JAAAAAAAA

HÅLL I ER OCH SE UPP PÅ VÄGARNA, FÖR NU JÄVLAR HAR JAG KÖRKORT!!!!


Hurry Harry

HAHA! Inser nu att jag har failat ganska stenhårt. Har precis kommit hem från ICA med mamma och pappa, fick min frukt till salladen ikväll och allt. Sen när vi kommer till kassorna där alla impulsköpsvarorna hägrar får mamma syn på "Filmer som kostar 20kr", och så ser jag att "Harry Potter och Fenixordern" ligger där. Perfekt, jag har ännu inte lyckas få mig att se filmen och tyckte att det var perfekt. Billigare än att hyra skiten liksom, eftersom jag är en sån duktig flicka som inte laddar ner något hehehe.

Men så kommer jag hem och upptäcker att filmen inte alls är någon film, det är värsta übersatsarspelet för PC. Så jag är numera alltså en stolt ägare till ett Harry Potter spel, fan vad soft. Så jag kan ju faktiskt inte vara sämre än att faktiskt installera och prova att spela. Det kanske är skitkul!

Åh, ibland är jag en sån geek.



Dagens agenda

Ska snart åka och handla lite mat med mamma och pappa. Det är det enda sättet att verkligen få hem den mat man verkligen vill ha. Och ikväll vill jag har fruktsallad och godis. Eh, mat var det ja. Sen någon gång runt 16-snåret kommer Sandra och Micke hit för att hämta våran transport. Imorgon åker de iväg till Karlstad för att hämta det lilla nyförvärvet Ísolfur, det ska bli så roligt att få se hur han är. Så de passar på att låna vårat släp, ibland funkar ju bara saker så bra så bra!

Senare ikväll kommer Ricky hit, och vi ska bara ha en sån där myskväll när man gosar ner sig i sängen med massa godis och en film. Båda är helt slitna och det känns verkligen att vi behöver en sån här kväll nu. Imorse vaknade vi redan vid 7 bara för att hans skola har öppet hus idag och blablabla. Men vi somnade om och vaknade igen vid nio, lyckat haha!

Ett helt inlägg om muffins

Alltså, ja då var det det här med muffins. (Vad fult att skriva "det" två gånger efter varandra, det kan inte vara grammatiskt korrekt men ni vet ju alla hur man uttalar det?) Jag lyckas på stora hela typ aldrig med mina muffinsbak, det är som att det är dömt att misslyckas.

Vi kan ta gårdagen som ett strålande exempel;
Hela dagen gick jag runt och hade den där förbannade Muffinslåten av Björn Rosenström sjungandes i huvudet. Bortsåg från irritationen över att ha en bitter Björn i huvudet, och tänkte att det nog faktiskt skulle smaka riktigt bra med stora chokladmuffins. Med chokladbitar i, mmmm. Så jag googlade fram ett recept som hade fått bra omdömen och satte igång med baket för fulla muggar. In i ugnen på 175 grader - 30 min. Av erfarenhet så vet jag att det aldrig funkar att ha riktigt hela tiden, det blir lätt torrt. Så minskar tiden med 5 min. Resultatet? Jävligt snygga muffins, men torra som snus. Varför?! Vad gör jag för fel?

Men skam den som ger sig tänker jag, och ställer mig idag igen med samma härliga recept (skitgod smet!) med en plan att sänka tiden inne i ugnen avsevärt. Så jag låter 10 minuter gå, inte alls färdiga. 15 min, fortfarande kladdiga. 20 min, tappar tålamodet och tar ut skiten. Nu är mina muffins typ smetiga inuti. Lyckat. Det kanske är hög tid att face the facts - jag har ingen framtid inom muffinsbak.

Fast jag kan ändå inte låta bli att tjurigt undra vad det är som går fel. Topp!


Tulips

Åh, måste bara få visa vilka fina tulpaner jag fick av Ricky i helgen också.
Jag är så löjligt lycklig haha.


Brud med Klös



HAHA, gotta love this!

Så kan det gå... med strumporna på!

> SMK - Brutal Weapons

Jaha. Vad säger man?
Helgen har varit kalasbra. Var ute med mina kära pinglor i lördags, ACE blev det, riktigt jävla nice! Vi körde på som vanligt heheh, och jaa, vad mer säger man? Sen förstår jag verkligen inte hur jag har lyckats få den bästa pojkvännen i hela världen, som åker in till stan och möter mig så jag slipper åka nattbussen själv. Jag måste ha extrem tur eller något, det är ju typ för bra för att vara sant! Ååå, jag är så löjligt kär och glad ska ni veta!

Så vi åker hem till honom, och när jag ska borsta tänderna upptäcker jag att golvet inte riktigt ser ut som det brukar i badrummet. Röda fläckar? Tänker att det kan ju inte komma från mig, jag har ju inte gjort mig illa. Testar att dra högerfoten längs med golvet, strumpan känns trots allt lite väl fuktig. Och jajamen, min fot blöder. Hur det kommer sig fattar jag verkligen. Får lov att tvätta av foten, och sen är det bara att sova. På morgonen ser vi sen hur hela hallgolvet är täckt av små blodspår. FRESH!


Blablaa

Värt att ens försöka skriva något när man inte har något att säga. Allt är som vanligt med andra ord. Ska nog gå och göra mig en kopp te, och sen mysa ner mig i sängen framför tvn.


4 månader



Du är mitt allt <3.

