PEPP

PEPP PEPP PEPP PEPP PEPP PEPP PEPP PEPP PEPP PEPP PEPP PEPP PEPP PEPP PEPP PEPP PEPP PEPP PEPP PEPP PEPP PEPP PEPP PEPP PEPP PEPP PEPP PEPP PEPP PEPP PEPP PEPP PEPP PEPP PEPP PEPP


ARVIKAFESTIVALEN

PEPP PEPP PEPP PEPP PEPP PEPP PEPP PEPP PEPP PEPP PEPP PEPP PEPP PEPP PEPP PEPP PEPP PEPP PEPP PEPP PEPP PEPP PEPP PEPP PEPP PEPP PEPP PEPP PEPP PEPP PEPP PEPP PEPP PEPP PEPP PEPP

Uppdatering sedan senast.

Midsommar sket sig totalt, det var verkligen sämst. Och jag vill be om ursäkt ännu en gång för den soppa jag bidrog med till det redan stormande kaoset. Ja, nej det där kommer jag inte göra om. Hursomhelst så är allt glömt och förlåtet från allas sidor, även fast jag ett tag trodde att det inte skulle gå för mig att förlåta i första taget.

För att slicka våra sår så åkte Frida och jag dagen därpå in till Stockholm City, vi skulle trösta oss med lite bio. Och vilken bio det blev sen, Sex and the City. Ja, det var faktiskt en väldigt bra film, vill minnas att vi skrattade högt, länge och ofta. Frida och jag behövde verkligen det här. Det var så mysigt, och jag kände hur man ofta kände igen sig själv i filmen.
Efter filmen gick vi och fikade på Kafé 60, det var jättemysigt. Vi satt och redde ut varandras problem och läste i våra Glamourtidningar som vi hade fått när vi gick ut från bion.

Nu sitter jag hemma och har precis så smått börjat knåpa på en packlista till den stundande festivalen. Måste verkligen få tag på en bra regnjacka och ett par gummistövlar. Numera finns det en hel uppsjö av gummistövlar, och jag lider av en grav beslutsångest. Jag vet verkligen inte hur jag vill att mina stövlar ska se ut, det finns så många olika modeller, färger och mönster att jag blir helt snurrig. Förslag på bra och fina gummistövlar är då varmt välkommna.

Känner egentligen för att skriva mer, men jag sparar lite med det tillsvidare.
Ha det fint.

Allt gott.


Min älsklingsvän är hemma igen!

ÅÅÅÅÅÅÅ! Jaaa, min Jessica är hemma igen. Nu kan jag åter andas lätt, helt fenomenalt underbart.
Vi ska träffas på torsdag och jag längtar typ ihjäl mig dit. Det kommer bli så otroligt kul, vi har en hel del att ta igen, det händer en jävla massa saker på två veckor vill jag lova.

Jag har jobbat i två dagar, fast det känns snarare som två veckor. Så det kan gå ni!
Men jag har blivit en fena på att skriva formella försäkringsbrev på engelska, det kan man ju alltid ha nytta av säger vi.
Jag har också arkiverat massa spännande gamla trafikskadeakter, och missuppfatta mig fel för jag tycker faktiskt att det är ganska trivsamt att arkivera saker. Man får vara för sig själv, och det finns alltid en speciell atmosfär inne i arkiv, hur jag nu ska beskriva den. Men jag antar att jag skulle beskriva den som lummig, brun, torr och tyst, haha det låter inte alls som något vidare, but still!

Vår vän Nina kommer att följa oss till Arvika och självklart då festivala loss på festivalen! Jag är jätteglad, ju fler kompisar desto bättre - tror det ska bli mitt Arvikamotto eller nåt, shit vad bra ju. Det är bara till att fixa hennes tågbiljetter, men det hade vi tänkt att administera upp imorgon då alla har tillgång till en fin dator och dylikt. Eventuellt kör vi ett telefonmöte, vi får se hur det blir med den saken. Jag ser helt klart mest fram emot Hot Chip's spelning, känner på mig att den kommer bli något alldeles extra sådär mitt i natten och allt. Mys!

Jag tänker också bifoga en mycket kär bild på kära Pontus som agerar vaktkatt åt en del av min och Fridas musikutrustning, säg mig är han inte stilig?



ALlt Gott!

Så jävla opepp.

Ja, egentligen är jag så otroligt jävla opepp på att blogga just nu, men jag gör det för den goda sakens skull. Säg mig, är inte det fint? Haha jo tänkte väl det!

