Välmående och Bellelove

Okej, nu är jag inte lika tjurig längre. Inte är jag döende heller. Löste allt med att faktiskt ta medicinen som min kirurg hade ordinerat. Så vad lär vi oss av det här? - Jo, det är dumt att försöka sig på medicinska genvägar. Voltaren biter tydligen inte alls på mig eftersom jag inte kände ett piss. Och nu när jag har lugnat ner mig så passar jag på att hänvisa till min hypokondriska sida som drog förhastade slutsatser när hon nämnde inflammation. Jag var naiv som slutade med smärtstillande så pass tidigt, glömmer ibland att jag har en fet jävla krater längst bak i munnen hehehhe. Så nu blir det till att fortsätta med medicinen.

Fast nu orkar jag inte riktigt berätta om körlektionen och allt det där, det var ändå inte av något vidare värt intresse för er andra (för det är ju verkligen mina krämpor...). Så vi skiter i det. Istället tänkte jag passa på att berätta att min kära vän Isabelle, a.k.a. Belle har också hakat på blogghysterin och skriver nu på sin egen blogg som jag bara måste tipsa er om att gå in på. Hon är verkligen en störtskön lirare, I tell you, och det är så bra för jaa hon har alltid så bra synpunkter på mina problem och grejer (för det har jag massor av, jämt srsly!). Den är galet värd! http://deliciaex.blogg.se/ ppl, NU!


AJ SOM FAN!

Okej, nu är det såhär. Jag har fått en potentiell inflammation i mitt fina sår som blev kvar efter tandkirurgin. Eftersom jag vet att ni bryr er så mycket om mig så tänker jag passa på att riktigt ömka mig här, för jag ska ta och berätta att det här gör så jävla fucking ont just nu. Typ värre än när jag kom hem. Svullnaden är påväg tillbaka igen känns det som. Provade på att ta av pappas Voltaren, han sa att de hjälpte bättre om man nu väl hade lite serious pain. Det blev ingen skillnad, INGEN! Så förlåt mig för att jag har lite smått panik nu. Hypokondriker som jag är också, gör ju inte saken direkt bättre. Sen så spottar jag blod nu också, är det bra eller dåligt? (*Sätt in passande svordom HÄR)

Vad fan gör man nu då?
Jag som hade tänkt att berätta för er om min dag, har varit på min första körlektion ever. Plus att det var min första dag på Husbyöhn. Men nej, fan heller. Nu tänker jag vältra mig i självömkan tills jag dör. GLHF med att äta typ.

Älsklingshästen


BÄSTA BRUDARNA

Alltså, inte för att skryta eller så. Men det är faktiskt så att jag har världens bästa och skönaste brudar som polare. Vad vi än tar oss an så blir det alltid galet bra. Så jag vill bara liksom passa på att hylla dem lite här för jag känner mig så lyckligt lottad att ha dem. THREE IS THE MAGIC NUMBER!


Way Out West var magiskt, så är det bara.

lalalala love

I think I'm a little bit
Little bit

A little bit in love with you

But only if you're a little bit
Little bit
Little bit
In lalalala love with me


GEME MAAAAT

Oh my, vad jag har cravings efter all sorts mat. Hungrig kallas det visst. Jag har i princip bara lyckats peta i mig lite potatismos sedan ingreppet imorse. Inte undra på att det skulle vara nice med nästan vilken mat som helst. Allra godast skulle det vara med något knaprigt, eftersom det är total tabu med det nu. Tänk er en liten vass smula av en nacho fastna i mina färska stygn. Mmmm! Men ändå, galet gott.

Sen så hjälpte inte isen sådär värst mycket, jag ser fortfarande ut som en guldhamster. Läcker tjej!

Old Man



Och så passar vi på att säga grattis till min lillebror som fyller 17 idag!

En tandkirurgi senare...



Just nu lever jag den amerikanska drömmen med en ispåse knuten runt huvudet med hjälp av en halsduk. Det ser man ju alltid att de har på amerikanska filmer och serier när de har typ dragit ut en tand. Så nåja, nog för att min tand är utborrad, men ändå typ samma sak. Min kirurg lärde mig att det faktiskt funkade att ha is på svullnaden, så blev den inte lika kraftig. Jag berättade nämligen om popaganda imorgon, och hon ville väl inte att jag skulle se helt svullen. Så, det tackar och bockar jag så hemskt mycket för.

Nu blir det till att leva på soppa och annan lättflytande mat de närmsta dagarna, knapra piller som en addict och sova med minst två kuddar under varandra. Härliga livet liksom!