2009 hör nu till det förflutna

Eftersom varenda själ sitter och envisas med de här listorna så kan ju jag inte vara mycket sämre heheh. Hejdå nollnio och hallå... eh, tio, låter ju verkligen bra. Alla kommer minnas sommaren tio som något alldeles extra höhö.



2K9 by JENNiFER

1. Gjorde du något i år som du aldrig gjort förut? Ohja, dumt att jag inte kommer på något bra konkret bara. Meneee, studenten? Det är ju ändå ganska stort.
2. Höll du några av dina nyårslöften? Nyårslöften är för loosers.
3. Blev någon/några av dina vänner föräldrar i år? Vänner och vänner, släktingar hehe.
4. Dog någon som stod dig nära? Nej!
5. Vilka länder besökte du? Tyskland. Reeperbahn var ju härligt haha.
6. Är det något du saknat år 2009 som du vill ha år 2010? Skoja inte, mitt fucking körkort!
7. Vilket datum från år 2009 kommer du alltid att minnas? 11 September <3.
8. Vad var din största framgång 2009? Studenten antar jag, det är ju en framgång haha.
9. Största misstaget? Att inte gå på Tiger Lou-spelningen på Kägelbanan. SÅ DUMT!
10. Har du varit sjuk eller skadat dig? Inte allvarligt, fast att oprerera ut tänderna var en pers.
11. Bästa köpet? Way Out West-biljetten var ju sjukt värd.
12. Vad spenderade du mest pengar på? Kläder tror jag? Hyser ju ömma känslor för internetshopping. Annars - festivaler och spelningar.
13. Gjorde någonting dig riktigt glad? Alla framsteg med Vidar, WoW med Frida och Hanna! Och så Ricky förstås.
14. Vilka sånger kommer alltid att påminna dig om 2009? MGMT- Electric Feel.
15. Var du gladare eller ledsnare i år jämfört med tidigare år? Det har varit jävligt upp och ner, men i det stora hela - gladare!
16. Vad önskar du att du gjort mer? Gått på fler konserter.
17. Vad önskar du att du gjort mindre? På ett sätt, jobbat mindre, hela sommaren bara försvann. 
18. Hur tillbringade du julen? Med min familj, farmor&farfar. Och med Ricky på kvällen hihi.
19. Blev du kär i år? Helt galet kär!
20. Favoritprogram på TV? Grey's Anatomy, Gossip Girl.
21. Bästa boken du läste i år? Twilight-böckerna.
22. Största musikaliska upptäckten?
24. Något du önskade dig och fick när du fyllde år? En säng och en byrå! Helt mogen tjej haha.
25. Något du önskade dig men inte fick? Det är möjligt.
26. Vad gjorde du på din födelsedag 2009? Åt middag ute med familjen och Ricky, sen tokmyste hemma.
27. Finns det någonting som skulle gjort ditt år ännu bättre? Lite mindre drama hade ju inte skadat.
28. Hur skulle du beskriva din stil år 2009? Vild och vågad. Hahah, nejmen vafan?
29. Vad fick dig att må bra? Männen i mitt liv: Ricky och Vidar. Finaste vännerna. Tiger Lou.
30. Vilken kändis var du mest sugen på? Ni har väl inte missat min manslista?
31. Vem saknade du? Har saknat gubben så mycket sen vi slutade skolan.
32. De bästa nya människorna du träffade? Massor av sköna lirare.

I'm falling in love with your favourite song

FREDAG! Idag ska jag fan fredagsmysa, fast jag kommer vara själv. Så tragiskt. Orkar inte dra ut, det är för kallt för att stå och vänta på försenade tåg i natten. Jag har blivit en sån hemmafru haha, typ aldrig taggad längre. Men, misströsta inte kära vänner, jag kan se att Frida har några sköna event i kikaren som jag bara inte kan säga nej till. Fast å andra sida, som ni vet så har jag svårt nog att säga nej till Frida som det är haha.


Så tycker jag att ni ska passa på att kolla in mitt fräsiga halsband,
 när ni ändå sitter här och blänger menar jag..


Ser man på!

Nu var det så jävla längesen jag plitade ner något i den här bloggen, att det känns som om jag har glömt hur man gör. Bara att inleda det här inlägget var en jävla strid, det är ju liksom mest passade om man skriver nåt i stil med: "Heeeeeeej bloggen, nu är jag tillbaka igeeen wohohohoho".... Men äh, jag vet inte jag. Det blev inte så den här gången. Lika bra kanske. Kanske inte.

Och jag vet inte om det är någon större idé för mig att hålla på att fjanta mig med smetiga och utdragna texter om vad jag har haft för mig under min cybervintervila. Det känns så passé på något vis, orkar inte hålla på. Vem skulle palla sitta och läsa hela skiten ens? För helt ärligt så kan jag lova att allt har lunkat på precis som vanligt. Så jag tänker helt abrubt bara starta på en ny kula, det är ju trots allt nytt år och grejer.

Har redan lyckats dra på mig en duktig förkylning, har starka teorier att jag drog på mig någon illvillig bakterie där över nyår. Försöker låta bli att knarka nässpray, är löjligt rädd för att fastna i den där härvan. Ni vet, man använder sprayen även när man är frisk igen, för snoken typ har vant sig vid att få spray och slutar därför aldrig att vara täppt. Så, jag kör på andas-genom-munnen metoden. Funkar sådär, inget smakar gott när man bara andas genom munnen. Om någon nu undrade. Gjorde ni säkert.

Så för att undvika att vara sådär förskräckligt långdragen så avslutar jag min återkomst här och nu. Ska försöka att uppdatera om det nu känns värt.


RSS 2.0