ja, jag vet

jessica:
I LIKE THE WAY YOU MOVES


Fredagsfeelingen infinner sig

FREDAG! FREDAG! FREDAG! FREDAG! FREDAG! FREDAG! FREDAG! FREDAG!

Åå, vad jag är glad! Helg är srsly det bästa som finns, hehehe. Jobbet går bra, behöver inte säga så mycket mer. Några av er vet vart jag får min motivation ifrån haha. Usch vad fult det där lät! Om ett litet tag ska jag gå och ta hand om posten, tänka på nåt annat ett litet tag.

Sen på eftermiddagen ska jag möta upp BoMarkus, min räddare i nöden! Han ska hjälpa mig att fixa lite bra presenter till helgen och såååå. Inte så dumt, Markus är en bra kille han. Var ett bra tag sen man såg den gamle liraren, studenten senast måste det ha varit. Kommer jag ens att känna igen honom längre? Ingen vet! Sen efter presenterna ska jag gliida hem, fast först träffa V och dumpa över lite på honom. Allt går ju för jävla smidigt nu för tiden.

SMELL YA LATER!

?

Och vart fan kom alla fjortisläsare ifrån?
Dra åt helvete och visa aldrig er fula nuna här igen!

Darn Baby!



Kan inte sluta skratta, seriöst.

Glad lirare

Mohahaha, nu sitter jag här igen. Känner mig på topp idag! Kanske borde somna senare varje kväll? Blir ju piggare på nåt sätt haha (övertrött kanske?). Har hittat en ny webbradio eftersom både jag och killen tyckte att det blev lite enformigt, de spelar ju samma fucking låtar heeela tiden. Så imorse satte jag mig och googlade på lite olika radios, de allra flesta är spärrade härifrån så det är ju lite tråkigt, men nu hittade jag en som heter Gimme Indie. Den spelar bara indie hela tiden, massor av band jag aldrig ens har hört talas om. Det är lite skoj faktiskt.

Så nu är mina öron skonade från Florence Valentins gnälliga, avskyvärda "Mitt Allt" och Johan Palms pubertala skrän. Kunde faktiskt inte vara bättre än så. Om det är något jag verkligen har lärt mig avsky på sista tiden så är det just de där två. Fyfan.

Sen vill jag bara säga förlåt för att min tid inte räcker till som jag önskar att den skulle göra. Känns som att jag inte hinner med någon längre. Det är inte med flit.

Färdig

Nej, nu tänker jag låta det här, som du och jag har, rinna ut i sanden. Jag är färdig med att bära oss.

Modebloggaren tittar in

Åå, måste bara passa på och visa vad fina kläder jag och mamma hittade när vi var ute idag. Seriöst så är nog mamma min bästa shoppingkompis, inte nog med att hon alltid bjuder mig på mat, så har hon en ängels tålamod och är ritkigt skillad på det där med att avgöra vad som är värt och vad som är ovärt. Så just nu är jag en glad lirare, känns nice med lite nya prylar till Tyskland och Göteborg.



1. Tröja, H&M : Chinos, Stockholm
2.
Pyjamas, H&M
3
. T-shirt, H&M
4.
Shortsdress, BikBok
5. T-shirt, Stockholm


MIN GUBBES DAG

Idag fyller Frida, min fru, min gubbe 19 fucking år. Säger ni inte grattis åker ni på en fetingsmäll.
Pusspusspuss vad jag älskar dig gubben min. GULD!



Sova är ett jämt göra

Nej, jag ska gå och lägga mig. Jessica ska ringa och prata mig till sömns haha! Om en vecka ska vi köra halkbana tillsammans, det kommer att bli awesome. Så ska jag sova där dagen innan också, lääängtar. Vi har det alltid så mysigt. Så ska vi laga vår egen middag och sånt, som ett gift gammalt par typ.

Jobbet idag gick ganska segt, det konstaterade vi lugnt båda två. Det känns faktiskt så bra att vi är två som sommarjobbar, man är lite mer lika då typ. Vettigare saker att prata om... eller inte hahaha. Men ändå.

Sen var min kära gamla vän över hit en sväng, vi satt och snackade om livet. Jag typ öste ur mig all min frustration över stackarn, kan inte ha varit lätt att höra på. Sen så bestämde vi oss för att lira lite tv-spel, NICE. Vi körde Sagan om Konungens Återkomst, ett spel för riktiga män haha. Och som vi slaktade orcher, riktiga pros. Liksom varför sitta och typ, diskutera senaste manikyren när man kan ha kul på riktigt? Menar det.