Guldhamstrar och popaganda

YEAH! Klockan 23 ikväll ska jag och min gubbe köpa popagandabiljetter, det ska bli niiice. Fast vi tror att vi bara kör på en endagars, typ alla bra banden spelar på fredagen. Så det är typ ovärt att köpa en tvådagars om man ändå bara ska gå på en. Liiite synd är det för att jag missar Anna Ternheim då, men eftersom det verkar som att jag är ensam i min vänskapskrets om att fatta vilken briljant musiker hon är så får jag väl ta och missa det. För jag tänker fan inte stå där själv som ett jävla fån. Så modig är jag inte.

Sen så är jag glad för pappa har köpt The Sims 3 till mig, som en liten tröst för att jag ska genomgå ytterligare en tandkirugri imorgonbitti. Ni har väl inte glömt mitt tjat när jag hade genomgått det förra ingreppet? Det blir favorit i repris på det ppl, fyfan vad jag bara längtar tills de ska borra sönder tandjäveln. Men ja, Sims 3... jag har installerat och typ börjat skapa lite simmar och sånt. Och jag måste säga att jag är besviken. Här har jag fått höra allt tjat om hur mycket mer verkliga de här simmarna ser ut i jämförelse med föregångaren. Men jag tycker fan att det är tvärtom! Besvikelse på hög nivå.


YES! Kommer ha en look á la guldhamster på popaganda. Lär ju vara ensam om det, coolt.

SK8



Jag har sagt det förut, och jag säger det igen:
Skulle det inte vara lite ballt att åka skateboard?
GALET CHILL JU!

Kort gott

Om en dryg timme ska jag på möte med min chef, vi ska fika tillsammans. Det ska faktiskt bli mysigt! Stämma av hur sommaren har varit och lite sånt där, inte dumt.

Så nu måste jag slänga mig i duschen och försöka ta tag lite i mig själv. Skriver mer när jag kommer hem.

Bara tramsigt

Tjaaaa,

Jag har absolut ingen aning om vad jag vill säga med det här inlägget. Känner bara att jag har sackat efter som satan på det här med bloggningen. Inte för att det egentligen gör så värst mycket, men ÄNDÅ! Så äerreh, kan berätta att jag ska åka och shoppa lite för lönen imorgon med Johanna, det ska bli niiiice. Vet inte direkt vad jag är ute efter, behöver mest hästkläder men det är så satans tråkigt att köpa. Dilemma, verkligen.

Sen har jag varit riktigt duktig och städat bland alla Vidars täcken idag. Upptäckte att en familj av möss förmodligen hade haft ett jättetrevligt litet bo där, för det var ett helvete med både havre och råttlort. Sen så hade de tuggat sönder massor ocksååå... Så jävla nödvändigt. Så, trots att jag var så äcklad av synen så var jag duktig och rengjorde alla täcken och vikte tillbaka dem så fint i hyllorna. Visst, det låter inte som värsta grejen. Borde egentligen ha fotat så ni fattade vad det rörde sig om haha.

Feg

Ja, okej då. Jag är rädd.

Haha och som vanligt är det bara jag som förstår vad jag menar med mina kryptiska små meddelanden. Knappt så att jag förstår själv alla gånger när jag går tillbaka och läser. Tänker i banor som: "Hur i helvete menade jag då?". Men nu känns det bara bra att skriva av sig lite. Och ja, jag är jävligt rädd när jag tänker närmre på saken, och det är nog därför jag är så apatisk.

SÅ JÄVLA MYSTISK LIRARE MAN KAN VARA DÅ!

Alltid något i bakfickan


Mest soppa av ingenting

Nej fan, jag orkar inte. Jag är brutalt trött, fattar inte att jag envisas med att sitta uppe. Jag menar, jag gör ju typ ingenting, jag bara sitter här och surfar omkring som en annan. Tror aldrig att det kommer bli något ordentligt Way Out West-inlägg. Det finns för mycket att berätta helt enkelt. Men hey! Hellre att det finns för mycket än för lite. Nu talar jag förvisso bara för mig själv, men jag har aldrig haft det så galet skoj som jag hade det så. Känner mig aningen skrytsam, typ som att jag sitter och försöker flasha med att jag hade det så jävla kul. Och vet ni? Det kanske jag gör. Wow.

Caroline åkte hem nu ikväll, så det blir till att sova ensam igen. Har vant mig vid att det alltid är någon som åtminstone sover i samma rum, och nu är jag helt plötsligt toksjälv. Det är inte bra, måste fan ta och lära mig om det där med självständighet igen. Okej, jag överdriver rejält, jag vet. Men ja, vi har haft det jättetrevligt och hon har verkligen gett mig lite perspektiv på saker och ting. Klok brud det där, I tell you.
 

