilla lite i sängen med en bok eller så. Sen sova som alla andra dödliga gör.

tjidevipp.

Studies

Bwäääää, jag har så inte lust att plugga. Men jag måste. Det jobbigaste är typ att börja, att formulera de första meningarna. Sen brukar det väl typ flyta på bra, men shit vad jobbigt ändå. Ska skriva en uppsats om etik och moral i religion angående dödshjälp. Måste verkligen börja nu så att jag har det gjort. Tyyyp.

Och min mun börjar kännas lite bättre! Idag gör det inte alls lika ont och jag kan börja äta fler och fler saker, till helgen är jag nog helt återställd kan man hoppas på. Jag vill ha helg nu.

Malmö Beach Night Party

Bara för att den här låten betyder så otroligt mycket för mig. PARTY FÖR FAN!

My My My

Ja sådärja! Då var jag hemma igen, eller nåja jag har varit hemma i typ trekvart nu om man ska vara sådär fruktansvärt petig. Mina arbetsuppgifter verkar vara skitroliga, fast ganska krävande av mig socialt. Träffa många nya människor och såånt, och det är väl kanske inte min favorithobby. Jag är inte så fruktansvärt utåtriktat med andra ord. Vet inte riktigt vad det är som gör att jag känner sån ångest inför sånt, men hursomhelst så ska jag skita i att mina instinkter säger åt mig att typ springa så långt åt helvete som möjligt, och faktiskt istället ta den här underbara chansen. FACE MY FEARS!

Fördelar:
Jag får göra nåt jag verkligen gillar (Fota)
Jag får träffa massa fräscht folk
Jag etablerar mig ett namn ute i den stora världen
Jag får cash
Jag får erfarenhet

Nackdelar:
Jag måste strida mot min magkänsla och ta för mig mycket bland folk
Jag måste slita ganska mycket (men vart fan gör man inte det?)

Så, fördelarna krossar ju nackdelarna utan tvekan. Vad det är jag faktiskt ska göra kan jag ju ta en annan gång när jag känner för att berätta lite närmre om det. Tills dess får ni gå nyfikna, taskigt va? Fast det är säkert ändå inte en jävel därute som gives a flying fuck vad jag kommer eventuellt att jobba med under 2K9. Såatte..

Är egentligen jävligt hungrig, men orkar inte ta mig nåt att äta nu. Det är typ ändå snart frukost säger vi. Så istället drar jag och borstar tänderna och sköljer mina stygn. Happyface. Efter det ska jag mysa ner mig i sängen och läsa nåt tror jag, låter väl kultiverat? Så blir det, bye.

Damn Right I Am

Tjo och tjim, hejhejhejhej!

Guess what? Jag är lycklig! För imorgon är jag leeedig, ingen skola för min del. Grundar sig på att vi har hemläsning och utvecklingssamtal, men alltså shit vad bra. Då kan jag ju typ försöka göra klart lite skolarbete som jag borde ha gjort för längesen heheh. Sen så är jag lycklig för att jag har ett paket att hämta ut på posten, ska nog göra det om en timme tror jag. För sen ska jag till Väsby och träffa Gill och nån famous Kung Fu Guy, haha fråga mig inte varför. Eller jo! Gör det fan, för det handlar om det där lilla jobbet jag kanske kommer få. Inte dumt.

Seeen så är jag lycklig för att nästa måndag så ska vi åka till Stureby och fota i Ulrikas studio. Minns så väl när vi var där med Foto A, jag var typ i himlen då. Men det typ allra bästa är att Frida ska följa med mig! Dels så ska hon vara min modell, så att jag inte behöver fota nån ful jävel, och dels för att vi ska ta lite bilder tillsammans. Frifer bilder var det tänkt! Och det ska bli så otrooooligt skoj. Liksom, tänk oss i en studio med massa kläder och smink och annan rekvisita. Kan inte bli fel. Längtar som en liten tok på att det ska bli måndag, vilket är högst ovanligt.

Nu ska jag käka och sen dra till Väsby, kanske skriver sen om jag känner för't.
CIAO

Goodnight and Go

Känner mig asduktig, har precis städat heeela mitt rum (och till och med rensat i några hyllor), så det är återigen beboeligt här igen. Nöjd? Svar ja.