Vakna då Simme!

Tillägnad Caroline <3



KLART!

Tjejen med de rätta skillsen fixar billig hemresa med x2k tåget hem! Jag älskar rabatter fan. Så, jag kommer att anlända till Göteborg tisdag den 11 augusti och drar hem igen den 17e. Det kommer bli 6 stycken otroliga partydagar, jag är så galet peppad! Nu är allt fixat i res- och biljettväg. Bästa Frida har ordnat förstklassigt boende.

Sen att få uppleva det här med Frida och Hanna är typ det bästa av allt. Jag menar, bättre brudar finns inte.  Alla banden vi ska se, och jag kan bara tänka mig vilka galna nätter vi kommer att få. Har fortfarande senaste Göteborgsvistelsen i färskt minne. Ska se till att få hem lite fint tyskt öl till oss, när jag ändå kommer därifrån så gäller det ju att passa på. Right? Vi kommer bli partycrew2009, skoja inte.

Och så kommer vi få det så mysigt, tänk er liksom oss i en egen lägenhet. Jag kommer inte vilja åka hem.

PARTY HARD OR DIE TRYING!

För mycket fritid nu igen


OHYEAH


Törstig jävel

Konversation som utspelade sig på min arbetsplats idag:

Pelle: Jaha, men vet du vart det har hänt då?
Jag: Nej, hm, det kan jag inte svara på rak arm.. Måste kolla datorn
Pelle: Haha, men på krökt arm?
Jag: ... på vadå arm?
Pelle: KRÖKT! Du sa ju rak arm, men på krökt då?
Jag: Va? Det har jag aldrig hört, jag säger böjd!
Christina: Meh, hon tänker ju bara på kröka förstås
Pelle: HAHAH, din törstiga jävel!

Dagens

HAHAHA! Shit, jag är så övertrött att jag har tappat allt vad som kallas för en värdig humor. Har tittat på det här klippet ett antal gånger nu, och fan, jag skrattar lika mycket varje gång. Kan bara inte låta bli. Jag menar, kolla killens min när han blir intervjuad, typ: "shit jag är med i tv, fan vad glad jag är!!!!!!!!!!"



Shit jag dööör, och säkert bara jag som tycker att den är kul... förlåt!

Festivalbiljett: CHECK!



Fucking äntligen!

Jaaa, så underbart!

Idag är jag ledig, har sadelprovning med Vidar om en timme. Kändes så onödigt att åka in till jobbet och typ bara vara där i 2 timmar. Herregud, det är ju lika lång tid som det tar att åka fram och tillbaka = ovärt.

Vaknade av den härliga känslan av att det kändes som att någon hade stuckit tusen knivar i magen på mig. Ni lär ju prova för det är ju bara såååå mysigt. Så fort jag rörde lite på mig så var det nån som högg till. Måste erkänna att jag trodde där ett litet tag att jag skulle dö, fyfan i helvete vad ont jag hade. Sen om jag reste mig upp ville jag bara spy för att det gjorde så ont av ansträningningen. Shit. Nu är det lite bättre, fattar inte vad det är med mig riktigt.

Som kompensation för mitt kritiska tillstånd gjorde jag värsta lyxfrukosten till mig själv (när jag väl hade lyckats ta mig ner till köket), med hemmalagad müsli, vaniljyoghurt, grönt te och morotsbröd. Det är väl ändå mat som är bra för magen? Sen vilade jag lite på spikmattan, och efter det tog jag en riktigt lång dusch. Så ja, det hjälpte faktiskt lite. Jag mår bättre nu, men det är fortfarande inte bra.

Jag är rädd, jag är hypokondrisk.

Ikväll känner jag bara för att gosa ner mig i sängen framför någon film. Var tänkt att bli lite party party men nej fan inte när jag är halvt döende. Någon som vill komma över och tycka lite synd om mig?

Jaha, okej.

Förlåt, eller haha nej inte förlåt. Jag har varit dålig på att uppdatera, medvetet, har verkligen inte haft någon lust eller ork att sitta framför datorn och loda med bloggen. Återigen en eloge till er som ändå har tittat in här varje dag, det är fan jävligt tappert. Fattar inte vad det är som är så jävla intressant med vad jag skriver.