OCH JAG GÅR FAN INTE I NÅGON JÄVLA RUTTEN SKOLA LÄNGRE. DET ÄR VÄRT ATT FIRA ALLA DAGAR OM ÅRET HEHEHEHE.


!

Hej! Caroline är här! Vi har det skitbra! Bloggar mer sen!
!!!

Segertåget



Maskinen är ett monster
du kan inte stänga av den

Justfan!

Juste, Caroline kommer hit imorgon. Och mitt rum är kaos, hon kommer fan inte att få plats. Lär ju städa idag, kul verkligen! Måste packa upp all skit som finns i min två ton tunga resväska. Fast vänta nu här, nu känns det ju som att jag försöker få er att tycka synd om mig. Vill bara klargöra att så är inte fallet, eller okej... bara lite då haha!

Hanna har lyckats ge mig enorma cravings efter soltorkade tomater och Philadelphia med smak av pesto och tomater. Har ni inte provat på det, så gör det! Värdaste maten typ, eller ptja det är väl egentligen mer tillbehör. Oavsett så är det galet värt att äta. Om jag bodde något sånär lokalt hade jag inte dragit mig för att kila iväg och kirra lite.

HEMMA!

TJAAFAN! Igår kom jag hem, och nej jag tänker inte skriva nåt monsterinlägg om hur jag har haft det... än. Igår var jag knappt hemma, drog ut på en gång efter middagen haha. Men det blev lyckat ändå, tycker att det är sjukligt tråkigt att bara sitta hemma och göra mest ingenting. Förut brukade jag nog tycka att det var ganska skönt med lite egentid, men nu blir jag mest bara rastlös. Fint.

Saknar Frida och Hanna så mycket redan. Nog för att jag inte ska skriva så mycket, men jag kan säga att vi hade det galet roligt hela tiden. Vi passar så bra ihop, Frida är den mest galna, Hanna är den som är lite av båda och jag är nog den som är mest återhållsam haha. Men det blir en bra kombination, jag får lära mig att ta för mig lite mer av livet och sånt tjafs. Och det är ju fan aldrig fel, eller hur?



Så, tillbaka till min förvirrade sinnesverklighet. Göteborgsdrömmen är slut, sorgligt.

Lycklig_tjej_90

TJA KISAAR!

Kan fan inte hålla mig från att berätta hur sweeeeet det är här. Vi har det största lyxhotellet jag någonsin har bott på haha,  det är helt otroligt. Vi bor på den 17e våningen, och så har vi utsikt över både hamnen och staden. Sen är det fönster från taket till golvet, haha lite synd för Max som är så satans höjdrädd. Han får ta och lära sig att leva med det helt enkelt. Nej, seriöst så är jag kär i det här rummet. Tänker fan inte dra härifrån, sorry haha!

Igår så åkte vi fjäran, Stena Line, hit. Vi sov där och grejer. Det var också nice.
Smarta jag glömde kamerasladden hemma så det blir inga bilder förrns jag kommer hem. Då kommer det bli jävligt många, galet jobbigt att ladda upp. Men ändå värt, för det är kul att visa.

Nej nu ska jag inte sitta här och dra mig, jag ska bara enjoya att jag är på en assweet semester.
CYA!

Nu flyr jag landet

Det mesta är packat och klart, jag har med mig för mycket grejer som vanligt. Det känns tryggt. Ipoden är laddad och uppdaterad och alla kameraminnen är rensade och ready to go. Nu drar jag härifrån, vi hörs igen tisdag den 17e.
SO LONG SUCKERS!



Senast jag var i Göteborg var det totalt helt jävla galet, vi drar en repris på den va?


Hehehehe


Kompenserar dåligt

Hade tänkt att skriva lite mer innan jag drar iväg. Kanske blir nåt bloggat när jag är i Tyskland (lillebror tar med sig datorn, lol), men när jag är i Göteborg sen så tror jag inte att jag direkt kommer sitta vid datorn och loda. Så för att kompensera upp den kommande förlusten på inlägg så skriver jag desto mer idag. Usch vad fult egentligen, som om mina små skitinlägg utan bilder skulle väga upp de förmodligen mycket roligare jag skulle ha skrivit då. Men försöka duger, right?

Om en halvtimme är det fika här, mitt sista fredagsfika. Det är mäktigt.

Man-o-man



Ajajaj, I'm such a poor dead bunny.