I helgen var jag och Frida och kattvakter. Det var riktigt nice! Hade med mig min dator, keyboarden och ett par högtalare. Tanken var att vi skulle göra klart vår låt. Men såklart så börjar bögreason krångla och vi får inget ljud. Så istället vrider vi upp redan existerande musik av band som bland annat Slagsmålsklubben. Vi dansar och hoppar runt som tokar i det annars så öde huset, att klappa händerna i takt till Hänt, eller att nynna med i Wellington Sears - det gott folk, det är att leva på riktigt det.

Vi såg på Pianisten senare på kvällen i brist på annan förströelse, katterna var gosiga. Jag pratade i telefon, Frida sov till och från, vi pratade om filmen, vi planerade saker, vi hade KUL! Saknar det nu faktiskt, även fast vårat uppvaknande var mindre trevligt. Jag chockades ur min sömn av att Frida knuffar på mig, hon ser förfärad ut, och jag möts av förfärliga ljud. Det är något sorts kväkande och hulkande ljud, så tror du inte att det är katteländet som har bestämt sig för att kräkas upp hårbollar i vårt sovrum. Yuk! Men på något vänster så löste det sig, och vi föll åter in i den djupaste av dvalor.

Idag har jag jobbat min första dag också.

Allt gott!


Viva La Vida

                                            

Mitt älskade album har anlänt! Som jag har längtat, du har ingen aning. Alla myspacerippar, och överhuvudtaget nedladdade verisioner av det kan slänga sig i väggen. Ljudet är så underbart klart, varenda ton ligger i perfekt harmoni. Det här är musik när det är som allra bäst. Fodralet som skivan kom i är också riktigt snyggt, det är inte ett sånt där vanligt jewelcase, utan ett i papper med fickor på typ. Jag är så otroligt glad just nu. Och bara det faktum att jag och Frida ska gå på båda konserterna i höst ger mig fjärilar i magen. Det här är verkligen mitt favoritband!

1000 rivande rabieskatter

Det känns som att jag har 1000 rivande rabieskatter i magen, och nej jag mår inte illa eller något sätt magrelaterat. Jag måste erkänna att jag känner mig helt urflippad, det är otroligt frustrerande. Jag vet inte alls hur jag känner, eller jo det gör jag nog innerst inne, men jag vägrar att inse det. Det är alldeles för mycket på en gång. Visst är det mysigt, kär i kärleken typ. Men jag vet så väl, ja det gör jag verkligen. Måste stå på mig, det har ju gått så bra hittills.

... och ändå ska jag bry mig så in i helvete mycket.

Typ jättemycket att skriva om

Idag är det torsdag, och jag har tråkigt.
Frida åker till Göteborg och kommer hem igen på lördag. Då ska vi ha teparty och vara kattvakter, otroligt roligt!

Imorgon kommer Coldplays Album, Viva la Vida. Som jag har längtat efter det, har lyssnat igenom det på deras myspace och det låter helt underbart. Och nej, jag har INTE laddat ner det i förväg eller på något sätt fuskat. Det känns jättebra, det här är något som betyder så pass mycket för mig att jag inte vill känna att jag behandlar det som bara nåt i mängden. Nej det här är speciellt. Imorgon är det jag som kommer springa till brevlådan det första jag gör. Jisses.

Tanto i tisdags blev mycket lyckat! Fast Frida, jag och mina grabbs (haha) anläde dit ganska sent var vi ändå glada att vi inte hade kommit dit tidigare. Det var inte alls så mycket folk där. Med lite hjälp på traven så hade vi jättekul. Synd att det var kallt som satan, tack för alla tröjor jag fick låna. Sen så måste jag också passa på att säga att jag hatar när jag överreagerar, det är bara pinsamt. Orka gå iväg och lipa för ingenting alls, nej verkligen skärpning!
Men tack så mycket alla som var där, det var riktigt kul!
Sen när Frida och jag kom hem igen gick vi raka vägen och la oss, sov så gott!

Idag har mamma och jag varit och köpt en present till Linn som tar studenten imorgon. Det blev ett jättesött guldarmband med en berlock på, och lite pärlor. Skulle vilja ha det själv haha!

Vädret är piss och jag känner inte alls för att ge mig ut och rida, men jag tror att jag måste. Vidar har inte fått gå sen tävlingen i söndags, och det har gått alldeles för lång tid nu. Bara att bita ihop! Men jag tror att jag gör det efter middagen, då har jag ätit och har förhoppningsvis fått lite mer energi.

Jisses vad jag skriver, men jag måste bara tillägga att jag lärde mig att spela Clocks, av Coldplay, imorse. Den är faktiskt inte alls så svår. Jätteroligt! Tror faktiskt att jag ska gå och spela lite nu när jag tänker närmre på saken.

Allt gott.


Lite av varje och lite till.

Jag är förjävligt less! Ja, verkligen usch usch usch usch.
Men skitsamma faktiskt, jag är lycklig.