Jag är trött, grinig och sliten. En perfekt blandning, inte sant? Har kommit på mig själv med att ha blivit en riktigt bitter jävel på sista tiden. Kanske dags att rycka upp sig? Fast ändå så bekvämt att vara lite bitter emellanåt, det är så sarkasmen blir som allra bäst. Och yes vad jag älskar att vara sarkastisk (seriöst!).

Mina hörlurar från WeSC har kommit, de låter skit. Så köp inte dem vad ni än gör. Liksom ofta att de är sämre än iPodlurarna, men jag tycker nog faktiskt det. Skitsamma, huvudsaken är att jag har ett par hela och fina lurar. Det gäller att inte vara för fin i kanten haha. Vem vet, det kanske bara är jag som inte har ställt in EQn till deras fördel eller något. Får ta och undersöka det där till helgen eller så. SÅ JÄVLA SPÄNNANDE!

NEJNEJNEJ

Jag är så jävla bitter.

G33K

Haha åh, jag är sådär lite nördigt, löjligt glad. Har precis beställt hem ett par nya hörlurar till min iPod Och ja, jag är en av de där personerna som inte fattar hur man frivilligt kan betala massa pengar för ett par nya standardlurar från Apple. Hallå ppl, har ni inte märkt att de suger? Går sönder typ av inget alls. Vet inte en enda parvel som faktiskt har varit sådär nöjd, förutom Frida då men hon är speciell (puss Frida!). Så ja, mina originallurar är trasiga och det var tiden att jag införskaffar mig ett par nya.

Blev lite sugen på ett par från WeSC, folk har varit så nöjda och så tycker jag att de är snygga. Så yes, hittar jag ett par på rea och klickar hem fort som fan. Förhoppningsvis har jag dem nästa vecka. Kan ju berätta lite mer då om vad jag tycker. Vita är ju helt klart snyggast också, om man nu får välja haha. Så ja, WeSC Harp gott folk. Hoppas fan att det blir bra!


Avokado med råsocker och lime, wtf?!


Tänkte fortsätta att visa vad jag får för spännande saker att äta, för den som är intresserad. Igår blev jag bjuden på en avokado från Brasilien tillsammans med råsocker lime som man skulle pressa över. Jag vet, när han presenterade hur han hade tänkt sig att man skulle äta så blev jag helt paff. Ofta man käkar avokado tillsammans med råsocker och lime. Menmen, eftersom jag är en modig karriärskvinna (host) så provade jag ändå. Och grejen var att det verkligen var gott! Helt sjukt, men ni borde ta och prova det. Blir en helt annan grej.

Ni som känner mig lite bättre vet hur kinkig jag är med mat, och hur ogärna jag egentligen provar något nytt. Min filosofi går ut på att äta mat jag vet att jag tycker om, det är så tryggt. Och barnsligt, och fegt, och omoget. Men lite har jag nog faktiskt lärt mig, så fan ta och prova det här nu! Lovar att det faktiskt är gott, blir mer efterrättslikt.

Så kan det vara



Så fking trött.  Men det är bara att dra i mingiporna och låtsas som att det regnar. Lyckas ju jävligt bra med att se glad ut också haha.

Godnatt ppl, mina åtta timmar tickar ner.

Belle tipsar:

Sms från Isabelle 09:40:
"Gå ALDRIG och se Bruno på bio. Och ABSOLUT INTE med din mamma hahahaha"
Sms från Isabelle 09:42:
"Det där var nog fler könsorgan än jag någonsin sett under hela min livstid hahahaha. Så jävla pinsam film"


Jag lider med dig hjärtat! Hahah fyfan!

Rubriken

Än så länge är allt väl, jag har sovit nästan åtta timmar i natt. Så jag är så utvilad och glad idag haha. Det är ganska lugnt här, fint väder ute. Skulle nog ha stekt vid poolen om det inte var så att jag var en hårt arbetande karriärskvinna hahaha. I eftermiddag ska jag:

1. Hämta ut ett paket på posten.
Spännande, vad kan det vara tro?
2. Åka till körskolan och boka några körlektioner.
ÄNTLIGEN! Skönt att få det där förbannade körkortet innan jag dör typ.
3. Ut och träna med prinsen min.
Öva lite ökad tölt, det är så galet kul!