Sådetså!

Srsly så har jag typ aldrig längtat bort härifrån så mycket som jag gör nu. Det ska bli förjävligt skönt att släppa alla era jävla pundare för ett tag. Jag längtar efter frisk luft och vettigt folk, tur att det inte är så långt kvar nu. Bara imorgon kvar, och sen drar jag och förblir borta i en dryg vecka. Skulle nog egentligen ha velat stanna längre i GBG nu när jag tänker på saken, men det här får duga. För just nu så är jag på god väg att kvävas. Tack för den liksom.

För jag är så less på att alltid ska vara så förbannat komplicerat och invecklat, intriger heela tiden. Sättet folk resonerar på nuförtiden gör mig riktigt äckligt mörkrädd, alla lever enligt sina egna små härliga dubbelmoraler. Så, ja, jag är trött. Men egentligen, kör hårt. Inte fan tänker jag dra runt och hänga läpp för det heller.


GLAD FÖR EN DAG

Tid är ett ganska så filosofiskt begrepp

Jaha nähä, så sitter man här.. bara två dagar kvar. Seriöst, så har det gått sjukligt fort. Vet att jag har sagt det förut, men jag tror inte att ni förstår riktigt hur fort det egentligen har gått. Eller, det kanske ni har. Ni har ju suttit ute och glassat på stranden med era kompisar och massor av andra sommarlovsprylar. Det har jag väl förvisso också gjort, fast på helgerna mer.

Det är inte lätt att hinna med jobb, 2½ hästar, piano och kompisar. Fast jag ska återigen inte sitte här och beklaga mig. Jag har det faktiskt riktigt bra här med trevliga kollegor och hela paketet. Fan vad bra jag har det! Synd att jag inte kan lägga upp bilder här ifrån, det hade varit lite skoj, visst?

Nu ska jag lägga upp en vagnskadegaranti, ta det suckers!


Hopps.

Åh, jag har varken ork eller tid för att skriva så mycket som jag egentligen borde... Ledsen för det ppl, men det är inte mycket att göra åt. Har fan knappt tid över till att sova nowadays.

Halkkörningen med Jessica var awesome, vi gled omkring där som värsta kungarna. Haha nejmen, det var skitkul. Vi hade vår egna lilla bil som vi åkte omkring i. Fick prova på massor med olika moment med olika underlag och hastigheter, så nu kommer vi vara säkra bilister när det blir halt ute. NAAT! Haha skoja bara.

Sen idag har Maria och jag skaffat oss nya kameror. En Sony Cybershot DSCW180 blev det för båda oss. Jag känner mig jättenöjd, bara en liten kamera att ha nu till festivalen och grejer. En "partykamera" som Maria kallade det för, så nu jävlar ska det knäppas partybilder gott folk. Ska väl visa bild på den någon gång om det är någon som undrar hur det lilla underverket ser ut, svart och liten är den. Måste köpa en liten väska till den också, så det inte blir massa äckelrepor och skit. Det gillar vi inte! 

Tyskland på lördag, shit!

Sista måndagen

SISTA VECKAN! Whoot whoot!
Trodde aldrig att jag skulle komma hit, men nu känns det faktiskt lite sorgligt. Kommer ju sakna att promenera i Skanstull på morgnarna, och så kommer jag nog sakna en viss person lite också. Heheh, hopps.

Just nu badar jag i arbete, så jag ska inte bli långvarig. Kan hända att jag tittar in lite och skriver någon rad i eftermiddag också. Jag kommer ju inte vara hemma ikväll, eftersom jag sover hos Jessica. Så ni får vackert ta och nöja er med det här som blir. Bättre än inget ju!

Sen... visst är det förjävligt med människor som slickar på sina fingrar när de ska vända blad i en tidning eller en bunt papper? Liksom så att salivet på fingret agerar lite motstånd och gör på så sätt att det blir lättare att bläddra. GROSS! Jag kommer aldrig under några omständigheter göra så, någonsin. Ville bara avreagera mig lite!

Kort och gott:

Tror att jag ska spela lite Sims innan jag går och lägger mig, blev så sjukt sugen.

Helgen har spenderats tillsammans med min bästa Jessica. Vi har mått bra tillsammans haha! Imorgon ska jag sova hos henne igen, åå jag längtar. Det är så mycket mysigare att sova med någon, än helt ensam. Sen ska vi också åka ut till Husbyöhn och äta lite middag med systrarna Haking, ta igen massor av förlorad tid.

Sen på tisdag är det dags för halkkörningen, shit vad vi ska halka omkring!


RSS 2.0