Helgen har varit galet chill, eftersom jag mest typ har vankat runt och tyckt synd om mig själv med min svullna kind. Fast idag var mamma och jag en sväng och kirrade lite nya kläder. Massor av vår- och sommarkläder, som man inte kan ha nu, men om ett tag i maj kanske. Längtar så galet mycket. Att se alla vårkollektioner gjorde en typ helt pirrig i magen.

I sommar blir det Göteborg för första gången i mitt liv. Löjligt att jag inte har varit där innan, liksom det verkar ju vara hur mysigt som helst och grejer. Men i år, dåfan! För då blir det Way Out West med Frida och Hanna, kan ju inte bli så mycket bättre. Sen så blir det ju studenten och massor av sånt skoj också. Jävla kanonsommar där alltså!

NU, så ska jag bädda ner mig i sängen, kanske bläddra i någon av tidningarna som jag fick av mamma och sen sova. Gäller ju att vara pigg till den underbara skola imorgon (känn ironin). Foto B som bekant.

Palla.

Bang

Jag hungrar typ ihjäl härborta, för det är inte så lockande att stoppa in mat i munnen som är full med stygn liksom. Ehe. Ser fortfarande ut som en freaking hamster också, och med lite otur kommer jag att göra det under den kommande veckan. LYCKAT SOM FAN! Men ah, det är väl bra folk får nåt att skratta åt. Håna sådär, men äh det kan jag bjussa på, folk som har kul på andras bekostnad.

Sen så har jag blivit erbjuden något slags journalistjobb eller vad man ska kalla det, där jag ska borde fota och skriva. Låter mycket lockande, ska prata igenom saken med min mamma för hon är den bästa rådgivaren och så får vi se sen. Men det är ju liksom ett bra jobb att ha, eftersom jag inte vet vart jag ska ta vägen efter studenten och så. Sen att man får visa upp sig lite med både text och bilder kan inte vara fel. Såatte, fundera vidare på den typ.

Ikväll är det melodifestivalen, men över min döda kropp att jag kommer att kolla på den smörjan. Ni vet ju vad jag tycker om det heheheh.

SO LONG SUCKERS

That's Right

Och så var jag en visdomstand fattigare! Men helvete vad jag inte mår bra nu, min kind påminner om en hamsters, sådär lagomt påsig och svullen, och så gör det ont som faaaen. Tack och lov för att jag går på tunga painkillers hahah. Själva ingreppet var inte heller så mycket att hänga i granen kanske, skitäckligt att höra hur de höll på och borrade i tanden och skar i tandköttet. Men det är ju såhär det är att vara tuffa Jennifer, det är en del av min vardag. Fast det här skulle jag nog inte ens önska min värsta fiende, det är helt olidligt! Eller jo, jag kanske skulle önska min värsta fiende det här, jafan det skulle jag göra. För det här är pain på hög nivå.

Så ja, nu sitter jag här med svullen och ömmande mun och kräks ord ut i cyberspace igen. Lyssnar på en så otroligt chill låt, 50Hertz - Umgås med Jesus Christer, som går ut på att de sjunger munksången i typ åtta minuter. Ja, ni vet den där sången man lärde sig som liten?:
"Jag vill ha munkar, munkar
munkar med hål i
Jag vill ha munkar, munkar
munkar med hål i
Stora, feta munkar med hål i
När jag kommer hem till dig
så vill jag inte ha nån leverpastej"
Ja, den lyssnar jag på och det är så värt. Blir på riktigt gott humör av den, får mig att glömma bort mina krämpor för ett ögonblick. Novacaine for the soul.


Blah Blah Bla

Känner mig så otroligt osugen på att skriva nåt.
Jag har ångest och nu ska jag sova.

Skit ner er.

Brianstorm


Arctic Monkeys - Brianstorm

When the Sun Goes Down

TJOHO!

Idag är jag glad, för jag ska åka till Frida om ett litet tag. Vi ska ha myskväll med Greys Anatomy och massor av fika. Jag har till och med bakat en kladdkaka! Det blir lite som en reunion, för vi ses typ väldigt sällan numera eftersom vi inte har några lektioner tillsammans längre, och det suger ju stenhårt. Så nu ska vi göra en liten catch up och ha det jättemysigt. Peppar det vill jag lova. Kanske är så pass generös att jag lägger upp lite fina mobilbilder från vår fina kväll senare.

Nu ska jag packa lite grejer och göra mig i ordning.