Btw, såg att jag hade MYROR i mitt rum imorse. Vart fan kom de ifrån? Vill inte ha myror i mitt rum, inte alls.

Battle at Kruger



för er som har missat den här otroliga videon.shit wow yeah.

Mangohare

Idag så fick jag smaka på en mango, direkt från Brasilien. Det var en kollega som hade tagit med sig några och bjöd runt på. Då kände jag mig lycklig. Det är ju inte varje dag man får såna delikatesser.

Och som om det inte vore nog så lyckades jag spotta en hare på innergården, fråga mig inte hur den kom dit (ja, den flög bombis). Jag säger då det, ibland är det riktigt livat att jobba på kontor ska jag säga er!


Så nördigt att lägga upp bilder på respektive också!

Rosa är ju fint?

Jag är kvar här på söder, åker väl hem om två timmar eller nåt. Hittade en rosa markeringspenna här, "Friendly High Lighter with chisel". Och jag kan inte låta bli att tycka att den är lite häftig, en vänlig penna med kisel i liksom woow. Sen gjorde jag det otroligt korkade misstaget att börja måla mina naglar med pennan. Varför? Nej det verkade väl kul, rosa naglar är ju alltid fel. Men äh, det blev inte så fel så jag gick och tvättade bort färgen från naglarna. Trodde jag ja! Det måste ha varit det där kislet som har satt sig permanent på naglarna. Bra Jennifer, bra.

Har fan provat med hur mycket diskmedel som helst, men det funkar inte. Nu är mina naglar missfärgat rosa, det ser fan inte klokt ut. Och här sitter jag på en sofistikerad arbetsplats med mina medelålders kollegor. Jag skäms.

T.R.Ö.T.T.

Jag. Är. Så. Jävla. Trött.
Känner mig som en fking zombie typ, det blir till att campa framför datorn hela dagen idag. Haha nejmen, fan. Godmorgon ppl!

Bulle

Sitter och äter på en galet stor bulle, så synd för jag är egentligen inte alls sugen. Äter bara för ätandets skull, så överflödigt. Den är inte ens speciellt god. Jag är en hemskt otacksam jävel. Här får man en gratis bulle, och jag bara klankar ner på den. Lyssnar på musik så jag får ont i öronen, kan ju aldrig lyssna som jag vill längre. Så det är lika bra att kräma på rejält när man väl kan. Och nu kommer folk väl tycka att jag har ipoden att lyssna på när jag är på jobbet eller när jag åker tåg. Men det är inte alls samma känsla. Viktiga grejer det där vill jag lova.

Ska gå ner och prata med pappa lite, sen ska jag nog ta och beställa hem en t-shirt.
Bara för att jag kan liksom.


Bulle i ögat

Jag är inte bitter

Jag har seriöst ingen tid för någonting längre, vilket är smått tragiskt. Men nej, jag ska inte vara bitter nu. Fast det är jag ju. Jag är jävligt bitter, sen så skiter jag i om jag anses bortskämd eller gnällig. DET NI!

Idag har jag jobbat hela dagen, sitter fortfarande kvar här faktiskt. Men jag ska ta och packa ihop mina saker och börja röra mig mot tuben. Det har varit full rulle hela dagen, trodde ett tag att jag aldrig skulle hinna klart. Största pappersberget ever typ. Folk verkar passa på att krocka och kvadda sina bilar lite extra mycket på semestern, I tell you! Nejmen, det är ju bra att det finns att göra. Hatar att bara sitta och stirra.

Önskar att jag kunde mobilblogga, så det skulle komma in lite mer bilder och sånt kul. Men skiten verkar inte funka för mig, varför skulle det liksom? Får se om jag får lite tid över till att se över det där. Troligen inte, men ändå. Verkligen leka helt upptagen och viktig.

Nä nu drar jag, ska ringa Jessica, hon har hemlisar att berätta.

Jag vet inte

Mitt huvud är kaos, fast det är väl kanske ingen större nyhet haha. Känner mig så otroligt velig, vet varken in eller ut. Sitter och lyssnar på Death Cab for Cutie, passar perfekt just nu. För trött för att orka göra någonting överhuvudtaget, ska nog gå och lägga mig på spikmattan så jag blir ännu tröttare. Skulle faktiskt inte banga på att sova lite nu, jag som aldrig sover på dagtid (med undantag för sjukdom). Det blev inte så värst mycket sömn igår haha!