Saknar Jessica så det håller på att gå hål på mig. Det känns så tomt, har ett jättebehov av att dra massa Jessicaskämt, såna som ingen annan förutom hon och jag förstår. Men lätt att göra det när hon är typ på andra sidan jorden, typiskt.
Hon kommer hem om en vecka, längtar som en fjolla. Kanske borde fixa någon "välkommen hem-present"? Vad fint det skulle vara. Förslag är ju kul.

Imorgon blir det T A fucking NTO, känner på mig att det kommer bli galet. Vi har hunnit samla ihop oss till en ganska stor liten trupp vid det här laget, mest är det kompisars kompisar som utgör den egentliga massan av folk, men jag klagar då inte för det! Är jättesugen på att ta med systemkameran, men jag är också barnsligt rädd att något ska hända med den. Att den går sönder, nån snor den etc. Det är helt inte enkelt värt risken, så den får stanna hemma.

Nu borde jag gå och tvätta bort allt smink, borsta tänderna och hitta en bra sov t-shirt. Jag är trött.
Imorgon är det skolavslutning, det blir nog fint. Har bestämt vad jag ska ha på mig, det känns skönt. Slipper stressa sönder för en gångs skull. Men funderar på att göra något åt håret, inte bara ha det utsläppt som alltid.
Inte för att det är världens tillställning, men ändå kan vara kul att göra lite nytt ibland, visst?

Juste, såg på Sweeney Todd ikväll, i brist på annat att göra. Jag blev besviken, den var inte alls bra.
Tråkigt!

Allt gott, gott folk.

Förlåt som attan!

Haha, helt seriöst - jag glömde att jag hade en blogg. Nej jag skojar inte!
Så förlåt för den högst usla uppdateringen, sugig verkligen. Instämmer helt, jaja.

Mycket har hänt sen sist. Jag har tagit hand om ett rådjurskid, mycket lång historia som jag tyvärr inte orkar dra här.
Men det mår bra nu, och alla är nöjda och glada igen. Tävlat har jag också gjort, och jävlar vad jag är nöjd! Vidar skötte sg exemplariskt, det kunde inte ha gått bättre. Vi tog oss till B-final, och hamnade där på delad åttondeplats.
Inte helt dumt. Men mest glad är jag över våra poäng, vi fick 5.21, och det är jag jätteglad för. Vi är verkligen på gång nu, vänta bara till hösten är allt jag kan säga! Då fan! När det var hovbeslagskontroll kom ena domaren fram till mig och sa att hon övervägde jättemycket att sätta en 6.5:a för våran galopp!
Ja, du läste rätt, 6kommafucking5! Inte illa alls, jag är så sugen på att tävla igen.

Under den kommande veckan har jag fullt upp varje dag, jag ska:
Imorgon, tisdag:
Skolavslutning, sen till Tanto med massa roliga människor.
Vara ute sent, och bara ha kul! Längtar redan nu.

Onsdag:
Fortsätta träningen med Vidar,
och träna Marias häst = pengar!

Torsdag:
Följa med mamma och hennes häst till Ultunakliniken.
Rómurs öra är inte alls i bra skick och ska undersökas. Hoppas på det bästa!

Fredag:
Gå på Linns studentmottagning,
sen hem till Maria och ge hennes katter mat, kärlek och vatten.

Lördag:
Frida och jag sover i Marias hus.
Vi ska repa, och förhoppningsvis göra klart vår första låt ever! WOHO

Söndag:
Åker hem, tränar Vidar och Sölvi.
Förbereder mig mentalt inför jobbet på måndag.


Det var väl det, för nu.
Allt gott!

Det susar i säven

Det blåser som in i helvete ute. Känns inte alls speciellt kul att gå ut, men det måste jag.
Jisses, jag och Vidar ska tävla fyrgång på lördag och då gäller det att träna så mycket som möjligt. Alltså är det bara att ge sig ut i blåsten och bita ihop. Det blir kul väl man är ute!

Sen så måste jag skriva en uppsats om personlighetsklyvning, har idag och imorgon på mig. Det borde jag kunna fixa. Skulle inte alls vara fel att få MVG på den, större chans att jag får det på hela kursen då. Yippiekayay!
Nu ska jag bara ta mig i kragen och se till att jag börjar skriva något. Ämnet är onekligen ytterst fascinerande, det blir kul det här!

Allt Gott.

Rekordmånga inlägg

Det här är lätt mitt rekord med antal inlägg på en dag! Woho, applåder, Hurra!
Tänkte bara titta förbi för att säga:

1. Jag orkar inte fixa nån design just nu, så ni får stå ut med den här tattiga ett tag till.
Känner mig verkligen inte inspirerad till att fixa någon nu.