MEN HALLÅ!!!!!
Världens bästa nyhet: Arctic Monkeys kommer till Way Out West. Och gissa vem som kommer vara där, va va va va va?! Shit jag är så galet lycklig. Får se Alex Turner för tredje gången gillt, och han är ju liksom en av mina drömmän. Just nu kan jag inte vara mycket lyckligare. Min Göteborgspremiär kunde inte ha blivit bättre. Shit vad det ska bli roligt! Sen att Band of Horses kommer dit gör inte saken mycket sämre.

PUSSPUSSPUISS

Graduation

Ingen har väl missat att jag har fått min studentmössa? Den är stilig som få ska jag berätta. Inte för att nån jävel bryr sig, förutom jag då. Men det här är ju trots allt min blogg, som handlar om mig. Så jag anser det passa ganska bra. Shit vad jag ska hålla på och rättfärdiga mig hela tiden. Tramsigt.
Men ja, jag är jätteglad över att ha fått mössan. Det känns liksom lite mer på riktigt nu - studenten och så. Att det faktiskt finns ett slut på detta treåriga skitelände. Ångrar mig varje dag att jag valde min skola. Sjukt.

Het bild va? Hahaha!

Nice

Skola skola skola, fast just nu är det ganska soft. Vi har projektarbete, men ingen gör något. Alla sitter bara och chillar galet här vid datorerna och lyssnar på lågkvalitetsklipp på youtube. Såhär borde det vara varje dag tycker jag. LÄTT! Vi fick precis lunchkuponger också, vilket betyder att vi ska käka snart. Egentligen fick jag typ den värsta resturangen, men så har vi en vikarie här som typ har fått för sig att han tycker om mig eller nåt, så han bytte kupong med mig till en mycket bättre. Så nu är jag nöjd och lycklig. Ska försöka få tag på Frida så att vi kan gå och äta tillsammans. Det är livet det. 



The Return

Jag är trött och sliten, fattar inte för allt i världen varför jag fortfarande är vaken när jag kan ligga och sova. Faktum är att jag ska gå och lägga mig nu, duktigt värre vaa?

Att återvända till skolan gav en duktigt med ångest, trivs verkligen inte där. Fast något som väl ändå var lite sådär småroligt var att vi fick våra studentmössor idag!! De är jättefina, plus att min och Fridas mössor är lite extra fina, för vi har partyöverdrag i guld. Fett snyggt. Längtar som faaaen till studenten, det kommer bli grymt. Slippa skolhelvetet för alltid, kan det bli bättre? Tror inte det.

Nu ska jag sova gott folk, roligare än såhär blir det inte.
Puss.

Television Sucks (In Sweden...)

Ahapp, då var det söndag igen. Ångest på den liksom. Jag hatar söndagar, drar alltid på mig den där särskilda ångesten när man vet att det är ens sista timmar i total frihet innan man drar tillbaka till helvetet, a.k.a skolan, så det känns ju sådär lagom kul.

Anledningen till min frånvaro över helgen beror på att jag drog ut till Stavsnäs, och min mormor, på en kort visit. Och det var jätteroligt och mysigt på alla vis. Jag och mormor tillbringade en tid i badrummet där vi rensade bland hennes 10000 olika skönhetsprodukter, och nej jag skojar inte, det var verkligen galet mycket grejer. Fast det mesta sparade hon, hon är nog lite som jag - svårt för att slänga saker.

Fast när vi skulle titta på tv så dog jag lite, vi tittade på melodifestivalen. Och jag kan ju säga såhär; att jag inte blev förvånad över att det sög. Är det inte det jag alltid har sagt? Halvdana artiser, med låtar som alla låter som en och samma. Torra skämt, som inte är ett dugg roliga med, men som tv-folket viker dig dubbla av skratt av. Jag tycker att det här är riktigt usel underhållning, och framförallt dålig kvalitet, man blir ju mörkrädd för fan. Sen när man hade lidit i vad som för mig kändes som en evighet var det dags för nästa tortyr - Wallander. Du som känner mig lite närmre vet vilket hat jag skyr för svensk film. Wallander är inget undantag för det, snarare tvärtom. Svensk film när den är på sin botten. Inte behöver man vara klärvoajant för att förstå att även den här filmen skulle suga sååå hårt. Nej shit, jag saknar ord. Men jag genomled det, och sov efter det som en prinsessa i värsta royalty-sängen. Nice.

Ciao Bella.

RSS 2.0