Ska ringa gubben ikväll, galet mycket att prata om just nu.
Tur att jag har dig hjärtat mitt!


Hard work work

Es regnet.. Det regnar, riktigt duktigt också. Tur att jag är inomhus och gosar. Sitter och försöker tyda ett brev från Tyskland, det går sådär. Det var två år sen jag läste tyska i skolan, och redan då var den redigt stapplig. Ni kan ju tänka er hur den är idag. Tror nog att jag måste gå och be om hjälp med det, annars blir det fel och det vill vi ju inte. Eller hur?

Webbradion är min absoluta nya bästis, sitter och lyssnar nonstop på P3 från det att jag kommer hit tills det att jag går hem. Sitter och fnissar lite hela tiden, älskar det.

Igår så beställde jag hem en plånbok och ett set om tre örhängen från Friis & Company. De har rea på sin webbshop, så passa på att kolla in där. Jättevärt, jag lovar. Tycker det är så roligt att beställa hem saker, just att det dimper ner saker i brevlådan. Det är lite som julafton varje gång haha, fast jag betalar ju såklart. Men det tänkar man inte på när man står där med sina nya saker. Betalat - det har man ju gjort innan, så det tänker man inte så mycket på.

Back to work ppl!

Ny dag - Nya möjligheter

Nu har jag kommit på plats, hörlurarna sitter i datorn och webbradion skrålar nöjt. Solen skiner ute, och jag är på ganska bra humör trots att det är tidigt på morgonen och allt. Fan vad bra!

Grattis på födelsedagen!

Så kom det lite mer gnäll, bra!

... och vad hände med mitt kompisliv? Mina två nya kompisar heter jobb och hästjobb. Pengar förvisso, men vafan. Kom in först nu, har varit igång sen klockan 6 imorse. Det är väl så vuxenlivet ser ut, men jag vet inte om jag är sådär våldsamt förtjust i det.

Bloggar mer från jobbet imorgon, tänker fan vara lite rebellisk. Så snäll och effektiv som jag är. Verkligen. Usch vad jag är grinig nu. Hej - fem kommande veckor av ett socialt missanpassat tillstånd.


Hemmaaaaaa

Sådärja, nu är jag hemma från Arvika igen. Visiten blev på tok för kort, nu känns det nästan knappt som att vi var där överhuvudtaget. Kanske borde gå och kolla i stallet att vi verkligen har en till häst där, och att det inte bara är jag som drömmer haha. Nej, men det var jätteroligt att träffa Caroline och familjen igen. Vi bestämde att Carro skulle komma hit inom en snar framtid, vi har galet mycket att ta igen. "Släck lampan"

Sen igårkväll var vi ute och gled med bilen, damen har ju körkort, och vi körde Arvika runt för att senare utforska lite nya randomvägar. Vi slutade någonstans på väääärsta lantisvägen med en åker på ena sidan, där en ungko galopperade fridfullt. Ja, lol, det var en ko som hade rymt som sprang där så lyckligt. Vi kunde ju inte göra så mycket, men vi stannade och tittade på den en stund. Så det kan gå!

Men nu, efter att ha spenderat cirkus 12 timmar i bilen under två dagar så är man ganska mätt på att åka bil. Det är kul ett tag, men sen fan får det ta och räcka.

Imorgon är det jobbjobbjobb igen, dags att sova.


Hejdå så länge

Tjo och tjim trallalala. Om två timmar sätter vi oss i bilen, Arvika here we come! Jag har precis programmerat den lilla gps:en, och ska nu packa lite saker som kommer att behövas. Sen ska jag hoppa in i duschen lite snabbt också, om det var någon som ville veta haha. Tror att jag tänker åka i mjukisar, det är det absolut skönaste man kan ha på sig typ. Brukar ni ha några speciella "ressaker" när ni ska ut och åka längre med bilen? Kan behöva tips, vi ska bila till Tyskland i augusti, men det berättar jag mer om en annan gång. Haha teaser!

Med det sagt så kommer jag inte att blogga något mer förrns jag kommer hem imorgon eftermiddag/kväll. Ni får roa er med att läsa lite gamla poster så länge. Liksom, hur många av er var egentligen med och läste från första början? Nä, tänkte väl det.


Den första kräftan i rymden



Vad kan jag säga? Slagsmålsklubben är guld!