2. Jag och Frida har bestämt att vi ska gå på båda Coldplayspelningarna!
Det betyder att jag inte alls längre behöver våndas för hur jag ska sälja mina biljetter.
Allt är löst! Och OM vi kommer få roligt?! Det kommer bli helt otroligt underbart.

ALLT ÄR LÄTT GOTT!

På tiden för designen

Ja, jag borde verkligen fixa en ny design. Men jag hittar ingen fin bakgrund som jag tycker om.
Något grafiskt, snyggt, rent, mmaa det är nåt det. Förslag?

Coldplay - Lost!

Pianospelande med Farmor

Varje måndag terminen ut har jag lyxen att vara helt ledig. Det är helt underbart!
Något jag brukar göra varje måndag är att spela piano hos min farmor. Vi har det alltid roligt, och det är självklart grymt bra att jag får gratis pianolektioner.

Eftersom det är måndag idag gick jag ner och spelade som vanligt. Satt och spelade på ett stycke tills jag fastnade på några riktigt knepiga ackord. Det gick verkligen inte, och farmor som tycker att jag verkligen ska läsa noter sa inte så mycket - jag ska lära mig att hitta själv. Naturligtvis är det väldigt rätt, och pedagogiskt, men jag har en tendens till att lära mig stycken utantill och inte läsa noterna så bra som jag egentligen borde göra. Hursomhaver så blev jag väldigt irriterad när jag frustrerat kämpade med ackorden och det bara gick åt helvete hela tiden. Farmor märkte det. Det blev jobbigt.

Nu sitter jag och skäms, vi började aldrig ens bråka, det var inte alls värsta grejen - alla skulle nog klassa det som ingenting alls att hänga upp sig på. Men det var inte kul, stackars farmor. Förlåt.

Sämst dag.
Allt gott.

Åt helvete med biljetterna

Mja, det gick ju precis sådär lagom bra. Allt som bara kunde, gick fel. Just typiskt!
Nu sitter jag och äger 4 st Coldplaybiljetter. 2 av dem ska jag garanterat ha, de är till den extrainsatta konsterten på onsdagen. Förutom dem så har jag även 2 sittplatser till den ordinarie konserten, känner mig ganska säker på att jag vill sälja dem. Nu är jag skyldig min pappa 2000 kr, pengar jag inte har. Åt helvete med allt!

Vill du köpa sittplatsbiljetter till Coldplaykonserten den 18 September så är det bara att höra av sig.
Allt är INTE gott.

Yrvaken Glädje

Jag har verkligen precis vaknat, och allt jag känner för är att gå tillbaka till min säng. Den är fortfarande sådär mysigt varm och täcket är ljuvligt mjukt. Men nej, jag har andra planer (därav mitt tidiga uppvaknande på en sovmorgon), jag och pappa ska nämligen beställa biljetter till Coldplays konsert i September nu klockan nio! Och för att vara helt säker på att få biljetter så ska man vara ute i god tid tycker jag.

En ståplatsbiljett är svindyr, 495 kr. Det är nog den dyraste konsertbiljetten jag någonsin har köpt, det är ju en annan sak med festivaler tycker jag. Hursomhelst så är jag villig att betala nästan vad som helst för en sån biljett, Coldplay är mitt absoluta favoritband, och också det bandet jag har lyssnat längst på som jag fortfarande gillar.
Biljett nummer två kommer gå till Frida! Vi kommer ha det jätteroligt.

Nio minuter kvar.
Allt Gott.

Frifer Spelar

Då sitter man här, igen. Jag och Frida har spelat idag, mycket lyckat! Vi har två låtar på gång nu och det känns ju bara så bra! Det är helt galet roligt att spela, speciellt när det låter bra. Båda kommer med allra största sannolikhet vara med på vår första EP. Sen vad vi ska kalla oss är ett annat kapitel, vi kör med Frifer än så länge. Det är snyggt, det känns som att vi inte kommer komma på nåt annat namn, så det blir nog såhär. Fint!

Igår när jag kom hem kände jag hur jag luktade moppe. Det blev som en sorts nostalgitripp tillbaka två år i tiden.
För två år sen luktade min jacka verkligen moppe, vi var ute och åkte mest hela tiden. Ja, det var verkligen en härlig tidpunkt i livet, saknar det lite faktiskt. Kanske inte just lukten av moped, inte alls så god. Men ändå!
Bra minnen är det ju aldrig något fel med tycker jag.

Just nu känner jag mig lite trött, men ändå nöjd. Funderar att spela lite till, fortsätta vidare på låtarna.
Men jag tror att jag avvaktar ett litet tag till, väntar på mer inspiration. Sugen på godis är jag också, funderar på att gå och hämta lite, det skulle inte vara så dumt nu.

Funny Games ikväll Frida?

Allt gott.

RSS 2.0