All eyes on Arvika

Haha nu är det mycket som kretsar kring det lilla värmländska samhället Arvika:
1. Det är festival där - Tiger Lou skulle tydligen spela inatt, jag dör lite här hemma.
2. Jag ska åka dit imorgon för att hälsa på Caroline och hämta hem hästen
3. Massor av folk smsar från festivalen
 
VARFÖR ÄR INTE JAG OCKSÅ PÅ FESTIVAL? Jo, jag är anständig och har ett jobb haha. Men just nu känns det sådär lagom surt, jag vill ju också se alla band, chilla galet i olika camps, dricka (ehehehe), umgås med härliga människor och jaa allt som hör festivallivet till. Bo-Markus får se Tiger Lou OCH Korn, men inte jag. Fy skam! Nåväl, ska sluta beklaga mig.


Förra årets festival var kickass! Favoritbilden.

Hursomhelst så ska det bli jätteroligt att få åka över dit en snabb sväng, vi stannar bara över natten hos Caroline. Men det känns så bra att få träffa henne och familjen igen, alla är så rara och goa. Bilresan ska faktiskt också bli rolig, jag har ett helt baksäte för mig själv att åla omkring på, och jag ska fasen se till att vi stannar och köper redlöst med godis. Borde kanske ladda iPoden också? Mycket att göra, får inte glömma att packa lite saker också. Typ som tandborste och sånt viktigt.

Nu ska jag gå och lägga mig, själv buhu, inte mycket att göra åt.  

The Loyal



Sitter och dränker mig i Tiger Lou, helt underbart. The Loyal var den första låten jag hörde, och sen dess har jag varit fast. Det här är så fantastisk musik, lyssnar mig aldrig mätt.

Topp

Ja men hej!

Nu är det heeelg och jag är så glad så glad. Och så mår jag väldigt bra, allt är på topp liksom. Tänker inte skriva nåt längre nu, sparar det till ikväll. Kommer bara sitta hemma eftersom vi ska åka till Arvika imorgon, och då är det viktigt att vara utvilad haha. Berättar mer om resan senare.

Nu tror jag att jag ska lägga mig på spikmattan ett tag innan jag går ner till farmor för lite piano. Kommer ihåg när Frida först berättade om sin spikmatta, och jag fattade verkligen inte vad den skulle vara bra till. Men nu är jag också upplyst, spikmatta är fan jävligt nice.

P.S.

Nej, det gjorde den inte. Servern funkade inte alltså. Ville bara säga det. D.S.


Nejmen, ser man på!

Hihi, upptäckte att jag kan ju blogga på  morgonen också! Inte för att det ska bli en vana, så det är bäst att ni inte vänjer er vid det. Okej? Visserligen har jag verkligen sugit på att blogga den här veckan, och jag skulle kunna bortförklara mig i evigheter. Men det gör jag inte, jag har bloggat dåligt - och jag står för det. Bloggar ju liksom bara för mig själv ändå så.

Just nu sitter jag och väntar på att en server ska börja funka igen, så att jag kan göra det jag gör bäst - jobba! Haha jani. Känner mig nöjd, kopplade precis in mina ipodlurar till datorn, så nu sitter jag och lyssnar på internetradio (P3). Mycket roligare än att lyssna på ipoden och så sparar jag batterier till resan hem sen. Intressant värre, visst?

Och så är det ju heeeelg snart. Längtar som en tok. Imorgon ska jag nog bara chilla vid poolen om det är fint väder, har inte badat på hela veckan. Känns faktiskt lite surt. Sen på söndag åker jag upp fort som fan till Arvika för att träffa Caroline och hennes familj, och för att hämta hem hästen Garpur. Han ska bo hemma hos oss ett tag, Maria ska ha honom på foder, det ska bli jätteroligt.

Nu ska jag kolla om servern har slutat krångla. Smell ya later.

Köpmani

Det här bådar inte gott, jag känner mig sjukt sugen på att köpa nåt. Vad som helst, bara spendera lite av de där cashen jag absolut inte borde röra. Ska försöka att inte hitta nåt.


Sova

Jag orkar inte, går och lägger mig nu haha. Sova är jävligt nice numera, förut brukade jag tycka att det var tråkigt och så. Men nu är det bästa studen på dagen... ehe.

Skriver bättre imorgon.

RSS 2.0